Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Кашчей » 09 май 2016 19:56

1982 написа:
GOLEADOR написа:4.Не разбрах това как омаловажава саможертвата на партизаните и целите на тяхната борба?Или ти не подкрепяш желанието им да изгонят германците от България и създаването на народнодемократично правителство.

Защо партизаните нямаха желание "да изгонят германците от България " до 22-и юни 1941-а ??! Все пак, ние ставаме съюзник на нацистка Германия доста по-рано. ;)

Но немски войски навлизат в България май през март 1941 :roll:
Обяснението е доста просто, само като се сетиш, че единствената битка с немци преди 9-ти септември е при Жабокрек, и то не с редовна войска, но и у нас партизани не стават разбити военни формирования, които имат военна подготовка и оръжие.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 май 2016 20:04

1982 написа:Да, преди 22-и юни, Германия въобще не е такъв враг на нашите комунисти-родоотстъпници. Напротив. Германия им става враг чак когато напада "братския" СССР, тогава чак започва организираното шумкарско движение и масови обири на селски къщи и магазини, на мандри .....

И, да, шумкарите са почти изцяло само комунистически родоотстъпници.

Греда,в партизанското движение се включват и много хора които не са комунисти.Не подценявай тяхната саможертва само защото са се обявявали против съюза с Германия преди 22-и юни.Заради това броени дни преди Хитлеровата армия да навлезе в България през 1941 г. полицията интернира хората, за които се знае, че няма да останат равнодушни към този акт.Затварят ги в "Гонда вода" край Асеновград.И така....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 20:06

Аз обяснението го знам - партизанското движение у нас се създава по заповед от Москва, чрез задграничното управление на нашите комуняги. От скритите като мишки в СССР - Димитров и сие боклуци.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 20:07

GOLEADOR написа:Греда,в партизанското движение се включват и много хора които не са комунисти.

Няма греда, почти всички са комунистически утайки. Малък процент са тези, за които пишеш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 май 2016 20:08

Кашчей написа:Но немски войски навлизат в България май през март 1941 :roll:
Обяснението е доста просто, само като се сетиш, че единствената битка с немци преди 9-ти септември е при Жабокрек, и то не с редовна войска, но и у нас партизани не стават разбити военни формирования, които имат военна подготовка и оръжие.

Пак мантри,вече сме го водили този спор.Давал съм линкове кои партизански отряди влизат в битка с нацистите.Не забравяй,че Царство България до 09.09.1944 е на 3 морета !

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 09 май 2016 20:09

Thsmith написа:Не ви знам във ваше село как е, но все ми се струва, че ако те набият и образно казано "изнасилят", нямаш какво да празнуваш. И то без да добавяме последвалите 45 години окупация. Ама нз... вие може да сте мазохисти де...

Нормално е да те изнасилят, когато си на страната на нацисти, извършили престъпления и отговорни за смъртта на десетки милиони. Съвсем нормално е да си понесеш последствията, когато държавата ти се представлява от цар, който дори не е българин и който защитава чужди интереси.

Наистина е невероятно, че продължаваш да защитаваш нацистка идеология макар и косвено. Помниш ли преди време като ти казах, че си скрито нацистче. Тук го потвърждаваш.

Наистина ли мислиш, че ако бяхме "спечелили" фашистката чума и нацистката идеология щяха да донесат на нацията ни просперитет и развитие-антипод на "червените окупатори"? Или викаш нацистите и фашистите са по-добри от комунистите? Каквито и да са, все пак са десни. Ти верно си бил болен мозък...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2016 20:10

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Но немски войски навлизат в България май през март 1941 :roll:

Пак мантри,вече сме го водили този спор.Давал съм линкове кои партизански отряди влизат в битка с нацистите.Не забравяй,че Царство България до 09.09.1944 е на 3 морета !

Ми то наши партизани и с белите андрати са се били...Тогава?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 май 2016 20:13

1982 написа:
GOLEADOR написа:Греда,в партизанското движение се включват и много хора които не са комунисти.

Няма греда, почти всички са комунистически утайки. Малък процент са тези, за които пишеш.

Партизани които не са комунисти има доволно.Както казах,сред тях са хора които се противопоставят на съюза с Германия много преди 22 юни.Само заради това да се опитваш да ги шкартираш не е хубаво.

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 09 май 2016 20:18

Днес присъствах на живо на Парада на Победата в Москва!За първи път имам честта да гледам такъв голям парад на живо! Беше много вълнуващо събитие! Имах честта да видя за първи път велик политик като Владимир Владимирович Путин на живо!Парадът се проведе без грешка и беше много внушителен! След това се включих в "Бесмърният полк" (Имам дядо по бащина линия , който е загинав във Великата Отечествена Война)! Шествивето беше внушително имаше на 600 000 души и беше много добре направено!
Пожелавам на всеки да присъства на такъв внушителен военен парад, защото едно е да го гледаш по телевизията, съвсем друго е да го гледаш на живо - тръпката и емоциите са съвсем различни!
До утре сутринта съм в Москва , след което хващам обедния влак за Саранск, където вдруги ден ще гледам срещата Мордовия (Саранск) - Зенит , ще се разходя малко из Саранск ще разгледам забележителностите на града и на 12 май вечерта се връщам в Санкт Петербург!
С ДНЁМ ПОБЕДЫ! :!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2016 20:26

sbornaq написа:Днес присъствах на живо на Парада на Победата в Москва!За първи път имам честта да гледам такъв голям парад на живо! Беше много вълнуващо събитие! Имах честта да видя за първи път велик политик като Владимир Владимирович Путин на живо!Парадът се проведе без грешка и беше много внушителен! След това се включих в "Бесмърният полк" (Имам дядо по бащина линия , който е загинав във Великата Отечествена Война)! Шествивето беше внушително имаше на 600 000 души и беше много добре направено!
Пожелавам на всеки да присъства на такъв внушителен военен парад, защото едно е да го гледаш по телевизията, съвсем друго е да го гледаш на живо - тръпката и емоциите са съвсем различни!
До утре сутринта съм в Москва , след което хващам обедния влак за Саранск, където вдруги ден ще гледам срещата Мордовия (Саранск) - Зенит , ще се разходя малко из Саранск ще разгледам забележителностите на града и на 12 май вечерта се връщам в Санкт Петербург!
С ДНЁМ ПОБЕДЫ! :!:

Спамер!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”