Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Мнениеот Furious_Monk » 26 ное 2022 17:09

Човек има право да сподели своята позиция според собствените си виждания...Единственият лош е този, който не изиграе добре своята роля.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 яну 2023 19:15

Милито нагърмяна на кучИ на Златните глобуси :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 яну 2023 11:01

rhaegar написа:Милито нагърмяна на кучИ на Златните глобуси :)

Дай снимки бре, знаеш, че някои ѝ се кефим :) Да не е поела всички кокове :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 май 2023 20:27

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 13:45

Никой нищо не пише за втория сезон, а аз още не съм го почнал, ще изчакам да минат всички серии и тогава. Някакви отзиви, който е гледал? Макар че стази грозна Ренира, май нямам никакво желание да го гледам за едните дракони и така си плащам ХБО-то за този дето клати гората. Апропо, завчера гледах Дюн2 - баси тъпата боза са направили, нищо общо с първата част. Ако не бях чел книгите, нищо нямаше да разбера
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юли 2024 13:51

tmanolov написа:Никой нищо не пише за втория сезон, а аз още не съм го почнал, ще изчакам да минат всички серии и тогава. Някакви отзиви, който е гледал? Макар че стази грозна Ренира, май нямам никакво желание да го гледам за едните дракони и така си плащам ХБО-то за този дето клати гората. Апропо, завчера гледах Дюн2 - баси тъпата боза са направили, нищо общо с първата част. Ако не бях чел книгите, нищо нямаше да разбера

Аз го гледам. Доста страда от това, че реално няма какво толкова да се случи. Деймън е от 4 епизода в Харънхъл и сънува някакви мрачни сънища :lol: Но драконите определено са зрелищни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 13:52

rhaegar написа:
tmanolov написа:Никой нищо не пише за втория сезон, а аз още не съм го почнал, ще изчакам да минат всички серии и тогава. Някакви отзиви, който е гледал? Макар че стази грозна Ренира, май нямам никакво желание да го гледам за едните дракони и така си плащам ХБО-то за този дето клати гората. Апропо, завчера гледах Дюн2 - баси тъпата боза са направили, нищо общо с първата част. Ако не бях чел книгите, нищо нямаше да разбера

Аз го гледам. Доста страда от това, че реално няма какво толкова да се случи. Деймън е от 4 епизода в Харънхъл и сънува някакви мрачни сънища :lol: Но драконите определено са зрелищни.

Оф, явно ще се напъна да го гледам, ма никакъв ентусиазъм в темата, та се зачудих :mrgreen:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 юли 2024 14:04

tmanolov написа:
rhaegar написа:

Оф, явно ще се напъна да го гледам, ма никакъв ентусиазъм в темата, та се зачудих :mrgreen:

Аз издържах едвам 5 епизода от първия сезон и приключих. Доят кравата, докато пуска още мляко от ХБО. Сериала силно се е американизирал, но процеса започна още от 5-ти сезон на Троновете. А ефекти ни най-малко не ме интересуват, за сметка на това, можех да слушам разговори между Кутрето и Варис по няколко часа.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 14:17

Soulen написа:
tmanolov написа:
rhaegar написа:

Аз издържах едвам 5 епизода от първия сезон и приключих. Доят кравата, докато пуска още мляко от ХБО. Сериала силно се е американизирал, но процеса започна още от 5-ти сезон на Троновете. А ефекти ни най-малко не ме интересуват, за сметка на това, можех да слушам разговори между Кутрето и Варис по няколко часа.

Нормално, винаги става така с разни продължения, отклонения, предистории и т.н. Тук имаха шанс да направят нещо интересно, но явно не успяват. Добра адатация беше Хобит след Властелина, макар че го разбозавиха в 3 серии по 3 часа, което си е все едно един цял сезон от 10 епизода. За друга подобна прекуелна, сикеулна или прочие боза обаче, не се сещам.

Виждам, че и Колелото на времето имало някаква тв адаптация - някой да има инфо?
Непринуден написа:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 юли 2024 14:18

tmanolov написа:Виждам, че и Колелото на времето имало някаква тв адаптация - някой да има инфо?

Има да, заради нея и пръстените на Безос, си спрях Прайма и трябваше да догледам един сериал от Замунда. Трябва да си с двуцифрено iq и да не си докосвал книгите дори с пръчка, че да ти хареса.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”