Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2016 23:58

1982 написа:Снимки на всякакви кутии могат да ти подхвърлят и да кажат, че това е истинската, позволи ми да не вярвам сляпо на страна, която над 40 години отричаше, че има тайно споразумение с нацистка Германия за подялба на източна Европа през 1939-а ?!

Нема снимки, на живо излъчваха отварянето на кутията , не знаеш ли? Имаше чужди експерти, имаше такива поканени, ма не дойдоха. Хауса ти го каза.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2016 00:01

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Когато разберем какво има в черната кутия на Су-то, дето даде фира нейде около Турция.

В интерес на истината Русия покани експерти от доста страни, които да присъстват на отварянето на кутиите, ако не се лъжа някои отказаха, но имаше някаква прозрачност, докато с боинга такова нещо май нямаше или поне аз не съм запознат?

Може и да ги е поканила, ама не на мястото, да ги вземат заедно, нали ??! ;) Русия ги е взела, Бог знае какво е правила с тях, и след това кани чужденците да ги отворят заедно ..... не се прави така тая работа, като ще се прави, за да е чиста работата, кутиите се взимат от екип от специалисти, руски и чуждестраннии. От самото място.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 апр 2016 00:10

1982 написа:Може и да ги е поканила, ама не на мястото, да ги вземат заедно, нали ??! ;) Русия ги е взела, Бог знае какво е правила с тях, и след това кани чужденците да ги отворят заедно ..... не се прави така тая работа, като ще се прави, за да е чиста работата, кутиите се взимат от екип от специалисти, руски и чуждестраннии. От самото място.

Откъде да ги вземат заедно?
Кутиите се търсеха в периметъра на падналия самолет, което е пълно с какви ли не групировки, как си представяш някоя страна да тръгне да прави спец операции с Русия и сирийската армия, за да се търсят кутиите на самолета?
В момента пишеш напук...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2016 00:18

От мястото на катастрофата. След това няма файда, кутиите може да са правени какво ли не после, нормално е и някои специалисти да откажат, и аз да съм, ще откажа. Това е много фина материя, може по много начини да й се навреди или повлияе, в това няма никаква прозрачност.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 апр 2016 00:41

1982 написа:От мястото на катастрофата. След това няма файда, кутиите може да са правени какво ли не после, нормално е и някои специалисти да откажат, и аз да съм, ще откажа. Това е много фина материя, може по много начини да й се навреди или повлияе, в това няма никаква прозрачност.

Е, кой щеше да иде да търси кутиите на мястото на катастрофата, като докато траеше спасителната операция в района, беше свален хеликоптер и имаше още един загинал? :roll:
В сферата на фантастиката е да си мислим, че някой щеше да тръгне да търси нещо там, още повече пък, ако става въпрос за натовски страни и то в такъв момент.
Останалото както казах е писане напук, защото по същия начин може да се пише до безкрай, че щом не се представя ясна информация от черните кутии на малайзийския бойнг значи, че е свален от украински изтребители и се прикрива неудобната истина...
Но всеки може да вярва на каквото си иска, просто защото и за двете няма ясни и категорични доказателства.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2016 00:51

Виж, аз не коментирам кой ще иде, просто ти казвам как се прави, за да бъде всичко прозрачно наистина. Не се ли направи така, после всичко е на юнашко доверие.

HoUs4oOL написа:Останалото както казах е писане напук, защото по същия начин може да се пише до безкрай, че щом не се представя ясна информация от черните кутии на малайзийския бойнг значи, че е свален от украински изтребители и се прикрива неудобната истина...

Те и тези кутии бяха първо в руски ръце. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2016 01:26

Между другото, и ние сме сваляли пътнически самолет.

https://en.wikipedia.org/wiki/El_Al_Flight_402

:oops: :oops:

THE G.A.M.E

Re: Би БИ Си: Украински изтребител свалил малайзийския Боинг

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 апр 2016 01:39

fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Брей, чи мириканцити рекоха 10 часа по-късно, че са видели, че руснацити са стреляли. Обещаха да покажат свидетелствата, ма ооооооооооше ги чакаме. На тия "факти - ние знаем" беха бухнати санкции. Та викам да питам кво точно знаят и шо не го показват толкоз време.

Аз никъде не защитавам какво твърдят американците, дори не ме и вълнува особено. А дотук сериозни доказателства никой май не е извадил - ни руснаци, ни украинци, ни американци .....

Ъхъ, и на какво основание тогава "целият свят обвини Русия за свалянето на Боинга"?

На същото основание, което Русия се опита да използва в обвинение срещу Украйна.

Кофти е, ама истината е, че на никой политик в Русия и на Запад не му пука, кой е свалил самолета.
Акта на сваляне, е просто инструмент за политика.

Както посочих, неприятно е, но това са реалностите. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2016 07:57

1982 написа:Умопомрачително е, че иначе великият спец Станко, задава подобни детски въпроси ....

На Китай, например, най-големите търговски партньори са ЕС и САЩ, те оттам правят основно икономическия си растеж. Колапс на ЕС и САЩ значи колапс и на Китай - милиони безработни, чиято работа е свързана с търговията с ЕС и САЩ под всякаква форма ..... загуба на огромните европейски и американски пазари, излишък от продукция, която няма къде да се пласира и т.н. .... ич няма да пострада Китай.

На челото ти е написано, че не си в час 8-) Да, Китай ич няма да пострада, даже напротив ;) Колапс на ЕС и САЩ ще обогати неимоверно много Китай и ще разшири влиянието им в целия западен свят ;) И няма да е само тях 8-) Сега си задай въпросът ЗАЩО 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 апр 2016 08:03

1982 написа:Виж, аз не коментирам кой ще иде, просто ти казвам как се прави, за да бъде всичко прозрачно наистина. Не се ли направи така, после всичко е на юнашко доверие.

HoUs4oOL написа:Останалото както казах е писане напук, защото по същия начин може да се пише до безкрай, че щом не се представя ясна информация от черните кутии на малайзийския бойнг значи, че е свален от украински изтребители и се прикрива неудобната истина...

Те и тези кутии бяха първо в руски ръце. :mrgreen:

Те и за мъртъвците се молеха да дойде по-бързо разследващия екип за да си гледа работата, защото започвали да се надуват труповете, ама що никой не си чупи краката, та се наложи "терористите" и тая работа да свършат и да приберат всички във фризери.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”