ЕМИЛ написа:Продължаваме да мИчтаем
Да се поправиш ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:ЕМИЛ написа:Продължаваме да мИчтаем
Да се поправиш ...![]()
![]()

boabbb написа:Гледам, разучили сте дестинациите с голямото мазалоНа Слънчев бряг ако се държиш далече от центъра, както повечето българи, няма да се засечеш с пияните като свине чужденци
Както един колега спомена, мястото за спокойна почивка е Албена
Там препоръчвам - долу на морето хотел Фламинго или Гергана-та, който е точно на плажа, а който харесва на по-задна линия - PrimaSol Ralitsa Superior
Ако има желаещи за наистина качествена почивка, без шумни заведения и голямо мазалище - мястото е Камчия
Зоната на север от устието на реката, след руския център е уникална
Свършва плажа и почва горичката, а в нея са бунгалата. Е, условията не са кой знае какво, но има легло и баня, така че ...
boabbb написа:А, ти си варненецТе събота и неделя се изсипват яко варненци там
Аз бях 2 седмици на "Романтика" - това е най-далече от реката, преди скалите дето го делят от Близнаци - там вечер е хлад и приятно, къмпингите, които са по-близо до реката изглеждат по-луксозни, обаче гората преди тях спира бриза и си е е*ало мамата в августовските вечери
smoothc написа:При положение, че ние не сме натоварени с високи очаквания, няма абсолютно никакво значение как печелим своите точки - с клизми или с добра игра, важното е да трупаме някакви активи. Като не печелим по-хубаво ли е?
Paul Scholes написа:boabbb написа:А, ти си варненецТе събота и неделя се изсипват яко варненци там
Аз бях 2 седмици на "Романтика" - това е най-далече от реката, преди скалите дето го делят от Близнаци - там вечер е хлад и приятно, къмпингите, които са по-близо до реката изглеждат по-луксозни, обаче гората преди тях спира бриза и си е е*ало мамата в августовските вечери
Аверите още не са взели колите, иначе да сме били там хиляди пъти вече.Като цяло плажовете около Варна са по-спокойни и чисти, водата не е мръсна.
TodorT написа:Условията добре, но има ли женски
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта