Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 19 май 2017 15:17

Аха, взели са му талона, значи, а не книжката :lol: Щото ако ти вземат книжката, директно си хващаш един сериозен адвокат и става мазало, може и някой да напипа бюрото по труда :mrgreen: :mrgreen: Принципно тоя Мерцедес е на името на брат ми, така че ще поема тоя риск от негово име :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 май 2017 15:23

boabbb написа:Аха, взели са му талона, значи, а не книжката :lol: Щото ако ти вземат книжката, директно си хващаш един сериозен адвокат и става мазало, може и някой да напипа бюрото по труда :mrgreen: :mrgreen: Принципно тоя Мерцедес е на името на брат ми, така че ще поема тоя риск от негово име :lol:

Не, бе, и двете взеха. И синьото, и това със снимката :lol: :lol: Различавам книжка и талон, бе деа :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 май 2017 15:24

Днеска за пореден път се забутах в курвенски истории...Албенче,албенче .. :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 май 2017 15:31

1914.1902 написа:Днеска за пореден път се забутах в курвенски истории...Албенче,албенче .. :lol: :lol:

Еее, стига сте мрънкали. Йовков и Елин Пелин са толкова достъпни автори, че няма от кво да се оплаквате. Е, всички сигурно сте искали Вазов и Ботев, ама и тези двамата са супер.... особено Албена :) Пак, че не ви се е паднал Талев или Димов с романите си, че както не сте ги чели..... :oops:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 май 2017 15:41

Какво ѝ е на "Албена", баси лекото произведение? Верно, кратичко е, ама в пъти по-добре отколкото да пишеш по роман, или по някой отнесен като Далчев например.

Как беше? "Грешна беше тая жена, ала беше хубава"? Нещо такова, нали? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2017 15:43

TodorT написа:
boabbb написа:Аха, взели са му талона, значи, а не книжката :lol: Щото ако ти вземат книжката, директно си хващаш един сериозен адвокат и става мазало, може и някой да напипа бюрото по труда :mrgreen: :mrgreen: Принципно тоя Мерцедес е на името на брат ми, така че ще поема тоя риск от негово име :lol:

Не, бе, и двете взеха. И синьото, и това със снимката :lol: :lol: Различавам книжка и талон, бе деа :lol:

Интересно по кой закон отнемат лични документи ... Ако, недай Боже, се попадне на такива, с удоволствие ще инвестирам значителна сума за адвокати, за да им сменя професията на кофражисти ( не, че е лоша, де ). То излезе, че някакви боклуци по Фейсбук се оплаквали, че се спира там, аз десетки пъти спирам вече и никога не е имало проблем :evil: Сега търся тея постове във Фейсбук, та да ги нахраня шибаняците :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 май 2017 15:46

Плати си глобата бе, стисня, за 30 лева орева света. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 май 2017 15:49

rhaegar написа:Плати си глобата бе, стисня, за 30 лева орева света. :lol:

Класически българин :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 май 2017 15:49

boabbb написа:
TodorT написа:

Интересно по кой закон отнемат лични документи ... Ако, недай Боже, се попадне на такива, с удоволствие ще инвестирам значителна сума за адвокати, за да им сменя професията на кофражисти ( не, че е лоша, де ). То излезе, че някакви боклуци по Фейсбук се оплаквали, че се спира там, аз десетки пъти спирам вече и никога не е имало проблем :evil: Сега търся тея постове във Фейсбук, та да ги нахраня шибаняците :lol:

Има нещо от месец-два.
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... globi.html

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 май 2017 15:56

Те в София правят и други мизерии и вече втори познат ми казва за следния случай: спират го с буркан след светофара и му казват, че е минал на червено. После му взимат документите, почват да се обясняват как ще му вземат книжката, как не искали да пишат акт, как са го видели и т.н. Естествено, ти НЕ си минал на червен сигнал, но те пробват. Накрая леееко тактично искат почерпка. Уловката в случая е, че те спира охранителна полиция, а не КАТ. Те нямат право да пишат акт за преминаване на червено, защото не могат да съставят такъв по ЗДвП. Ако пък се съгласиш да пишат, то трябва да викнат колеги от КАТ-София, а колегите им никога няма да дойдат за такова нещо. :lol: Но пък пробват да изкарат някой лев. :lol: След категоричен отказ да почерпиш ти връщат документите с аргумента: този път ти прощаваме, ама следващ път няма да има и ти пожелават приятен ден :lol:

Върни се в “Свободна зона”