Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за размисъл.
Цецка няма кво да губи - на Нея и трябват гласовете на турците и на националистите. Оня другия натовски генерал комунист хамелеон- и тои не знае как да се представи пред народа

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
И тука вече няма - кой бил комунист кой Не ама някой бил по- ляв друг по- малко. За народа няма значение кой е президент слет толкова години преход все ни казват че още сме в преход

Re: Тема за политика - България
sin4ec написа:Леля Корнелия надигра ББ и ЦЦ. Независимо от изхода на балотажа, който поне на пръв поглед е ясен, ГЕРБ бе поставен в поза " партер". Унизителната загуба на първи тур и последвалите шикалкавения и гърчове на противника са вече повод за банкет на Позитано.
Козът беше учудващо елементарен-да се вкара в битката човек, нямащ нищо общо с политиката. Това, че е генерал, е още един плюс. На хората им писна от едни и същи политикански мутри.
Радев , както се видя на дебата, не владее трикове и раздумки като обиграната в това кака. Но пък се държеше естествено, без заучени фрази и светкавично парираше непрекъснатите атаки, които в интерес на истината бяха лесно предвидими.
Така или инак Генерала е на крачка от победата.
Нека да гледаме реално на нещата. Козът на БСП беше кандидатурата на ГЕРБ, нищо друго.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра! 
Аз очаквам ниска избирателна активност. Хората дето отидоха да гласуват заради референдума няма да отидат до урните пак

Няма време за купуване на гласове по циганските махали щото циганите и те не са прости и си вдигат цените
Ти ми дай пари за Цецка , аз ще гласувам за оня другия - как му беше името

Ти ми дай пари за Цецка , аз ще гласувам за оня другия - как му беше името
Такаа.. ами освен турците и циганите има още една голяма сила дето позабравихме - пенсионерите
Старите хора дето още не са умрели ще отидат до урните
И те са раздвоени сега
Преди Tе избираха Комунист за президент, Цар за Премиер, Бойко щот е силен.. Ами сега ?

Старите хора дето още не са умрели ще отидат до урните
И те са раздвоени сега
Преди Tе избираха Комунист за президент, Цар за Премиер, Бойко щот е силен.. Ами сега ?
					Последна промяна от 4x4 на 11 ное 2016 17:53, променено общо 2 пъти.

- 

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Десни гласуват за БСП.Я погледнете с открити очи и ще видите че в ГЕРБ  има повече бивши членове на БКП от колкото в БСП.Те са пак тук и времето е тяхно.Задължително гласувайте колеги,то е ясно че ще е за партията майка.

4x4 написа:Аз очаквам ниска избирателна активност. Хората дето отидоха да гласуват заради референдума няма да отидат до урните пак
ДПС си е стегнал електората в Турция, така че все тая. Здраво агитират за РР
[offtopic]
 [/offtopic]
[/offtopic]Re: Тема за размисъл.
шхх.. Тихо! Както казват в Бургас! Това е тема за размисли - не за провокации, агитации и други работи

Шегувам се бе, пишете си - нали всички тука разбираме от политика и футбол