Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Балкански Орел » 12 дек 2016 19:45

Тоя ционист боко ми е отвратително да го гледам как мърси икони, а в същото време алахджии убиват хора с оръжия произведени в България и няма как това да не става без знанието на боко тиквата.Скапани нечовеци.

А тоя влак съм почти сигурен, че му се еб*ла майката заради крадване на релси, ама това не трябва да се казва, щото треа да сме толерантни.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 дек 2016 19:58

Оръжието лесно може да се разбере на кого е доставено.Дали е продадено на САЩ или някоя арабска държава за мен няма да е голяма изненада.За релсите не си прав,малцинството там е турско,те не крадат като циганите.Още повече става въпрос за центъра на селото,няма как да отидеш да крадеш релси пред гарата.Някъде в полето или ако ЖП-то минава през "махалата" това се случва,но в центъра на селото и то точно пред гарата където е осветено - няма как да стане.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2016 20:46

Балкански Орел написа:Тоя ционист боко ми е отвратително да го гледам как мърси икони, а в същото време алахджии убиват хора с оръжия произведени в България и няма как това да не става без знанието на боко тиквата.Скапани нечовеци.

А тоя влак съм почти сигурен, че му се еб*ла майката заради крадване на релси, ама това не трябва да се казва, щото треа да сме толерантни.

Къртиш, бате! Значи краднали релсите, ама двата локомотива и пет от вагоните минали от там и без да има релси :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 12 дек 2016 21:11

България ще започне да се изправя и ще се оправи едва, когато се освободи от руските си колонизатори и техните слуги в България, които вече 70 години водят държавата ни към гибел и безнаказано я ограбват. Русия води битка за унищожението ни още от далечната 968 година начело със Светослав I. Светослав I избива над 300 български болярски рода и обезглавява държавата по същия начин както я обезглавяват 10 века по-късно комунистите под руски контрол.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 дек 2016 21:34

Балкански Орел написа:А тоя влак съм почти сигурен, че му се еб*ла майката заради крадване на релси, ама това не трябва да се казва, щото треа да сме толерантни.

Със сигурност не става дума за кражба на релси. Единствения начин да изкопат подобна версия е да започнат със свободните съчинения. За това поне съм сигурен.

Между другото процента на крадците сред турците е може би по-малък и от този сред българите. В случаите, в които има изяснени крадец с турско име често се оказва просто циганин, който се опитва да мине за турчин (и такива има в България).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 дек 2016 22:17

GOLEADOR написа:Оръжието лесно може да се разбере на кого е доставено.Дали е продадено на САЩ или някоя арабска държава за мен няма да е голяма изненада.За релсите не си прав,малцинството там е турско,те не крадат като циганите.Още повече става въпрос за центъра на селото,няма как да отидеш да крадеш релси пред гарата.Някъде в полето или ако ЖП-то минава през "махалата" това се случва,но в центъра на селото и то точно пред гарата където е осветено - няма как да стане.

Нещо се бъркаш, малцинството там е българско ...... турското е мнозинство.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2016 22:34

1982 написа:
GOLEADOR написа:Оръжието лесно може да се разбере на кого е доставено.Дали е продадено на САЩ или някоя арабска държава за мен няма да е голяма изненада.За релсите не си прав,малцинството там е турско,те не крадат като циганите.Още повече става въпрос за центъра на селото,няма как да отидеш да крадеш релси пред гарата.Някъде в полето или ако ЖП-то минава през "махалата" това се случва,но в центъра на селото и то точно пред гарата където е осветено - няма как да стане.

Нещо се бъркаш, малцинството там е българско ...... турското е мнозинство.

За това си прав, ама я леко офф.. как да ти отговоря, като си се скрил в храсталаците :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 дек 2016 22:56

Адмирации за бТВ и Патриарх Неофит, че се опитват да насочат вниманието на обществото върху демографската катастрофа, която доубива страната, дано и ръководните кадри погледнат в тази посока.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 дек 2016 23:39

"Моля Ви, предайте на някой от разследващите, едно мое предположение.

Възможно е да се предизвика дерайлиране в крива с малък радиус, ако са пренатегнати куплите между вагоните. В този случай буферите са обездвижени и вагоните стават като един много дълъг. Не могат да се впишат в кривата и дерайлират. В съчетание с превишена скорост, това може да е фатално. Скъсването между пети и шести вагон, подкрепя това предположение.

Завършил съм ПЖИ и работих като машинист 8 години. После, след завършване на ВМЕИ Варна, работих в енергетиката.
Докато бях машинист, съм запознат с подобен случай", пише той.

Ако има пишещи жепейци тука да кажат тази версия реална ли е.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 дек 2016 19:18

Тиквата уволнил някакви от земеделското министерство понеже вчера празнували нещо...

Само с глупости се занимава и това си е.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”