Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2016 23:12

1982 написа:Когато разберем какво има в черната кутия на Су-то, дето даде фира нейде около Турция.

Тя беше дроб, за разлика от тези на Боинга. Що не казват кво са разчели от тех?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 апр 2016 23:20

Дроб била .... или може би на нея има кофти данни, опровергаващи руската версия и така е по-изгодно ?! ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Re: Би БИ Си: Украински изтребител свалил малайзийския Боинг

Мнениеот 1982 » 25 апр 2016 23:22

fcb_bg написа:Брей, чи мириканцити рекоха 10 часа по-късно, че са видели, че руснацити са стреляли. Обещаха да покажат свидетелствата, ма ооооооооооше ги чакаме. На тия "факти - ние знаем" беха бухнати санкции. Та викам да питам кво точно знаят и шо не го показват толкоз време.

Аз никъде не защитавам какво твърдят американците, дори не ме и вълнува особено. А дотук сериозни доказателства никой май не е извадил - ни руснаци, ни украинци, ни американци .....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 апр 2016 23:28

Не ги мислете машините а хората.Да свалиш граждански самолет без никакво основание или да убиеш пилот във въздуха скочил с парашут е нечовешко,мръснишко и подло!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 апр 2016 23:31

Страхотно видео! Има превод ако се гледа през сайта вбокс. Не знам защо превода не се вижда, когато клипа се гледа през форума. А може и само при мен да е така.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Би БИ Си: Украински изтребител свалил малайзийския Боинг

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2016 23:44

1982 написа:
fcb_bg написа:Брей, чи мириканцити рекоха 10 часа по-късно, че са видели, че руснацити са стреляли. Обещаха да покажат свидетелствата, ма ооооооооооше ги чакаме. На тия "факти - ние знаем" беха бухнати санкции. Та викам да питам кво точно знаят и шо не го показват толкоз време.

Аз никъде не защитавам какво твърдят американците, дори не ме и вълнува особено. А дотук сериозни доказателства никой май не е извадил - ни руснаци, ни украинци, ни американци .....

Ъхъ, и на какво основание тогава "целият свят обвини Русия за свалянето на Боинга"?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2016 23:47

1982 написа:Дроб била .... или може би на нея има кофти данни, опровергаващи руската версия и така е по-изгодно ?! ;)

Не видя ли снимките и видео на кутията от Су-то? А на тия от Боинга? Колко ще чакаме още данните от "черните кутии са здрави" (да кажа ли чии думи са това, когато ги вземаше от ръцете на "терориста донбаски")?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 апр 2016 23:52

Снимки на всякакви кутии могат да ти подхвърлят и да кажат, че това е истинската, позволи ми да не вярвам сляпо на страна, която над 40 години отричаше, че има тайно споразумение с нацистка Германия за подялба на източна Европа през 1939-а ?!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 апр 2016 23:55

1982 написа:Когато разберем какво има в черната кутия на Су-то, дето даде фира нейде около Турция.

В интерес на истината Русия покани експерти от доста страни, които да присъстват на отварянето на кутиите, ако не се лъжа някои отказаха, но имаше някаква прозрачност, докато с боинга такова нещо май нямаше или поне аз не съм запознат?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 апр 2016 23:57

fcb_bg написа:Колко ще чакаме още данните от "черните кутии са здрави" (да кажа ли чии думи са това, когато ги вземаше от ръцете на "терориста донбаски")?

Пич, дали черните кутии са годни, не може да установи никой на място, те се носят в специална лаборатория, където специалисти обработват записите и чак тогава се разбира дали са годни или не. Ама да ги погледне някой и да каже, "здрави са". :lol: :lol: Тоя някой ще да е голям самозванец.

Върни се в “Свободна зона”