Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 19 май 2017 00:56

Всъщност, във Фейсбук можеш да търсиш по телефонен номер, ако го е добавила към профила, ще ти излезне.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2017 10:46

Яката дискусия :lol: :lol: Нямаш Вайбър, нямаш Фейсбук и как да действаш. Първо, излизаш от пещерата и буташ камъка на входа, да не влезе нещо ... :lol: :lol: :lol: Иначе, ако трябва да съм сериозен, честността е най-доброто решение. Сега като излезете на кафе, просто си кажи честно, че не й помниш името, ама не си казал веднага, щото е много хубава и си се стъписал ( не трябва да сме честни докрай, все пак :mrgreen: :mrgreen: )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2017 13:41

Един бърз въпрос - Нужно ли е да плащам фиш от предното стъкло за 30 лв. глоба за неправилно паркиране :?: Какво може да стане ако не го платя ...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 май 2017 13:54

boabbb написа:Един бърз въпрос - Нужно ли е да плащам фиш от предното стъкло за 30 лв. глоба за неправилно паркиране :?: Какво може да стане ако не го платя ...

Като идеш да си смениш книжка/лк, ще ти го добавят към таксата. Може и към данъка.

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 19 май 2017 14:39

rhaegar написа:Като идеш да си смениш книжка/лк, ще ти го добавят към таксата. Може и към данъка.

Няма да плаща и тях, сваля номерата и кара в пълна нелегалност :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 май 2017 14:40

Groucho написа:
rhaegar написа:Като идеш да си смениш книжка/лк, ще ти го добавят към таксата. Може и към данъка.

Няма да плаща и тях, сваля номерата и кара в пълна нелегалност :lol:

Направо да припознава други номера :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2017 14:47

Попрочетох доста по темата - еб.ал съм ги в простите милиционери, няма и стотинка да им дам докато не опре ножа в кокала :lol: Ще видиме дали ще намерят начин да си ги вземат ... И да е на място, дето пречи, а то - има бял знак "забранено влизане в двете посоки" и 5 метра след него :evil: Майкя им дейба

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 май 2017 14:58

boabbb написа:Яката дискусия :lol: :lol: Нямаш Вайбър, нямаш Фейсбук и как да действаш.

Ми той до оня ден бръмчеше само по компаньонки и сега когато требва да се фане с некое свестно момиче ситуацията и обстановката са му непознати .И имена требва да помни ....

Това не е като чук и бег ....

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 май 2017 15:03

boabbb написа:Попрочетох доста по темата - еб.ал съм ги в простите милиционери, няма и стотинка да им дам докато не опре ножа в кокала :lol: Ще видиме дали ще намерят начин да си ги вземат ... И да е на място, дето пречи, а то - има бял знак "забранено влизане в двете посоки" и 5 метра след него :evil: Майкя им дейба

Само българин може да се сърди, че имало знак да не се влиза, ама той не само че влязъл, ами и паркирал, а тия изедници му писали глоба. Какво очакваше да се случи, ми е много интересно? :lol: Иначе някой ако паркира неправилно и му пречи на него, ще ореве света да го глобят.

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 май 2017 15:13

boabbb написа:Един бърз въпрос - Нужно ли е да плащам фиш от предното стъкло за 30 лв. глоба за неправилно паркиране :?: Какво може да стане ако не го платя ...

Плати си фиша, че ще ти вземат книжката за неплатени глоби. Преди 1 седмица в София ме спряха с един познат и му взеха книжката, защото от март месец вече я взимат за неплатени глоби. Пичът имаше фиш за неправилно паркиране- 30 лв от 2016год. :oops: Пак така му го бяха пъхнали под чистачката и изобщо беше забравил, че има такова нещо. :lol: Взеха книжката, писаха акт, с който да кара 1 месец и айде. Та ходи на следващия ден в КАТ да си плати фиша и да си вземе книжката. И да ти кажа бяха взели поне 4-5 книжки преди неговата :lol:

Върни се в “Свободна зона”