Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:1982 написа:Умопомрачително е, че иначе великият спец Станко, задава подобни детски въпроси ....
На Китай, например, най-големите търговски партньори са ЕС и САЩ, те оттам правят основно икономическия си растеж. Колапс на ЕС и САЩ значи колапс и на Китай - милиони безработни, чиято работа е свързана с търговията с ЕС и САЩ под всякаква форма ..... загуба на огромните европейски и американски пазари, излишък от продукция, която няма къде да се пласира и т.н. .... ич няма да пострада Китай.
На челото ти е написано, че не си в часДа, Китай ич няма да пострада, даже напротив
Колапс на ЕС и САЩ ще обогати неимоверно много Китай и ще разшири влиянието им в целия западен свят
И няма да е само тях
Сега си задай въпросът ЗАЩО
Проблемът при теб, е че си пишеш едни и същи заучени фрази, нямащи нищо общо със здравия разум. И да ти обяснявам, няма смисъл, явно не разбираш нищо от икономика.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа:Те и за мъртъвците се молеха да дойде по-бързо разследващия екип за да си гледа работата, защото започвали да се надуват труповете, ама що никой не си чупи краката, та се наложи "терористите" и тая работа да свършат и да приберат всички във фризери.
Защото самолетът бе свален на територията на терористите, нормално е първо да се иска временно спиране на огъня и достъп до мястото, никой няма да се юрне под дъжда от куршуми, снаряди и бомби.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:CTAHKO написа:1982 написа:Умопомрачително е, че иначе великият спец Станко, задава подобни детски въпроси ....
На Китай, например, най-големите търговски партньори са ЕС и САЩ, те оттам правят основно икономическия си растеж. Колапс на ЕС и САЩ значи колапс и на Китай - милиони безработни, чиято работа е свързана с търговията с ЕС и САЩ под всякаква форма ..... загуба на огромните европейски и американски пазари, излишък от продукция, която няма къде да се пласира и т.н. .... ич няма да пострада Китай.
На челото ти е написано, че не си в часДа, Китай ич няма да пострада, даже напротив
Колапс на ЕС и САЩ ще обогати неимоверно много Китай и ще разшири влиянието им в целия западен свят
И няма да е само тях
Сега си задай въпросът ЗАЩО
Проблемът при теб, е че си пишеш едни и същи заучени фрази, нямащи нищо общо със здравия разум. И да ти обяснявам, няма смисъл, явно не разбираш нищо от икономика.
Хич не ми се прави на психоаналитик
Аз съм обяснил, моето момче, ама Станчу писател, не читател. Китайската икономика е много яко обвързана със своите 2 най-големи търговски партньора - ЕС и САЩ. Дори само това кратичко, но многозначително обяснение би трябвало да е достатъчно.
CTAHKO написа: Все пак тая някаква, макар и минимална надежда да ни светнеш, защо само когато става въпрос за колапс на ЕС и САЩ е толкова опасно и страшно за целия святДай да те видим
![]()
То историята е дала пример, но явно не си чел достатъчно.
1982 написа:Аз съм обяснил, моето момче, ама Станчу писател, не читател. Китайската икономика е много яко обвързана със своите 2 най-големи търговски партньора - ЕС и САЩ. Дори само това кратичко, но многозначително обяснение би трябвало да е достатъчно.
А ми не, не е
1982 написа:CTAHKO написа: Все пак тая някаква, макар и минимална надежда да ни светнеш, защо само когато става въпрос за колапс на ЕС и САЩ е толкова опасно и страшно за целия святДай да те видим
![]()
То историята е дала пример, но явно не си чел достатъчно.Кризата от Уолстрийт през 1929-а хич не удря целия свят, нали ??!
Не, не удря целият свят
CTAHKO написа:1982 написа:Аз съм обяснил, моето момче, ама Станчу писател, не читател. Китайската икономика е много яко обвързана със своите 2 най-големи търговски партньора - ЕС и САЩ. Дори само това кратичко, но многозначително обяснение би трябвало да е достатъчно.
А ми не, не еКой ти е казал, че при евентуалне колапс ще спрат да са им търговски партньори
Просто сега китйците ги изкупуват на безценица а при евентуален колапс, направо ще им подаряват активите си
С други думи, негърчетата вместо на евреите ще станат роби на китайчетата
А САЩ и ЕС ще са само географски области от великата руско-китайска империя
Аз не виждам нищо страшно в това
Но няма нищо, опитай пак
Да, да, няма смисъл, отново пълни глупости. Пий си хапчетата по-често.
CTAHKO написа:1982 написа:CTAHKO написа: Все пак тая някаква, макар и минимална надежда да ни светнеш, защо само когато става въпрос за колапс на ЕС и САЩ е толкова опасно и страшно за целия святДай да те видим
![]()
То историята е дала пример, но явно не си чел достатъчно.Кризата от Уолстрийт през 1929-а хич не удря целия свят, нали ??!
Не, не удря целият святЧипсовете тогава на картата ги няма, та да ги броят за родени
![]()
Баш целия свят удря.