Groucho написа:modor написа:Ама самия актьор много дървено си играе ролятаЖалко за дръпнатия.
Оти да е дървено? Добре си играе пича. Да не си гледал по родното телевизия с дублаж![]()
Не издържах.... И го свалих от арената
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:modor написа:Ама самия актьор много дървено си играе ролятаЖалко за дръпнатия.
Оти да е дървено? Добре си играе пича. Да не си гледал по родното телевизия с дублаж![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Ко стаа, робес?
Мен началството ми дига адреналина от сутринта и към момента бойкотирам нормалниот работен процес, докат кръвното не ми се залепи на 120-80...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Е затва нема пари в тая държава, щото никой не работи.
ZinedineZidane написа:rhaegar написа:Е затва нема пари в тая държава, щото никой не работи.
Гледам и ти се трепеш 'неска...![]()
Май само Мирко ра'оти днес... Той компенсира за нас!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта