Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 29 апр 2016 14:01

1982 написа:В Геймания и животните се изпедерастиха вече ...

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1571310

Страхотна новина 8-) Не се прави на възмутен, ами се замисли на какви хора служиш и какви хора ти снасят опорните точки 8-) Ама така е, демокрацията иска жертви 8-) Дори и анални 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 апр 2016 15:05

Ти, като бъдещ жител на Геймания, повече внимавай, да не те продупчат и теб .... :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 апр 2016 15:25

1982 написа:Ти, като бъдещ жител на Геймания, повече внимавай, да не те продупчат и теб .... :lol: :lol:

Кой да ме продупчи :roll: Аз затова отивам 8-) Защото там заплахата е сведена до минимум 8-) То даже и птичките им са изпедерастени вече 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2016 15:41

THE G.A.M.E написа:Пичове, нищо чудно Тръмп да е просто пионка.
Подозирам, че ако се изправи срещу Хилъри, ще загуби с лекота.
Дали ще го номинират, това е интересно.
Щото няма особено значение, че е с най-много гласове сред републиканците.

Ми как се номинира кандидат за президент в САЩ, ако не с най-много гласове на конференцията от отделните щати, която издига кандидатурите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 апр 2016 16:10

Кашчей написа:

Ми как се номинира кандидат за президент в САЩ, ако не с най-много гласове на конференцията от отделните щати, която издига кандидатурите?

Абе и аз доколкото знам, има някаква врътка, чрез която могат да променят кандидата с друг, нищо че е събрал наймного гласове, ама тогава пък им отиват на кино електоралните гласове и цялата предизборна кампания 8-) Щото електорите може да одобряват сегашния кандидат, но не се знае какво ще им е мнението за новия. Все ми се струва, че изборната им система е по-измислена и от нашата :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2016 16:39

CTAHKO написа:
Кашчей написа:

Абе и аз доколкото знам, има някаква врътка, чрез която могат да променят кандидата с друг, нищо че е събрал наймного гласове, ама тогава пък им отиват на кино електоралните гласове и цялата предизборна кампания 8-) Щото електорите може да одобряват сегашния кандидат, но не се знае какво ще им е мнението за новия. Все ми се струва, че изборната им система е по-измислена и от нашата :)

И за чий уй са им щатските избори тогава?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 апр 2016 17:35

Кашчей написа:И за чий уй са им щатските избори тогава?

Да хвърлят прах в очите на хората :!: Като при нас или по-точно ние копираме от тях. Едни чичковци в партийните централи, зад които стоят корпоративни интереси или пък те стоят зад корпоративните интереси, решават кой кандидат е "благонадежден", ще ги слуша и ще им върши работа 8-) Този има много пари, независим е и съответно не е благонадежден и не подлежи на контрол 8-) Поради тези причини и дъртите рептили не само че не го харесват, ами и самите негови съпартийци го саботират 8-) Естествено, това не означава че ще бъде добър президент, но поне има по-големи шансове да бъде такъв 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2016 17:39

CTAHKO написа:
Кашчей написа:И за чий уй са им щатските избори тогава?

Да хвърлят прах в очите на хората :!: Като при нас или по-точно ние копираме от тях. Едни чичковци в партийните централи, зад които стоят корпоративни интереси или пък те стоят зад корпоративните интереси, решават кой кандидат е "благонадежден", ще ги слуша и ще им върши работа 8-) Този има много пари, независим е и съответно не е благонадежден и не подлежи на контрол 8-) Поради тези причини и дъртите рептили не само че не го харесват, ами и самите негови съпартийци го саботират 8-) Естествено, това не означава че ще бъде добър президент, но поне има по-големи шансове да бъде такъв 8-)

ОК, но тук няма такива предварителни избори в отделните области, които уж те задължават да си поддържаш гласа и на генералната конференция, която определя кандидата на партията. Боко рече и отсече, че Роско ще е кандидат на ГЕРБ, преди 5 години и това е.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 апр 2016 18:13

Кашчей написа:ОК, но тук няма такива предварителни избори в отделните области, които уж те задължават да си поддържаш гласа и на генералната конференция, която определя кандидата на партията. Боко рече и отсече, че Роско ще е кандидат на ГЕРБ, преди 5 години и това е.

Е вътрешно партийни избори и тук си има, макар и под друга форма и регламент :) Ама да не говорим, че нашите партии са частни партии и каквото каже собственикът на партията, това става :) Това вече си е отделна тема :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 апр 2016 00:09

Това го обяснявах поне 3 пъти в темата. За последно май Дунав питаше и бях максимално подробен. Върнете назад и четете като ви интересува.

CTAHKO написа:
Thsmith написа:Имам чувството, че споря с някоя кула на пружинка. Навива се и си изпява песента, но без да приема и без да предава нещо различно от заучената песен.

Ти усещаш ли се какви глупости си постнал 8-)

Аз глупости не чета, а още повече да ги пускам. Ти ако не можеш (или не искаш)да разбереш ясно написан текст, това е само твой проблем. ;)

IBN: В Иран пуснаха видеоклип, насърчаващ децата да се бият в Сирия

29 Април 2016 | 20:56 | Агенция "Фокус"

Техеран. В Иран разпространиха пропаганден клип, в който призовават децата да се превърнат в мъченици като се присъединят към боевете в Сирия, съобщава The International Business Times.
Видеото, което беше показано по държавната телевизия, изглежда като опит да бъде оказана подкрепа на режима на Башар Асад в Дамаск чрез включването на деца-войници, които да попълнят брой на бойците, сражаващи се за него. Клипът показва деца, облечени в камуфлажни дрехи, пеещи военни песни, а в последните кадри – и с оръжия.
Продуцент на разпространения видеоклип е пропагандно подразделение на Иранската революционна гвардия, отбелязва изданието.

Тази новина я е пропуснала ислямистката форумна информационна агенция... Да взема да го отменя и да я пусна аз.
Не е кой знае колко изненадващо де... От тези брадати варвари, друго не можеш да очакваш. 8-)

BBC: Норвегия изгражда триметрова стена по границата с Русия

29 Април 2016 | 20:17 | Агенция "Фокус"

Осло. Кралство Норвегия прие решение за въвеждането на нови мерки за сигурност на контролно-пропускателния пункт при Стурскуг на норвежко-руската граница. Плановете на властите в Осло предвиждат изграждането на стена по границата с Русия с височина от 3,5 метра и дължина от 200 метра, предава BBC, като се позовава на информация, предоставена от Министерството на правосъдието и обществената сигурност на северната европейска страна.
От ведомството поясняват, че решението е наложително с оглед на това Норвегия да демонстрира сериозното си отношение на договореностите, постигнати в Шенгенското споразумение. „Последните събития показват колко важно е да се знае кой прониква на територията на Норвегия и Шенгенската зона“, заяви представител на министерството в Осло, който поясни, че властите на скандинавската държава са информирали Москва за плановете си.

Малко като в зоологическата градина. Цивилизования свят се опитва да сложи ограда между него и неприятностите. Малко от страна на арабите, малко от страна на алкохолиците... Приликите са напълно случайни :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”