Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Paul Scholes » 05 сеп 2016 13:32

trokadero_ написа:
Paul Scholes написа:
trokadero_ написа:Въпрос на избор брато. Не знам дали си ходил в Слънчака , ама определено си е шоу лятото. Не напразно идват от чужбина всички тиинейджъри ;)

Абе то остана и тийнейджъри да се напиват като олигофрени. :lol: Явно се получава така, защото в Англия едва ли са толкова отпуснати като се веселят. Там има някакъв контрол, а тук няма, все пак е летен курорт и се случват странни неща. На първия епизод от предаването някакъв запали пиратка в задника на друг, само това ще кажа.. :mrgreen:

Англичаните ли ?? Я ела да видиш какви изпаднали хора са - точно те....

Същите... разбира се не трябва да ги слагаме под общ знаменател, ама поне тея, които идват тук са мега пропадняците. :)
Здраейти

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 сеп 2016 13:45

Paul Scholes написа:
trokadero_ написа:
Paul Scholes написа:
trokadero_ написа:Въпрос на избор брато. Не знам дали си ходил в Слънчака , ама определено си е шоу лятото. Не напразно идват от чужбина всички тиинейджъри ;)

Абе то остана и тийнейджъри да се напиват като олигофрени. :lol: Явно се получава така, защото в Англия едва ли са толкова отпуснати като се веселят. Там има някакъв контрол, а тук няма, все пак е летен курорт и се случват странни неща. На първия епизод от предаването някакъв запали пиратка в задника на друг, само това ще кажа.. :mrgreen:

Англичаните ли ?? Я ела да видиш какви изпаднали хора са - точно те....

Същите... разбира се не трябва да ги слагаме под общ знаменател, ама поне тея, които идват тук са мега пропадняците. :)

За това говоря ;)

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 05 сеп 2016 13:50

Всичко е въпрос на избор - ако искаш да си починеш, отиваш на спокойно място, ако искаш да не излизаш от дискотеките - Китен, Приморско, Слънчака и т.н. Има за всички вкусове.

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 05 сеп 2016 13:53

За Албена не съм чувал досега лоши отзиви, както и за Китен, Приморско и като цяло кътчетата на юг от Созопол. :roll:
Здраейти

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 сеп 2016 13:56

Надолу Созопол , Китен и Приморско също е много добре за купони . Има доста добри места .
Ако искаш да ти е тихичко - Лозенец тузарският комплекс , но там джоба ти трябва да е дълбок ;)

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 05 сеп 2016 14:02

trokadero_ написа:Надолу Созопол , Китен и Приморско също е много добре за купони . Има доста добри места .
Ако искаш да ти е тихичко - Лозенец тузарският комплекс , но там джоба ти трябва да е дълбок ;)

Абе аз нямам години още :lol: , догодина като ги направя и да обиколя варненските местенца, че тая година задето съм се родил толкова късно и два пъти съм изпуснал Борото.. :cry:
Здраейти

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 сеп 2016 14:18

Paul Scholes написа:
trokadero_ написа:Надолу Созопол , Китен и Приморско също е много добре за купони . Има доста добри места .

Абе аз нямам години още :lol: , догодина като ги направя и да обиколя варненските местенца, че тая година задето съм се родил толкова късно и два пъти съм изпуснал Борото.. :cry:

:mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2016 19:15

Емиуе, ти нали беше майстор на гофретите със сметана и ягоди :mrgreen:

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 05 сеп 2016 19:36

бачках като помощник готвач цяло лято в един голям хотел, ядене и спане без пари и работата не беше кой знае колко тежка, супер си изкарах
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 05 сеп 2016 19:44

barca4ever написа:бачках като помощник готвач цяло лято в един голям хотел, ядене и спане без пари и работата не беше кой знае колко тежка, супер си изкарах

Върза ли ти някоя англичанка? :mrgreen:
Здраейти

Върни се в “Свободна зона”