Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Аха, взели са му талона, значи, а не книжката
Щото ако ти вземат книжката, директно си хващаш един сериозен адвокат и става мазало, може и някой да напипа бюрото по труда
Принципно тоя Мерцедес е на името на брат ми, така че ще поема тоя риск от негово име

Леевски, оле
boabbb написа:Аха, взели са му талона, значи, а не книжкатаЩото ако ти вземат книжката, директно си хващаш един сериозен адвокат и става мазало, може и някой да напипа бюрото по труда
![]()
Принципно тоя Мерцедес е на името на брат ми, така че ще поема тоя риск от негово име
Не, бе, и двете взеха. И синьото, и това със снимката
Днеска за пореден път се забутах в курвенски истории...Албенче,албенче ..

1914.1902 написа:Днеска за пореден път се забутах в курвенски истории...Албенче,албенче ..![]()
Еее, стига сте мрънкали. Йовков и Елин Пелин са толкова достъпни автори, че няма от кво да се оплаквате. Е, всички сигурно сте искали Вазов и Ботев, ама и тези двамата са супер.... особено Албена
Какво ѝ е на "Албена", баси лекото произведение? Верно, кратичко е, ама в пъти по-добре отколкото да пишеш по роман, или по някой отнесен като Далчев например.
Как беше? "Грешна беше тая жена, ала беше хубава"? Нещо такова, нали?
Как беше? "Грешна беше тая жена, ала беше хубава"? Нещо такова, нали?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

TodorT написа:boabbb написа:Аха, взели са му талона, значи, а не книжкатаЩото ако ти вземат книжката, директно си хващаш един сериозен адвокат и става мазало, може и някой да напипа бюрото по труда
![]()
Не, бе, и двете взеха. И синьото, и това със снимката![]()
Различавам книжка и талон, бе деа
Интересно по кой закон отнемат лични документи ... Ако, недай Боже, се попадне на такива, с удоволствие ще инвестирам значителна сума за адвокати, за да им сменя професията на кофражисти ( не, че е лоша, де ). То излезе, че някакви боклуци по Фейсбук се оплаквали, че се спира там, аз десетки пъти спирам вече и никога не е имало проблем
Леевски, оле
Плати си глобата бе, стисня, за 30 лева орева света. 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Плати си глобата бе, стисня, за 30 лева орева света.
Класически българин
boabbb написа:TodorT написа:boabbb написа:Аха, взели са му талона, значи, а не книжкатаЩото ако ти вземат книжката, директно си хващаш един сериозен адвокат и става мазало, може и някой да напипа бюрото по труда
![]()
Не, бе, и двете взеха. И синьото, и това със снимката![]()
Различавам книжка и талон, бе деа
Интересно по кой закон отнемат лични документи ... Ако, недай Боже, се попадне на такива, с удоволствие ще инвестирам значителна сума за адвокати, за да им сменя професията на кофражисти ( не, че е лоша, де ). То излезе, че някакви боклуци по Фейсбук се оплаквали, че се спира там, аз десетки пъти спирам вече и никога не е имало проблемСега търся тея постове във Фейсбук, та да ги нахраня шибаняците
Има нещо от месец-два.
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... globi.html
Те в София правят и други мизерии и вече втори познат ми казва за следния случай: спират го с буркан след светофара и му казват, че е минал на червено. После му взимат документите, почват да се обясняват как ще му вземат книжката, как не искали да пишат акт, как са го видели и т.н. Естествено, ти НЕ си минал на червен сигнал, но те пробват. Накрая леееко тактично искат почерпка. Уловката в случая е, че те спира охранителна полиция, а не КАТ. Те нямат право да пишат акт за преминаване на червено, защото не могат да съставят такъв по ЗДвП. Ако пък се съгласиш да пишат, то трябва да викнат колеги от КАТ-София, а колегите им никога няма да дойдат за такова нещо.
Но пък пробват да изкарат някой лев.
След категоричен отказ да почерпиш ти връщат документите с аргумента: този път ти прощаваме, ама следващ път няма да има и ти пожелават приятен ден