Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 20 апр 2016 11:20

[offtopic]Пампи, един алгоритъм (експертна система) се мъча да направя и май го измислих :) Сега съм го пуснал на една демо сметка да видим какви резултати ще даде за един месец и ако са задоволителни, пускам го на риъл с малка сума да го видим и там как ще се държи. Ако не, продължавам да го мисля :)[/offtopic]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 20 апр 2016 11:26

CTAHKO написа:[offtopic]Пампи, един алгоритъм (експертна система) се мъча да направя и май го измислих :) Сега съм го пуснал на една демо сметка да видим какви резултати ще даде за един месец и ако са задоволителни, пускам го на риъл с малка сума да го видим и там как ще се държи. Ако не, продължавам да го мисля :)[/offtopic]

[offtopic]Драсни по-подробно в темата за Форекс[/offtopic]
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 апр 2016 11:59

pampi написа:
CTAHKO написа:[offtopic]Пампи, един алгоритъм (експертна система) се мъча да направя и май го измислих :) Сега съм го пуснал на една демо сметка да видим какви резултати ще даде за един месец и ако са задоволителни, пускам го на риъл с малка сума да го видим и там как ще се държи. Ако не, продължавам да го мисля :)[/offtopic]

[offtopic]Драсни по-подробно в темата за Форекс[/offtopic]

[offtopic]Като я тествам, тогава :) Сега какво да слагаме каруцата пред магаерто :) Става въпрос за портфолио от две стратегии. Едната е интрадей (отваря и затваря в рамките на деня), другата суинг (от 3 до 6-7 дена). Идеята е да хванеш колкото се може повече пипсове от тренда ако има такъв и в същия момент да минимизираш загубите, ако има рязко обръщане или консолидация (едната стратеги компенсира загубите на другата). В много редки случаи може и двете стратегии да са ти на загуба, но тя не е голяма. Пуснал съм я да се тества на четири валутни двойки и засега за 3 дена ми е дала 300 пипса загуба и 900 пипса печалба от четирите двойки :) Ама още е рано да се правят каквито и да е изводи. Трябва поне 1-2 месеца да се тества, пазарът да мине през различни състояния и да се види къде има слабости и какво може да се подобри евентуално. Може пък и да се окаже, че нищо не съм направил :)[/offtopic]
Последна промяна от CTAHKO на 20 апр 2016 12:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 апр 2016 11:59

На тия тренировки, на които толкова се кефиш, много е важно и какви летци са участвали, надали асовете си са пратили британците, нищо чудно да са тренировка за някои новобранци, които тепърва придобиват закалка. Качествените пилоти участват в съвсем други учения, с много по-напреднали от Индия държави. Но вие си се радвайте, де, няма лошо. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 апр 2016 12:02

1982 написа:На тия тренировки, на които толкова се кефиш, много е важно и какви летци са участвали, надали асовете си са пратили британците, нищо чудно да са тренировка за някои новобранци, които тепърва придобиват закалка. Качествените пилоти участват в съвсем други учения, с много по-напреднали от Индия държави. Но вие си се радвайте, де, няма лошо. :mrgreen:

Ти що си мислиш, че индийците са пуснали асовете си 8-) С други думи, индийските ботове се оказват по-добри от английските ботове 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 апр 2016 12:04

pampi написа: Руските СУ-30, сглобени в Индия са по-добри от английските тенекии, което не говори добре за нашата натовска мощ... Толкова ли е сложно за разбиране бе, джанам.

Уау, какво заключение от някаква игра на Тетрис. :lol: :lol: :lol:

НАТО-вската военна мощ се е показала в истинските военни действия, демек двете войни в залива, Югославия и т.н., изправена все основно срещу руски и съветски военни машини, та там резултатът не беше много като на играта на Тетрис с индийците. :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 апр 2016 12:11

Видяхме я, бая невинен народ заровиха. Тва беден уран, тва бял фосфор, тва конвенциите не ги ловят демократите кога си искат. Ама тая костилка Ислямик стейт шо не могат да я превземат 2-ра година, могъщите натовци? Щото са партия ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 апр 2016 12:14

1982 написа:
pampi написа: Руските СУ-30, сглобени в Индия са по-добри от английските тенекии, което не говори добре за нашата натовска мощ... Толкова ли е сложно за разбиране бе, джанам.

Уау, какво заключение от някаква игра на Тетрис. :lol: :lol: :lol:

НАТО-вската военна мощ се е показала в истинските военни действия, демек двете войни в залива, Югославия и т.н., изправена все основно срещу руски и съветски военни машини, та там резултатът не беше много като на играта на Тетрис с индийците. :mrgreen:

Кажи за Афганистан и Виетнам 8-) Иначе за двете войни в залива, абсолютно всички военни експерти, включително и тези от НАТО и Пентагона, твърдят че в тях САЩ и НАТО са загубили, само вие заблудените ботове ги давате за пример 8-) На кого да вярваме, питам аз 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 апр 2016 12:15

В Югославия съотношението бе 50:1 ( като брой самолети) в полза на НАТО...
В Залива 40:1...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 апр 2016 12:15

Не че и Самая Могучая превзе Ислемик Стейт, уж ги приключваха тука за 3-4 месеца, подскачахте като петлета във форума, бЕха едни закани и обещания ..... е, минаха 7-8 месеца, Ислемик си съществува още и си държи сума територии. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”