Red_Girl написа:От 5 до 12 преподавам и тази година ше съм класна на 11ти
А Зайчетата са добре

Олелей, класен е гадно. Бях един месец един път и ми се паднаха и некакви кръшкачи с много отсъствия.

А това ЧК го много мразя като час. Щото всекакво трябва да им преподаваш тогава. Че и бележките да търсиш и оправяш.. И на съвета е доста гадничко като си класен. Ама ще се справиш. Шефчето се караше при нас ако не се знае некой член от наредбите по които ги наказваш и т.н. (те са си и бая неприятно четиво), мамито им разкатаваше публично пред всички. Най-много го ядат класните, да.

Неприятна история е бюрокрацията, но иначе дечурлигата ще се радват. Успех, че ще ти трябва като знам какви чудесии ще ти дойдат на главата като класна. За съжаление шефчетата не оставят право на избор. Навсякъде е едно и също. Защо веднага ти вточиха да си класна? Нахално шефче. Удължава ти се и работното време плюс това. Седят до пет часа класните да попълват дневниците. Гадно е, целият следобед ти отива на кино!

П.П. Ползвай моливче като почнеш да пренасяш отсъствията и там много се карат шефчетата.. Аз даже си изтрих грешката с гумичката хич не ми дреме нали трябва да е вярно все пак.

Там с пренасянето по седмици и месеци всичко живо си му бъркаше. Но не дават да се трие и затова с молив докат се изчислят правилно. Само най-старите класни не бъркат с осъствията. По седмици, по месеци само се премятат и се греши. Това е най-гадната част, а другата ти е на съвета да ги наказваш децата и да се разправяш с още по-будалевите им родители.

[offtopic]Те тук си мислят децата, че да си даскал е доста лесно, не баш лесно. Лесно ще е докато не ти вточат и дневника! Време е за аспирини...

[/offtopic] 3 месеца бях по заместителство, извинете.