Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Всъщност, във Фейсбук можеш да търсиш по телефонен номер, ако го е добавила към профила, ще ти излезне.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Яката дискусия
Нямаш Вайбър, нямаш Фейсбук и как да действаш. Първо, излизаш от пещерата и буташ камъка на входа, да не влезе нещо ...
Иначе, ако трябва да съм сериозен, честността е най-доброто решение. Сега като излезете на кафе, просто си кажи честно, че не й помниш името, ама не си казал веднага, щото е много хубава и си се стъписал ( не трябва да сме честни докрай, все пак
)
Леевски, оле
Един бърз въпрос - Нужно ли е да плащам фиш от предното стъкло за 30 лв. глоба за неправилно паркиране
Какво може да стане ако не го платя ...
Леевски, оле
boabbb написа:Един бърз въпрос - Нужно ли е да плащам фиш от предното стъкло за 30 лв. глоба за неправилно паркиранеКакво може да стане ако не го платя ...
Като идеш да си смениш книжка/лк, ще ти го добавят към таксата. Може и към данъка.

rhaegar написа:Като идеш да си смениш книжка/лк, ще ти го добавят към таксата. Може и към данъка.
Няма да плаща и тях, сваля номерата и кара в пълна нелегалност
- modor
- Контакти:
Groucho написа:rhaegar написа:Като идеш да си смениш книжка/лк, ще ти го добавят към таксата. Може и към данъка.
Няма да плаща и тях, сваля номерата и кара в пълна нелегалност
Направо да припознава други номера
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Попрочетох доста по темата - еб.ал съм ги в простите милиционери, няма и стотинка да им дам докато не опре ножа в кокала
Ще видиме дали ще намерят начин да си ги вземат ... И да е на място, дето пречи, а то - има бял знак "забранено влизане в двете посоки" и 5 метра след него
Майкя им дейба
Леевски, оле
boabbb написа:Яката дискусия![]()
Нямаш Вайбър, нямаш Фейсбук и как да действаш.
Ми той до оня ден бръмчеше само по компаньонки и сега когато требва да се фане с некое свестно момиче ситуацията и обстановката са му непознати .И имена требва да помни ....
Това не е като чук и бег ....
boabbb написа:Попрочетох доста по темата - еб.ал съм ги в простите милиционери, няма и стотинка да им дам докато не опре ножа в кокалаЩе видиме дали ще намерят начин да си ги вземат ... И да е на място, дето пречи, а то - има бял знак "забранено влизане в двете посоки" и 5 метра след него
Майкя им дейба
Само българин може да се сърди, че имало знак да не се влиза, ама той не само че влязъл, ами и паркирал, а тия изедници му писали глоба. Какво очакваше да се случи, ми е много интересно?

boabbb написа:Един бърз въпрос - Нужно ли е да плащам фиш от предното стъкло за 30 лв. глоба за неправилно паркиранеКакво може да стане ако не го платя ...
Плати си фиша, че ще ти вземат книжката за неплатени глоби. Преди 1 седмица в София ме спряха с един познат и му взеха книжката, защото от март месец вече я взимат за неплатени глоби. Пичът имаше фиш за неправилно паркиране- 30 лв от 2016год.