Бе може ли на банкет да се сервира първо на най-близките до кухнята, а не на най-отдалечените..деба и етикецията в сервирането, деба
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Питанка към Емиуе, щото е вещ в нещата.
Бе може ли на банкет да се сервира първо на най-близките до кухнята, а не на най-отдалечените..деба и етикецията в сервирането, деба
И това в ресторант с претенции 
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Аре па ти, у ваш`то село сигурно не знаете как се държи лъжицата, ще ми коментира етикецията чак.
Качамака с пръсти го муате и мякате и млякате, докато преживяте, а супата я пиете направо от паницата. 
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аре па ти, у ваш`то село сигурно не знаете как се държи лъжицата, ще ми коментира етикецията чак.![]()
Качамака с пръсти го муате и мякате и млякате, докато преживяте, а супата я пиете направо от паницата.
Мое ли та изплющя между ушите, докато ги развяваш, ъм?!
Задавам въпрос на спец, не на заек!
Теб те питам в друга тема, където съм те признал за разбиращ!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Paul Scholes
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Paul Scholes написа:Гадна учебна седмица изпълнена с класни и изпитвания...
нИ сЪ оплаквай, че като дойде времето да бачкаш, ще видиш к'во нещо са "изпитванията".![]()
Стана банално с тези приказки как щяло да ми липсва даскалото.
Здраейти
Кашчей написа:1982 написа:Аре па ти, у ваш`то село сигурно не знаете как се държи лъжицата, ще ми коментира етикецията чак.![]()
Много си кисел днес, човек не може един тестис да си направи с теб.

Сигурно е защото припознавачите са те напънали и ще ти спечелят титлата "Трол на годината".
А гледам и Меси-фенчето ти се е лепнало нещо.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
THE G.A.M.E
Paul Scholes написа:Стана банално с тези приказки как щяло да ми липсва даскалото.Якото е като ходя да се видя с аверите от училище, а не като седя вътре в сградата и няк'ви недоволни, супер негативизирани (или заплатата им е виновна на тях, или че вече нямат желание да преподават) лелки и господа на по 65+ години, които трябва да се пенсионират, защото е мъчително и за нас, и за тях.
Аз не мога да си представя какво е да си на тяхно място - 65 годишен/на и да се занимаваш с някакви пубери, които са изключително непоносими.
Те са и расли по друго време, в техните очи към момента младите им идват прекалено различни. Негативизма на възрастните идва малко в повече на моменти, това изобщо не мотивира, а има обратен ефект, то затова никой, който ходи в момента на даскало не обича да споделя и да говори за учебния процес.
Има си и пекани учители, но са малцина. Примерно по Физика доста неща научавам тази година, просто защото учителката насреща не те напряга с викове, крясъци, говори позитивно, преподава по интересен начин и то не само чрез обясняване и изготвяне на план в тетрадката, ами с презентации и филми по различните уроци. А и между другото на 100 процента съм сигурен, че няма просто да "бачкам", а ще си работя по специалността, която ще започна да уча след по-малко от 2 години. Който както си го направи.
Глей сега братле, и по мое време даскалите беха такива, каквито ги описваш.
Проблемът е, че по правило, докато си намериш призванието ( бакчането ) ... Се страда доста.
По мое наблюдение, родните бизнесмени ( работодатели ) въобще не се различават от мнозинството даскали.
Даже има и по зле.
Докато стигна до моментното ниво - "Не се оплаквам"... Се сблъсках с доста шефове, които ме накараха да мечтая и за най-кофти учителите.
Така че... Без да се поставям на твое място, все пак като приятелски съвет, не си ги слагай на... Тура, учебните години.
Дано все пак като завършиш, да бачкаш нещо, което да те накара да се чувстваш много по добре от училище.
- Paul Scholes
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Paul Scholes написа:Стана банално с тези приказки как щяло да ми липсва даскалото.Якото е като ходя да се видя с аверите от училище, а не като седя вътре в сградата и няк'ви недоволни, супер негативизирани (или заплатата им е виновна на тях, или че вече нямат желание да преподават) лелки и господа на по 65+ години, които трябва да се пенсионират, защото е мъчително и за нас, и за тях.
Аз не мога да си представя какво е да си на тяхно място - 65 годишен/на и да се занимаваш с някакви пубери, които са изключително непоносими.
Те са и расли по друго време, в техните очи към момента младите им идват прекалено различни. Негативизма на възрастните идва малко в повече на моменти, това изобщо не мотивира, а има обратен ефект, то затова никой, който ходи в момента на даскало не обича да споделя и да говори за учебния процес.
Има си и пекани учители, но са малцина. Примерно по Физика доста неща научавам тази година, просто защото учителката насреща не те напряга с викове, крясъци, говори позитивно, преподава по интересен начин и то не само чрез обясняване и изготвяне на план в тетрадката, ами с презентации и филми по различните уроци. А и между другото на 100 процента съм сигурен, че няма просто да "бачкам", а ще си работя по специалността, която ще започна да уча след по-малко от 2 години. Който както си го направи.
Глей сега братле, и по мое време даскалите беха такива, каквито ги описваш.![]()
Проблемът е, че по правило, докато си намериш призванието ( бакчането ) ... Се страда доста.
По мое наблюдение, родните бизнесмени ( работодатели ) въобще не се различават от мнозинството даскали.
Даже има и по зле.![]()
Докато стигна до моментното ниво - "Не се оплаквам"... Се сблъсках с доста шефове, които ме накараха да мечтая и за най-кофти учителите.
Така че... Без да се поставям на твое място, все пак като приятелски съвет, не си ги слагай на... Тура, учебните години.![]()
Дано все пак като завършиш, да бачкаш нещо, което да те накара да се чувстваш много по добре от училище.
Май че свестните работодатели в България са мит. Това си е проблема.
Здраейти
-
THE G.A.M.E
Paul Scholes написа:Май че свестните работодатели в България са мит. Това си е проблема.
Не, не, няма митове в тая сфера.
Рано или късно се попада на СВЕСТНИ ХОРА-ШЕФОВЕ.
Не знам как да го обесня, но се случва, когато се търси настойчиво.
Сега, аз че съм оптимист относно България, така е.
Но отново по мои-собствени наблюдения, нещата се подобряват, макар и прекалено бавно, от колкото ми се иска.
1982 написа:Кашчей написа:1982 написа:Аре па ти, у ваш`то село сигурно не знаете как се държи лъжицата, ще ми коментира етикецията чак.![]()
Много си кисел днес, човек не може един тестис да си направи с теб.
Сигурно е защото припознавачите са те напънали и ще ти спечелят титлата "Трол на годината".А гледам и Меси-фенчето ти се е лепнало нещо.
![]()
Кисел е твърде силно, дори и вкиснат няма да е точно и правилно. Освен това, к`во лошо има да те изплющя между ушите
Относно титлата.. в този, а и в много други форуми, терминът "трол" се употребява много фриволно, без разбиране, което не ме учудва, когато чета кои го употребяват. Примерно , аз и ти сме тролове, в темата за Магията ЦСКА, когато пишем лоши неща за преименуваният Литекс, обаче, ако го възхвалявахме нямаше да сме тролове, което води до двоен стандарт-пишещият хубаво е наше куче бау, бау, а пишещият нехаресващо се нам е трол.и..ела че ми требеш, трол такъв
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Бе може ли на банкет да се сервира първо на най-близките до кухнята, а не на най-отдалечените..
Kaква е разликата