Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Лятото за мене започва сегааа!! На работа съм чааак на 1 септември![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Red_Girl написа:Лятото за мене започва сегааа!! На работа съм чааак на 1 септември![]()
![]()
Скривайте джиновете![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:JackPackage написа:Red_Girl написа:Лятото за мене започва сегааа!! На работа съм чааак на 1 септември![]()
![]()
Скривайте джиновете![]()
Тя е като тия прасета, дето търсят трюфели с тях, всичко ще надуши.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ЕМИЛ написа:![]()
Спомняте ли си тая трева как ни се забиваше по чорапите едно време ?
Red_Girl написа:Лятото за мене започва сегааа!! На работа съм чааак на 1 септември![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Аз джинчетата вече два месеца си ги пия.. Не остана кво да криете.![]()
modor написа:Red_Girl написа:Аз джинчетата вече два месеца си ги пия.. Не остана кво да криете.![]()
Истина е! Снощи обилолих 3 магазина в Редута ... и никъде нямаше джинНе вярвам да е случайност
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта