Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:"Едрогърда гърла..."
Ба и заглавието

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
THE G.A.M.E написа:Ей туй не го разбирам... Снима се топлес, па си крие циците, тц, тц, тц ...![]()
![]()
Като лятоска, кога плъзнат мини поличките... Въври, върви, па все дРъпа надолу, да не се види има или нещо, нема ли ...![]()
THE G.A.M.E написа:Ей туй не го разбирам... Снима се топлес, па си крие циците, тц, тц, тц ...![]()
![]()
Като лятоска, кога плъзнат мини поличките... Въври, върви, па все дРъпа надолу, да не се види има или нещо, нема ли ...![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
![]()
boabbb написа:
Ти какво очакваш да има отдолу, освен п*ткаОт полата половината й задник се вижда, отгоре деколте до пъпа и търси загадъчност ... Интересно къде ще я скрие
THE G.A.M.E написа:Имам на предвид, че дръпат да не се видят гащичките... Или па това, че въобще нема такива.![]()
Ама си е лицемерие.
Ако искат да покажат нещо, да не дРъпат бре.![]()
![]()
Па като искат да не се види, да са с поли до коленете.
Groucho написа:THE G.A.M.E написа:Имам на предвид, че дръпат да не се видят гащичките... Или па това, че въобще нема такива.![]()
Ама си е лицемерие.
Ако искат да покажат нещо, да не дРъпат бре.![]()
![]()
Па като искат да не се види, да са с поли до коленете.
Важно е да са с минижупи. Се тая дали дърпат нагоре, надоле или встрани
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 8 госта