Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Лондон с кмет мюсюлманин

Мнениеот Цецо Чука » 06 май 2016 23:08

Player написа:Не знам какво искаш да докажеш. Не говоря за един или друг човек, а за множеството. Все едно няма точен и свестен англичанин, че тръгнали да избират мангали. Винаги при смесване на народи и преселение е имало последствия и винаги е за сметка на местните.

Лондон отдавна не е английски град,не знам дали си ходил там, но това е некакъв космополитен миш-маш в който има абсолютно секакви хора.
В тоя ред на мисли, и извънземен да беха избрали немаше да се учуда...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Лондон с кмет мюсюлманин

Мнениеот action66 » 06 май 2016 23:09

Така е започнал и краха на Римската империя. Най-полезната за човечеството империя. Така сега и с ЕС. Пускат всякакви варвари. Друговерци. Те обсебват всичко. Пускат корени. Заемат важни длъжности. Така великата политическа конструкция рухва. Като историк за сетен път се убеждавам,че историята се повтаря и който не се учи от нея,загива.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 06 май 2016 23:10

Балкански Орел написа:
anihilator написа:Простите комплексари фенове на другаря Путин и ненужни парцали са в екстаз щото видиш ли някой бил станл кмет на лондон :lol: Ибалници недоклатени толкова сте трагични , че вече дори ви съжелявам :) Сега да ви питам кой сега ще ви даде пари , нали само пари искате :lol: къде са парите дайте ни пари , искаме пари , дайте ни пари :!: Няма да има пари за вас майка ви гнусна родоотстъпници .

Кинтите са само във вашите еврейски кратуни ПРОСТИ, аз за пари в тоя форум не съм писал.Отивайте да се обрязвате бе евроатлантически подметки.

Иди майка ти да те обреже и тя за кинти вий ох пари , ах пари , кой ще ми даде пари :lol: Жалки плазмодии .

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 06 май 2016 23:11

action66 написа:Така е започнал и краха на Римската империя. Най-полезната за човечеството империя. Така сега и с ЕС. Пускат всякакви варвари. Друговерци. Те обсебват всичко. Пускат корени. Заемат важни длъжности. Така великата политическа конструкция рухва. Като историк за сетен път се убеждавам,че историята се повтаря и който не се учи от нея,загива.

Ами вземи ти се поучи като начало.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 06 май 2016 23:11

NOMER14 написа:А Лондон е най-футболният град в света.

Да не се обърка с Мадрид?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 май 2016 23:12

action66 написа:Така е започнал и краха на Римската империя. Най-полезната за човечеството империя. Така сега и с ЕС. Пускат всякакви варвари. Друговерци. Те обсебват всичко. Пускат корени. Заемат важни длъжности. Така великата политическа конструкция рухва. Като историк за сетен път се убеждавам,че историята се повтаря и който не се учи от нея,загива.

Най-доброто мнение до момента.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 06 май 2016 23:14

action66 написа:

Ми брой отборите във висшите лиги на съответните страни, брой и другите отбори, па белким ти светне...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 06 май 2016 23:16

Балкански Орел написа:
anihilator написа:Простите комплексари фенове на другаря Путин и ненужни парцали са в екстаз щото видиш ли някой бил станл кмет на лондон :lol: Ибалници недоклатени толкова сте трагични , че вече дори ви съжелявам :) Сега да ви питам кой сега ще ви даде пари , нали само пари искате :lol: къде са парите дайте ни пари , искаме пари , дайте ни пари :!: Няма да има пари за вас майка ви гнусна родоотстъпници .

Кинтите са само във вашите еврейски кратуни ПРОСТИ, аз за пари в тоя форум не съм писал.Отивайте да се обрязвате бе евроатлантически подметки.

Чакай сега, хем тоя нов лондонски кмет побеждава в изборите евреин, хем после пак евреи виновни? С първия пост останах с впечатлението, че си силно разстроен от еврейската загуба. Все пак еврейската нишка е силна и основополагаща за евроазиатския съюз.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 06 май 2016 23:18

Пишеш глупости. Пакистанците да садят мак и да опаковат хималайска сол. Не им е мястото в имперски град като Лондон. Но след като във Великобритания има феномена на квартали с потомствени безработни,които са доволни да живеят на помощи,да пият бира до припадък в петък и събота,да гледат един мач на месец(не могат да си позволят повече),да ходят по социални програми на почивка в Майорка през май,юни и октомври,такива хора са готови на всичко,само и само да има кой да им дава залъка без да полагат усилия.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 06 май 2016 23:21

Цецо Чука написа:
action66 написа:

Ми брой отборите във висшите лиги на съответните страни, брой и другите отбори, па белким ти светне...

"Светва" ми като започнат "да си ги мерят".....

Върни се в “Свободна зона”