Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2016 23:01

Питанка към Емиуе, щото е вещ в нещата.
Бе може ли на банкет да се сервира първо на най-близките до кухнята, а не на най-отдалечените..деба и етикецията в сервирането, деба :evil: :evil: И това в ресторант с претенции :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 дек 2016 23:14

Аре па ти, у ваш`то село сигурно не знаете как се държи лъжицата, ще ми коментира етикецията чак. :mrgreen: :mrgreen: Качамака с пръсти го муате и мякате и млякате, докато преживяте, а супата я пиете направо от паницата. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2016 23:18

1982 написа:Аре па ти, у ваш`то село сигурно не знаете как се държи лъжицата, ще ми коментира етикецията чак. :mrgreen: :mrgreen: Качамака с пръсти го муате и мякате и млякате, докато преживяте, а супата я пиете направо от паницата. :mrgreen:

Мое ли та изплющя между ушите, докато ги развяваш, ъм?!
Задавам въпрос на спец, не на заек!
Теб те питам в друга тема, където съм те признал за разбиращ!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 21 дек 2016 23:36

THE G.A.M.E написа:
Paul Scholes написа:Гадна учебна седмица изпълнена с класни и изпитвания... :oops:

нИ сЪ оплаквай, че като дойде времето да бачкаш, ще видиш к'во нещо са "изпитванията". :lol: ;)

Стана банално с тези приказки как щяло да ми липсва даскалото. :lol: Якото е като ходя да се видя с аверите от училище, а не като седя вътре в сградата и няк'ви недоволни, супер негативизирани (или заплатата им е виновна на тях, или че вече нямат желание да преподават) лелки и господа на по 65+ години, които трябва да се пенсионират, защото е мъчително и за нас, и за тях. :lol: Аз не мога да си представя какво е да си на тяхно място - 65 годишен/на и да се занимаваш с някакви пубери, които са изключително непоносими. :mrgreen: Те са и расли по друго време, в техните очи към момента младите им идват прекалено различни. Негативизма на възрастните идва малко в повече на моменти, това изобщо не мотивира, а има обратен ефект, то затова никой, който ходи в момента на даскало не обича да споделя и да говори за учебния процес. :lol: Има си и пекани учители, но са малцина. Примерно по Физика доста неща научавам тази година, просто защото учителката насреща не те напряга с викове, крясъци, говори позитивно, преподава по интересен начин и то не само чрез обясняване и изготвяне на план в тетрадката, ами с презентации и филми по различните уроци. А и между другото на 100 процента съм сигурен, че няма просто да "бачкам", а ще си работя по специалността, която ще започна да уча след по-малко от 2 години. Който както си го направи.
Здраейти

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 дек 2016 23:38

Кашчей написа:
1982 написа:Аре па ти, у ваш`то село сигурно не знаете как се държи лъжицата, ще ми коментира етикецията чак. :mrgreen: :mrgreen: Качамака с пръсти го муате и мякате и млякате, докато преживяте, а супата я пиете направо от паницата. :mrgreen:

Много си кисел днес, човек не може един тестис да си направи с теб. Изображение

Сигурно е защото припознавачите са те напънали и ще ти спечелят титлата "Трол на годината". Изображение А гледам и Меси-фенчето ти се е лепнало нещо. Изображение Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2016 23:49

Paul Scholes написа:Стана банално с тези приказки как щяло да ми липсва даскалото. :lol: Якото е като ходя да се видя с аверите от училище, а не като седя вътре в сградата и няк'ви недоволни, супер негативизирани (или заплатата им е виновна на тях, или че вече нямат желание да преподават) лелки и господа на по 65+ години, които трябва да се пенсионират, защото е мъчително и за нас, и за тях. :lol: Аз не мога да си представя какво е да си на тяхно място - 65 годишен/на и да се занимаваш с някакви пубери, които са изключително непоносими. :mrgreen: Те са и расли по друго време, в техните очи към момента младите им идват прекалено различни. Негативизма на възрастните идва малко в повече на моменти, това изобщо не мотивира, а има обратен ефект, то затова никой, който ходи в момента на даскало не обича да споделя и да говори за учебния процес. :lol: Има си и пекани учители, но са малцина. Примерно по Физика доста неща научавам тази година, просто защото учителката насреща не те напряга с викове, крясъци, говори позитивно, преподава по интересен начин и то не само чрез обясняване и изготвяне на план в тетрадката, ами с презентации и филми по различните уроци. А и между другото на 100 процента съм сигурен, че няма просто да "бачкам", а ще си работя по специалността, която ще започна да уча след по-малко от 2 години. Който както си го направи.

Глей сега братле, и по мое време даскалите беха такива, каквито ги описваш. :)
Проблемът е, че по правило, докато си намериш призванието ( бакчането ) ... Се страда доста.
По мое наблюдение, родните бизнесмени ( работодатели ) въобще не се различават от мнозинството даскали.
Даже има и по зле. :lol:
Докато стигна до моментното ниво - "Не се оплаквам"... Се сблъсках с доста шефове, които ме накараха да мечтая и за най-кофти учителите. ;)

Така че... Без да се поставям на твое място, все пак като приятелски съвет, не си ги слагай на... Тура, учебните години. :)
Дано все пак като завършиш, да бачкаш нещо, което да те накара да се чувстваш много по добре от училище. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 21 дек 2016 23:51

THE G.A.M.E написа:
Paul Scholes написа:Стана банално с тези приказки как щяло да ми липсва даскалото. :lol: Якото е като ходя да се видя с аверите от училище, а не като седя вътре в сградата и няк'ви недоволни, супер негативизирани (или заплатата им е виновна на тях, или че вече нямат желание да преподават) лелки и господа на по 65+ години, които трябва да се пенсионират, защото е мъчително и за нас, и за тях. :lol: Аз не мога да си представя какво е да си на тяхно място - 65 годишен/на и да се занимаваш с някакви пубери, които са изключително непоносими. :mrgreen: Те са и расли по друго време, в техните очи към момента младите им идват прекалено различни. Негативизма на възрастните идва малко в повече на моменти, това изобщо не мотивира, а има обратен ефект, то затова никой, който ходи в момента на даскало не обича да споделя и да говори за учебния процес. :lol: Има си и пекани учители, но са малцина. Примерно по Физика доста неща научавам тази година, просто защото учителката насреща не те напряга с викове, крясъци, говори позитивно, преподава по интересен начин и то не само чрез обясняване и изготвяне на план в тетрадката, ами с презентации и филми по различните уроци. А и между другото на 100 процента съм сигурен, че няма просто да "бачкам", а ще си работя по специалността, която ще започна да уча след по-малко от 2 години. Който както си го направи.

Глей сега братле, и по мое време даскалите беха такива, каквито ги описваш. :)
Проблемът е, че по правило, докато си намериш призванието ( бакчането ) ... Се страда доста.
По мое наблюдение, родните бизнесмени ( работодатели ) въобще не се различават от мнозинството даскали.
Даже има и по зле. :lol:
Докато стигна до моментното ниво - "Не се оплаквам"... Се сблъсках с доста шефове, които ме накараха да мечтая и за най-кофти учителите. ;)

Така че... Без да се поставям на твое място, все пак като приятелски съвет, не си ги слагай на... Тура, учебните години. :)
Дано все пак като завършиш, да бачкаш нещо, което да те накара да се чувстваш много по добре от училище. ;)

Май че свестните работодатели в България са мит. Това си е проблема.
Здраейти

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 дек 2016 00:00

Paul Scholes написа:Май че свестните работодатели в България са мит. Това си е проблема.

Не, не, няма митове в тая сфера. :)
Рано или късно се попада на СВЕСТНИ ХОРА-ШЕФОВЕ.
Не знам как да го обесня, но се случва, когато се търси настойчиво. ;)

Сега, аз че съм оптимист относно България, така е. :lol:
Но отново по мои-собствени наблюдения, нещата се подобряват, макар и прекалено бавно, от колкото ми се иска. :roll: :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2016 00:12

1982 написа:
Кашчей написа:

Много си кисел днес, човек не може един тестис да си направи с теб. Изображение

Сигурно е защото припознавачите са те напънали и ще ти спечелят титлата "Трол на годината". Изображение А гледам и Меси-фенчето ти се е лепнало нещо. Изображение Изображение

Кисел е твърде силно, дори и вкиснат няма да е точно и правилно. Освен това, к`во лошо има да те изплющя между ушите :mrgreen:
Относно титлата.. в този, а и в много други форуми, терминът "трол" се употребява много фриволно, без разбиране, което не ме учудва, когато чета кои го употребяват. Примерно , аз и ти сме тролове, в темата за Магията ЦСКА, когато пишем лоши неща за преименуваният Литекс, обаче, ако го възхвалявахме нямаше да сме тролове, което води до двоен стандарт-пишещият хубаво е наше куче бау, бау, а пишещият нехаресващо се нам е трол.и..ела че ми требеш, трол такъв :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 22 дек 2016 00:36

Кашчей написа:Бе може ли на банкет да се сервира първо на най-близките до кухнята, а не на най-отдалечените..

Kaква е разликата :roll: :?

Върни се в “Свободна зона”