Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2016 20:58

TodorT написа:Информациите, че има конфликт между Давутоглу и Ердоган се оказаха верни. Ердоган е отстранил Давутоглу от премиерския и лидерския пост в партията, а нов лидер се очаква да стане зет му. :?

Ердоган вече дори не опитва да имитира нещо като демокрация.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2016 21:00

CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:
TodorT написа:Информациите, че има конфликт между Давутоглу и Ердоган се оказаха верни. Ердоган е отстранил Давутоглу от премиерския и лидерския пост в партията, а нов лидер се очаква да стане зет му. :?

Да, ще имат извънреден конгрес на партията.
Чудно за какво може да са се скарали така, имайки предвид, че сина на Давут е едва ли не идеолога на партията, може би наистина Султана иска да съсредоточи цялата власт в ръцете си.
Между другото наскоро председателя на Междлиса им заяви, че Турция има нужда от религиозна конституция.

На ход са военните :!: Въпрос на време е 8-)

Те са били спасителната сламка в подобни ситуации досега, да. Но.. Ердоган знае историята на съвременна Турция. И с оглед на това първо удари именно тях. Тоест.. не се знае дали военните този път имат нужните сили. Не се знае и каква ще е цената дори да успеят да свалят Ердоган, с оглед на все още солидната подкрепа, която има той.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2016 21:04

Betchualeng Arnaikem написа:Не казвам, че само белите са им виновни, но не бъдат ли оставени сами да минат през хаоса и да намерят ред.. няма как да стане. И въобще е добре да взимаш под внимание всички фактори, оказващи влияние в даден регион.

Към момента ако бъдат оставени, ще настъпят неповторими кланета, като причината няма да са "белите", а исляма.
Пропускаш моментът с настъплението на исляма в Африка.
Това е много важен фактор.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 май 2016 21:12

Betchualeng Arnaikem написа:Ти ми намери една държава, която е оставена да се развива независимо там.

Че такива държави почти няма и в останалия свят, ама има сред тях доста, дето са на светлинни години напред в развитието си като държава и общество, в сравнение с маймунските "държави". Така, че явно проблемът е вътрешен, не външен. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 07 май 2016 21:47

1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Ти ми намери една държава, която е оставена да се развива независимо там.

Че такива държави почти няма и в останалия свят, ама има сред тях доста, дето са на светлинни години напред в развитието си като държава и общество, в сравнение с маймунските "държави". Така, че явно проблемът е вътрешен, не външен. ;)

Прочети малко за историята на Африка, значението на думата Вафирики, от която произхожда името на континента. После е хубаво да попрочетеш нещо за крал Леополд, колониалната политика на великите сили в Африка.

Относно културата на африканското население, изгледай някое и друго филмче за зулусите например, пообразовай се малко и тогава говори. ;) ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 май 2016 21:58

Не, аз не знам нищо за Леополд и колониите, само вие знаете. Прочели 2-3 неща и вече се изживявате като всезнаещи. За ваше съжаление, и други може би са се интересували, така че не гледайте толкова отвисоко. :) :)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2016 22:00

В Африка е имало някои изключително развити цивилизации... Негърски такива.
Но не са "куул" за съвременната наука.
И все пак към момента там няма как да бъдат оставени на самотек, щото както споменах, ще се изтребят... По-скоро мюсюлманите ще изтребят всички останали.

Единственото по-лошо от арабин ислямист, е негър ислямист.

P.S.

Не съм расист, в никакъв случай.
Та аз съм фен на негърската музика.
Не е расистко да се каже истината.
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 май 2016 22:13

Както негър експлоатира негъра, и бял не го е експлоатирал. Така че да не ми пишат как белите са виновни на маймуните, че не могат да създадат поне една що-годе нормална държава или общество, никой не им е виновен, някои неща просто са въпрос на манталитет и еволюция.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2016 22:35

1982 написа:Както негър експлоатира негъра, и бял не го е експлоатирал.

Мда... "Боко Харам", ако не ги беше страх от Великобритания и Франция, отдавна щяха да са прочистили Западна Африка от всичко различно, от мюсюлманите.

Тъжна е съдбата на африканците, но вината не е само в белите... Имали са възможност да се противпоставят на чужди влияние, но редица техни лидери са предпочели личното облагодетелстване, за сметка на народите си.
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 май 2016 22:56

Не е само Боко Харам, човек, пълно е с ужасни режими, престъпността, мизерията, експлоатацията, дори на деца, и т.н., там е тотален ужас почти навсякъде, и то масово черни маймуни го вършат това, не белите задници. И се трепят, все едно не са хора, братче .... тия са си диваци, те не умеят просто да живеят в поне някакъв ред и законност.

Върни се в “Свободна зона”