Дано да стане безследно изчезнал или самоубит.Никаква милост към тия нечовеци.
Или в една килия с немски националсоциалисти.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Циганин, а не българин е нападателят от метрото в Берлин
[center]Levski & Lazio[/center]
Моментално връщане на визите и всичката сган обратно от където е дошла.Европа няма нужда от такива.Англия е първа останалите е въпрос на време да направят същото.Ето защо Швеицария.. Канада... Америка плюс Автралия и Нова Зеландия не си позволяват да пуснат кого да е.Ние не сме за Европа.Правилно не ни пускаха толкова време.Всеки които е работил навън и е имал контакти със повечко Българи ще ме разбере...А мангала тежко му като го хванат.Ще послужи за назидание пред останалите навлеци емигранти които си мислят че Европа е доина крава....Само гледаите.
CTAHKO написа:Не виждам какво има да се обсъждаНа всички им е писнало от тъпата политика на Меркел, но си траят, а хорта започват да си го изкарват на обикновените германки
С други думи, излиза че българските мангали са най-смелите люде в целия ЕС, изправяйки се лице в лице срещу либерастката кохорта
Заслужават награда, а не порицание
А ние трябва да сме горди, а не засрамени от тяхната постъпка
Кажи им тежката истина, Станко.
Мноо, ма наистина мноо се въсхишавам на нашите медии. Баси, насраха се да викат, как тва било централна новина в Немция и всички били в баси потреса и баси гневните.
Само дет са чеша по тиквата и се чудя що нямаше такава реклама и такова лустро на известните случки с веселите и жизнерадостни сирийски, мирийски и разните им там новонадошли мигранто-ядрено-физико-химико експерти - всичките с по 2 дисертации на тема "Нови тенденции в космическите изследвания"? М?
Само дет са чеша по тиквата и се чудя що нямаше такава реклама и такова лустро на известните случки с веселите и жизнерадостни сирийски, мирийски и разните им там новонадошли мигранто-ядрено-физико-химико експерти - всичките с по 2 дисертации на тема "Нови тенденции в космическите изследвания"? М?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
В темата се пише за негативното мнение, което чужденците имат към българите. Интересно ми е дали това негативно мнение се поражда основно от подобни свинщини, причинени от български граждани зад граница или от видяното в пределите на нашата мила татковина
И още веднъж: сатър за ритащия. Две педи над коляното. Все тая дали е ескимос, българин, мангал или японец.
И още веднъж: сатър за ритащия. Две педи над коляното. Все тая дали е ескимос, българин, мангал или японец.
Groucho написа:В темата се пише за негативното мнение, което чужденците имат към българите. Интересно ми е дали това негативно мнение се поражда основно от подобни свинщини, причинени от български граждани зад граница или от видяното в пределите на нашата мила татковина![]()
Оф, те пък чужденците в България са все едни интелигенти, мамоооо... Все едно някой ни се извини за Майкъл Шийлдс.
Въпросът е защо ти, аз, Иван, Драган, Петкан трябва да се чувстваме виновни заради ритника на този мангал, както ни се вменява от над 24 часа насам от всички медии в България?
Аз пък не усетих да ми се вменява някаква вина. Малко прекалявате с филмирането.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз пък не усетих да ми се вменява някаква вина. Малко прекалявате с филмирането.
Ей сега свърши темата при Милен Цветков. Виновна ли била България... Одеве Господарите на ефира се извиниха, аре стига... бах го в манагала, баси чудото...
Ми, мангал е, шибан ходещ сапун, ама е наш гражданин, естествено, че нас срами. Какво да кажат телевизиите ??! Циганинът Борис Георгиев като взе олимпийски медал, го броим на нашата сметка, нали, не на циганите ??! И светът на нас го брои ...... това е положението.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Посланика в Германия и той вика, че това нямало да навреди на виждането на германците за българите.... Сякаш се изказва за всеки арест на българин в Берлин, ебаси!
Абе ей, това стана някакъв огромен проблем, само защото тоя мангал е с българско гражданство. И медиите бълват лайна и вменяват вина, а медийни личности се извиняват. За КАКВО!?
Я малко повече национално самоуважение!
Абе ей, това стана някакъв огромен проблем, само защото тоя мангал е с българско гражданство. И медиите бълват лайна и вменяват вина, а медийни личности се извиняват. За КАКВО!?
Я малко повече национално самоуважение!