Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Левски в Европа , а Литекс ще цъка по селата с Родопа 
ЕМИЛ написа:Левски в Европа , а Литекс ще цъка по селата с Родопа
Жадното у Европата, ..... това ще е по-яко и от "Валя и Моро превземат света"
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- JackPackage
- Контакти:
Dani написа:А вие колко мача ще изиграете в Европа бе - най-много да минете първия кръг и дотам. Ще има нови географски открития.
Поне два повече от вас в следващите 3 сезона общо
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Много ще ми е интересно как ще обясните на португезчетата и печките що нема да играете в Европа
ЕМИЛ написа:Много ще ми е интересно как ще обясните на португезчетата и печките що нема да играете в Европа
.... а не ти ли е по-интересно що същите за месец и нещо ви писаха два пъти Среден (3)?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:ЕМИЛ написа:Много ще ми е интересно как ще обясните на португезчетата и печките що нема да играете в Европа
.... а не ти ли е по-интересно що същите за месец и нещо ви писаха два пъти Среден (3)?
Аз знам защо .Щото в Левски се играе черно тото .Всеки мач гол в първата минута ....Това ,требва да се плащат дългове , козирки , ток вода , а Спас не дава лични .
ЕМИЛ написа:Red_Neck написа:ЕМИЛ написа:Много ще ми е интересно как ще обясните на португезчетата и печките що нема да играете в Европа
Аз знам защо .Щото в Левски се играе черно тото .Всеки мач гол в първата минута ....Това ,требва да се плащат дългове , козирки , ток вода , а Спас не дава лични .
Е поне, некви обръщалки 2/1 или над 5+ кво играят на дребно 2,5
То така ако се избиваше козирка, ток, вода
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- JackPackage
- Контакти:
Баси веселбата
Снажния микренец питал от коя година е писмото на Уефа, ще кажеш че Тирето съществува от 57 години
Феновете им пък искат да им го изпратят по факс, щото мейла не бил официален документ и го нямало на страницата на Уефа
За вас специално по пощенски гълъб и с телеграма ще го изпратят Уефа
От Уефа нарочно са им го казали днес, 1 ден преди търга - Домуса е илюминат някъв баси - и Уефата е негова
Снажния микренец питал от коя година е писмото на Уефа, ще кажеш че Тирето съществува от 57 години
Феновете им пък искат да им го изпратят по факс, щото мейла не бил официален документ и го нямало на страницата на Уефа
За вас специално по пощенски гълъб и с телеграма ще го изпратят Уефа
„Ще направим всичко възможно, което зависи от нас. Ще се опитаме поне да намалим наказанието. БФС водеше комуникацията с УЕФА. Ние няма как да водим комуникация с УЕФА. Разбира се, че сме неприятно изненадани. Лично аз не видях такова желание от БФС. Когато БФС имаше желание, Лудогорец бе пререгистриран като нов клуб и участва в Шампионска лига. По същия начин беше и с Ботев Пловдив. Мисля, че има двоен аршин.
Аз не съм юрист, но виждам, че за едни хора може, а за други не“, коментира Стоилов.
Мен цяла година ме хваща яд от двойния аршин от БФС. Не съм изненадан. Точно днес да излезе решението. Малко съм озадачен, че от УЕФА са се събрали в 9-10 часа сутринта, за да решат нашия проблем. Знаете, че утре е много важен ден за нашия клуб, тъй като е търгът. Мисля, че е направено умишлено. Решението може да е дошло и по-рано. Не знам точно.
Разбира се, че е атака от трети лица. Това е прозрачно“, добави главният мениджър на ЦСКА.
„Третите лица могат да влияят с доноси и чрез БФС. Лицата са свързани и с търга.“
От Уефа нарочно са им го казали днес, 1 ден преди търга - Домуса е илюминат някъв баси - и Уефата е негова
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Малко съм озадачен, че от УЕФА са се събрали в 9-10 часа сутринта, за да решат нашия проблем.
Ко му е странното па на тоя час, че се чуди Стоилов
- Red_Girl
- Контакти:
Ше си играем в Европа, нека сините приятелки да има поне малко за какво да се порадват, че не им остана нищо.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик: