Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот JackPackage » 30 авг 2016 14:55

rhaegar написа:Ми да харчи и Венгер бе, кой го спира?

Изображение
:lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 30 авг 2016 14:58

boabbb написа:
rhaegar написа:Моуринката каквото е направил, Асен още 60 години да ви е мениджър, пак няма да го постигне. :lol:

Ама късака ли го направи, или кинтите на Абрама :lol: Сега пак ще "направи" много - с 300 млн. за играчи и аз ще се справя - гарантирам ти :lol: :lol: Единствено в Интер му признавам, там с позастаряли звезди направи як отбор ...

Не става въпрос за звезди... малоумния треньор дори и с тях няма да оползотвори похарчените милиони. То в Юнайтед баш много звезди няма, но това е отделен въпрос. Все още не смятам да правя прогнози за сезона, евентуално ако победим градския съперник, то тогава ще може да се каже какво би могло да се случи в бъдеще. ;)
Здраейти

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 авг 2016 15:27

Аз съм на същото мнение - мачът със Сити може да се окаже повратен за сезона, една победа ще вдигне много самочувствието на отбора ;) Каквото и да си говорим, Борнемут и Хъл не могат да са мерило за класата на Юнайтед ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 30 авг 2016 17:47

boabbb написа:Аз съм на същото мнение - мачът със Сити може да се окаже повратен за сезона, една победа ще вдигне много самочувствието на отбора ;) Каквото и да си говорим, Борнемут и Хъл не могат да са мерило за класата на Юнайтед ...

Абсолютно! Не знам защо някои от нашия форум си мислят, че като сме били някакви отборчета, които се борят за оставане в елита и вече сме взели титлата.. Саутхямптън не се борят за изпадане, но и те не са фактор. :) Тепърва предстоят важни мачове.
Здраейти

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 авг 2016 18:40

Търся бръснарница с добър нет в района на Сухата река .... да си проверя фейса ..... Препоръки :?:
;) :) :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 авг 2016 19:21

Red_Neck написа:Търся бръснарница с добър нет в района на Сухата река .... да си проверя фейса ..... Препоръки :?:
;) :) :mrgreen:

Тодорини кукли 47 .Там ще офъкаме безплатно и качествено .Заповядайте .

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 30 авг 2016 20:33

Ае по принцип Big brother/ VIP brother винаги е било най-олигофренското предаване, ама мисля, че тоя път пробиват и дъното с новия участник... :|
Здраейти

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 30 авг 2016 20:40

Paul Scholes написа:Ае по принцип Big brother/ VIP brother винаги е било най-олигофренското предаване, ама мисля, че тоя път пробиват и дъното с новия участник... :|

Сподели :lol:

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 30 авг 2016 20:42

Jürgen написа:
Paul Scholes написа:Ае по принцип Big brother/ VIP brother винаги е било най-олигофренското предаване, ама мисля, че тоя път пробиват и дъното с новия участник... :|

Ами уж випове, пък влизал няк'ъв Кучков, който искал да прилича на Николета Лозанова. :lol: :mrgreen:
Няма да показвам снимка, щото и на човек не мяза...
Здраейти

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 30 авг 2016 20:46

Paul Scholes написа:
Jürgen написа:

Ами уж випове, пък влизал няк'ъв Кучков, който искал да прилича на Николета Лозанова. :lol: :mrgreen:
Няма да показвам снимка, щото и на човек не мяза...

Ахахахахахаха... :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”