Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 29 дек 2016 15:12

Че 840 не е кой знае какво.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 дек 2016 15:31

rhaegar написа:Че 840 не е кой знае какво.

При положение , че го пребиват във всяка игра младежа занижава критерия .

Бат' Таско във форума те млатят и извън него ли искаш бе ? :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 дек 2016 15:57

Беги с твоите глупости бе. :lol: Бият ма точно па мене може да ме бие някой лош, ахаха! Ни са излагайти така, имам много фенове, щото съм единственият дето дава прогнози, не да ръси врели некипели. :lol: :lol: :lol:

Квотата е такава, защото в тази квота са и най-добрите, аз още не съм я достигнал де, ама мен никой не може да ме мръдне, щото съм си върнал 300 точки, т.е. топрезултатът и във фентъзито е моят, ама некои младежи със събиране и изваждане не могат да работят. :lol:

Нема от какво да се плашат кандидатите, сбрал съм най-силните. Само боро и кинга кат се появят да ми пишат. Ае двамата ви най-добри ще турим за цвет да ги бием! Тех не ги е страх и нема от какво, армейци+ левскарчета ще се потрошиме в лигата и тва е! :)

Десет общо, за да може да направим като в Първа професионална лига 10 отбора да играят на 5 стадиона, да нема дублиране. Натъптал съм врют листчетана в топкине и само да дойде представителя на БФС да изтегли жребия. :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 дек 2016 16:36

Че имаме човек от форума в топ10 на фентъзито е факт, ама далеч не си ти, дори и 400 точки да си "върнеш" от някъде.

Излез от филма. 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 дек 2016 16:51

Какъв филм, реджи. 52х4 ти сметни колко е. Добави ги към 833 и ще видиш не съм ли ба аз, ама хайде. :lol: :lol:

Къртите с такива изказвания. На всичко отгоре не слагам най-очевидния играч за капитан, то направо щях да ти превъртя и фентъзито, майци. Ако искаш квота от на лошите, реджи, твоя е, ама после да не ти се прииска да гледаш филми. В тая лига няма да има 19 хил. профила като в гонга на един чилек, всеки ще си има по един и ще видим какво може. Ясна ми е цялата ви направа, затова създаваме и своя- всяка прилика с действителни имена и загуби съвсем нема да бъде случайна. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 29 дек 2016 17:02, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 дек 2016 17:01

Дребен, да те питам нещо, ама сериозно.
Тия глупости където ги пишеш във всеки пост, че ги разбиваш във всички игри с прогнози(загледах се в класиранията и гледам си все първи ама отзад напред), вярваш ли си, или пишеш да се дразниш. :?
Може да гледаш футбол 24/7 ама бъкел не го разбираш тва животно футболчето, както казва фактолога на форума. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 дек 2016 17:08

Проблемът е, че вие не ми вярвате. А и много ми требе. :) Изобщо бъкел не вдявам, затова всеки точен резултат Монакота-Лиони 1-3 и ей такива само ги аз фащам. :lol: :lol: Казах, че къртите, ама чак пък толкоз не вервах. :lol:

Ако ще правим нещо сериозно да правим, от лошите ми трябвате само двама, че нема време. Абе как може така да се излагате всеки път, те колегите си виждат кой ги познава и кой ще ги познае га ме нема мене. Забавни момчета сте, ама и филм ще гледам. :lol: :lol:

[offtopic]Поне веднъж не сте ли си задавали въпросът как го прави това момче и що не ни каже как и ние да се научим? Няма какво да се каже, момци, или го разбираш, или не го разбираш. Бърже забравяте кат ви позная кирлив точен. Лудогорец от пет месеца им повтарям, че ще се класира през Париж, после все изненадани сте. :lol: :lol: Поне веднъж на седмица си го е задавал всеки, който е видял, че Монако-Лион 1-3 при мен си дойде или ей такивка всекакви дървени мачове. Те са много, ама ни ва кефи изобщо и създадахте какви ли не профили само и само да влезете и вие поне в кастинга за филма. :mrgreen: . :lol:[/offtopic]

Ей, четири квоти пет ще влезе да ви поиска чилек и вие всички торнахте да му рипкате. Ем, ок, влизайте, ако трябва ще ги запълним само с лоши, но как да го направим, че да ги дам само на пет кодовете. Ще кажа така първите пет ги получавате, до утре сабален е добре дано да сбера десет, че не е много лесно да се наберат такива квоти! Ей, забавни момчета са младите, навсякъде кат им кажа, че съм по-добър на прогнози, те ми се смеят на акъла и ме пращат на кино премиерата. Да бех познал десет мача да речем само, ама то нема такава цифра в азбуката...И пак децата ми излизат с мохабета, че аз него усещам, те го усещат повече, а да зема да ви огледа резултато и прогнозите за Монако-Лион сигурно ще се хиля докат почне боксингдея. Кво всеки се дразни от класата не мога да разбера и после всекой ми вика, че аз дразня. А моята задача е да познавам мач и да тупкам лоши. И се справям доста добре, оценявам се само, щото никой нищо не цени. Половината лоши сте давали пари на некви пишман типстъри, а най-добрите прогнози са ви под носа. Броиш накрая на кръга топрезултата и го пишеш на дребничкото, щото друг нема как да го направи.
Последна промяна от dreben23 на 29 дек 2016 17:38, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 дек 2016 17:36

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 дек 2016 18:08

1914.1902 написа:[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C0dW41PUcAA_vU7.jpg[/rimg]

Коледното настроение не треа да се слага в offtopic :!:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 дек 2016 18:11

dreben23 написа: Половината лоши сте давали пари на некви пишман типстъри, а най-добрите прогнози са ви под носа.

Изображение

Върни се в “Свободна зона”