Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за размисъл.
Това не е проблем. С мажоритарни избори щшси вкарате в парламента Ценко Чоков, Киро гела и Славчо Трифонов и ше си трайкат. И тогава купуването на гласове няма да е престъпление а изкуство

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Мажоритарна система в 2 тура има на кметските избори(освен на президентските). Вземете последните избори за кмет от миналата година....мисля че бяха около 250 кмета и си направете извода как би изглеждал един парламент......даже ако искате може да ги приравните към 120 депутата, като делните на 2 кметовете от всяка партия.....
Миналата неделя хората гласуват партийно за Президент, ама иначе искали да се гласува за личност
Миналата неделя хората гласуват партийно за Президент, ама иначе искали да се гласува за личност
Интериорни врати - Врати хармоника
Re: Тема за политика - България
Леля Корнелия надигра ББ и ЦЦ. Независимо от изхода на балотажа, който поне на пръв поглед е ясен, ГЕРБ бе поставен в поза " партер". Унизителната загуба на първи тур и последвалите шикалкавения и гърчове на противника са вече повод за банкет на Позитано.
Козът беше учудващо елементарен-да се вкара в битката човек, нямащ нищо общо с политиката. Това, че е генерал, е още един плюс. На хората им писна от едни и същи политикански мутри.
Радев , както се видя на дебата, не владее трикове и раздумки като обиграната в това кака. Но пък се държеше естествено, без заучени фрази и светкавично парираше непрекъснатите атаки, които в интерес на истината бяха лесно предвидими.
Така или инак Генерала е на крачка от победата.
Козът беше учудващо елементарен-да се вкара в битката човек, нямащ нищо общо с политиката. Това, че е генерал, е още един плюс. На хората им писна от едни и същи политикански мутри.
Радев , както се видя на дебата, не владее трикове и раздумки като обиграната в това кака. Но пък се държеше естествено, без заучени фрази и светкавично парираше непрекъснатите атаки, които в интерес на истината бяха лесно предвидими.
Така или инак Генерала е на крачка от победата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Бат Бойко сам си тури бибата с тая кандидатура
Да сложиш за кандидат лидера на институцията с най-нисък рейтинг ( парламента ) и жена на всичко отгоре за кандидат, и да кажеш, че ще подадеш оставка при загуба ... Как беше заглавието на една левскарска тема от преди време - "Срамно отпадане или гениален ход? "

Леевски, оле
-
ShooterMan
- Контакти:
От всичко казано от кандидатите, от политическите фигури в България аз мога само да добавя един безспорен ФАКТ! За пореден път виждаме некъдърността в глобален мащаб на целия, повтарям ЦЕЛИЯ политически елит в България. Елит, който за милионен път изостава в погледа си и в мисленето си върху ГЛОБАЛНИТЕ световни процеси! За половин година виждаме РУХВАНЕТО на глобализма - най-мощната военно държава и втората икономика в ЕС напусна, последва триумф на Доналд Тръмп и АМЕРИКАНИЗМА в САЩ, нагласите са за победа на Льо Пен във Франция и напускане на французите на ЕС...Всичко това очевидно НЕ Е отчетено изобщо като среда за развитие на България и българската политика в световен мащаб
. Не може да имаш Митов за минситър, да ти обяснява ГЛОБАЛИСТКИ теории в истеричен пристъп, а светът да се ТРЕСЕ ОТ АНТИ-ГЛОБАЛИЗЪМ, като буквално рухват пред очите ти неговите създатели. Цялата ни външно-политическа стратегия е била построена на победата на глобалистите и либералите на Клинтън....да, но спечели Тръмп, спечели американизма и сега какво? Никой не заговори за АНАЛИЗИ на случващото се, за ПРЕОСМИСЛЯНЕ на ситуацията? Аз ли изтъпявам или виждам как скоро ще катастрофираме, защото се движим в НАСРЕЩНОТО движение? Пак! Ние сме като идиоти, които в края на възходящия тренд влизат с всичко което имат на дълги позиции НЕ ВИЖДАЩИ очеизвадните тенденции на започващия низходящ тренд и отказващи да приемат, че пазарът (а.к.а. светът) се движи не само в една посока. Тръмп ясно заяви, че НАТО не му е приоритет. Категорично го заяви. Дори добави, че то ще се разпадне. Категорично заяви, че признава Крим. Категорично заяви, че ЕС не е това, което иска да види, че иска да работи със САМОСТОЯТЕЛНИ държави. Които се раждат пред слепите очи на партийния ни елит, койт до посиняване се дърли в глобалистките си гърчове. Съзнават ли тези глупаци, че примерно по въпроса за Крим остават САМИ, нека да си го отбележат и БЕЗ позицията на САЩ по въпроса? Съзнават ли, че утре Великобритания напуска ЕС, а след нея и Франция? Каква е концепцията ни затова? Ще следваме ли идиотите в Берлин или ще имаме свободна политика и с англичаните, и с американците, и с руснаците? Неотчитането на новите тенденции на време е било винаги отличителен белег на некъдърните политици, каквито са нашите. Същевременно е белег на най-хитрите - англичаните, които първи се изнесаха, формулираха си дори позициите, но никой не чу.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
boabbb написа:Бат Бойко сам си тури бибата с тая кандидатураДа сложиш за кандидат лидера на институцията с най-нисък рейтинг ( парламента ) и жена на всичко отгоре за кандидат, и да кажеш, че ще подадеш оставка при загуба ... Как беше заглавието на една левскарска тема от преди време - "Срамно отпадане или гениален ход? "
![]()
![]()
По-скоро ще е "гениално отпадане".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Едвин Гладното още ли не е опънал палатката пред Президентството?
Ако Генерала спечели, този екземпляр заедно с Инджев, Агов и компания ще изпаднат в делириум.
Дори и само зарад таз гледка си струва да се гласува за Радев.
Ако Генерала спечели, този екземпляр заедно с Инджев, Агов и компания ще изпаднат в делириум.
Дори и само зарад таз гледка си струва да се гласува за Радев.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
На мен Мадона ми каза че ще ми направи свирка ако гласувам за Хилари. Аз още си чакам свирката . Не знам на още колко има да прави но аз отивам, подавам и го и да лапа. И да не ми се измята че Доналд победил и не знам си там още Холивудски глупости
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Нашенските избори - парадокс, както винаги Но нема се плашите. Сега по план требаше да има натдаване за турските гласове,( то на тях им се еба мамата на тез турци от гласуване) и за националистите - демек антитурците и те да гласуват. Обаче няма време и народа сега е раздвоен.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Кашчей написа:boabbb написа:Бат Бойко сам си тури бибата с тая кандидатураДа сложиш за кандидат лидера на институцията с най-нисък рейтинг ( парламента ) и жена на всичко отгоре за кандидат, и да кажеш, че ще подадеш оставка при загуба ... Как беше заглавието на една левскарска тема от преди време - "Срамно отпадане или гениален ход? "
![]()
![]()
По-скоро ще е "гениално отпадане".
Ще е след като в Турция ДПС от вчера здраво агитира за този