rhaegar написа:rhaegar написа:Jürgen написа:Аз си пожелавам Арсенал. Шубата срещу чичо Гошо ще е епично.
Туй ще е трилър, достоен сам Шекспир да се вдигне от гроба и да напише творба по него.![]()
And now we wait...........
Хехе, изпреварил си ме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:rhaegar написа:Jürgen написа:Аз си пожелавам Арсенал. Шубата срещу чичо Гошо ще е епично.
Туй ще е трилър, достоен сам Шекспир да се вдигне от гроба и да напише творба по него.![]()
And now we wait...........
boabbb написа:rhaegar написа:boabbb написа:Абе, дали верно за мача с Арсенал да не си взема 5-6 кренвирша и едно бурканче лютеница - дали ще се намери някой да ми скочи на бой![]()
![]()
Някой див лудогорски бек ...
Че то ще има 500 фена на Лудогорец на мача, другото ще сте масовка. Ако имаш късмет, да не налетиш на "ултрас Разград хуул бойс", ще си хапнеш спокойно.
То аз, живот и здраве, ще съм с брат ми, той е малко по-едър от мене, да няма после заглавия - "Фенове на Арсенал преследваха ултрасите на Лудогорец из Борисовата градина"![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
boabbb написа:[rimg]http://img3.sportal.bg/uploads/news/2016_34/images/00621147.jpg?20160826115540[/rimg]

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта