Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Тема за размисъл.

Мнениеот Warped » 11 ное 2016 16:14

Това не е проблем. С мажоритарни избори щшси вкарате в парламента Ценко Чоков, Киро гела и Славчо Трифонов и ше си трайкат. И тогава купуването на гласове няма да е престъпление а изкуство 8-) :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 ное 2016 16:27

Мажоритарна система в 2 тура има на кметските избори(освен на президентските). Вземете последните избори за кмет от миналата година....мисля че бяха около 250 кмета и си направете извода как би изглеждал един парламент......даже ако искате може да ги приравните към 120 депутата, като делните на 2 кметовете от всяка партия.....

Миналата неделя хората гласуват партийно за Президент, ама иначе искали да се гласува за личност :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот sin4ec » 11 ное 2016 16:33

Леля Корнелия надигра ББ и ЦЦ. Независимо от изхода на балотажа, който поне на пръв поглед е ясен, ГЕРБ бе поставен в поза " партер". Унизителната загуба на първи тур и последвалите шикалкавения и гърчове на противника са вече повод за банкет на Позитано.
Козът беше учудващо елементарен-да се вкара в битката човек, нямащ нищо общо с политиката. Това, че е генерал, е още един плюс. На хората им писна от едни и същи политикански мутри.
Радев , както се видя на дебата, не владее трикове и раздумки като обиграната в това кака. Но пък се държеше естествено, без заучени фрази и светкавично парираше непрекъснатите атаки, които в интерес на истината бяха лесно предвидими.
Така или инак Генерала е на крачка от победата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2016 16:39

Бат Бойко сам си тури бибата с тая кандидатура :!: Да сложиш за кандидат лидера на институцията с най-нисък рейтинг ( парламента ) и жена на всичко отгоре за кандидат, и да кажеш, че ще подадеш оставка при загуба ... Как беше заглавието на една левскарска тема от преди време - "Срамно отпадане или гениален ход? " :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 ное 2016 16:40

От всичко казано от кандидатите, от политическите фигури в България аз мога само да добавя един безспорен ФАКТ! За пореден път виждаме некъдърността в глобален мащаб на целия, повтарям ЦЕЛИЯ политически елит в България. Елит, който за милионен път изостава в погледа си и в мисленето си върху ГЛОБАЛНИТЕ световни процеси! За половин година виждаме РУХВАНЕТО на глобализма - най-мощната военно държава и втората икономика в ЕС напусна, последва триумф на Доналд Тръмп и АМЕРИКАНИЗМА в САЩ, нагласите са за победа на Льо Пен във Франция и напускане на французите на ЕС...Всичко това очевидно НЕ Е отчетено изобщо като среда за развитие на България и българската политика в световен мащаб :o . Не може да имаш Митов за минситър, да ти обяснява ГЛОБАЛИСТКИ теории в истеричен пристъп, а светът да се ТРЕСЕ ОТ АНТИ-ГЛОБАЛИЗЪМ, като буквално рухват пред очите ти неговите създатели. Цялата ни външно-политическа стратегия е била построена на победата на глобалистите и либералите на Клинтън....да, но спечели Тръмп, спечели американизма и сега какво? Никой не заговори за АНАЛИЗИ на случващото се, за ПРЕОСМИСЛЯНЕ на ситуацията? Аз ли изтъпявам или виждам как скоро ще катастрофираме, защото се движим в НАСРЕЩНОТО движение? Пак! Ние сме като идиоти, които в края на възходящия тренд влизат с всичко което имат на дълги позиции НЕ ВИЖДАЩИ очеизвадните тенденции на започващия низходящ тренд и отказващи да приемат, че пазарът (а.к.а. светът) се движи не само в една посока. Тръмп ясно заяви, че НАТО не му е приоритет. Категорично го заяви. Дори добави, че то ще се разпадне. Категорично заяви, че признава Крим. Категорично заяви, че ЕС не е това, което иска да види, че иска да работи със САМОСТОЯТЕЛНИ държави. Които се раждат пред слепите очи на партийния ни елит, койт до посиняване се дърли в глобалистките си гърчове. Съзнават ли тези глупаци, че примерно по въпроса за Крим остават САМИ, нека да си го отбележат и БЕЗ позицията на САЩ по въпроса? Съзнават ли, че утре Великобритания напуска ЕС, а след нея и Франция? Каква е концепцията ни затова? Ще следваме ли идиотите в Берлин или ще имаме свободна политика и с англичаните, и с американците, и с руснаците? Неотчитането на новите тенденции на време е било винаги отличителен белег на некъдърните политици, каквито са нашите. Същевременно е белег на най-хитрите - англичаните, които първи се изнесаха, формулираха си дори позициите, но никой не чу.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2016 16:45

boabbb написа:Бат Бойко сам си тури бибата с тая кандидатура :!: Да сложиш за кандидат лидера на институцията с най-нисък рейтинг ( парламента ) и жена на всичко отгоре за кандидат, и да кажеш, че ще подадеш оставка при загуба ... Как беше заглавието на една левскарска тема от преди време - "Срамно отпадане или гениален ход? " :lol: :lol: :lol:

По-скоро ще е "гениално отпадане".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 ное 2016 16:51

Едвин Гладното още ли не е опънал палатката пред Президентството?
Ако Генерала спечели, този екземпляр заедно с Инджев, Агов и компания ще изпаднат в делириум. :mrgreen:
Дори и само зарад таз гледка си струва да се гласува за Радев.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 11 ное 2016 17:02

На мен Мадона ми каза че ще ми направи свирка ако гласувам за Хилари. Аз още си чакам свирката . Не знам на още колко има да прави но аз отивам, подавам и го и да лапа. И да не ми се измята че Доналд победил и не знам си там още Холивудски глупости
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 11 ное 2016 17:12

Нашенските избори - парадокс, както винаги Но нема се плашите. Сега по план требаше да има натдаване за турските гласове,( то на тях им се еба мамата на тез турци от гласуване) и за националистите - демек антитурците и те да гласуват. Обаче няма време и народа сега е раздвоен.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 11 ное 2016 17:16

Кашчей написа:
boabbb написа:Бат Бойко сам си тури бибата с тая кандидатура :!: Да сложиш за кандидат лидера на институцията с най-нисък рейтинг ( парламента ) и жена на всичко отгоре за кандидат, и да кажеш, че ще подадеш оставка при загуба ... Как беше заглавието на една левскарска тема от преди време - "Срамно отпадане или гениален ход? " :lol: :lol: :lol:

По-скоро ще е "гениално отпадане".

Ще е след като в Турция ДПС от вчера здраво агитира за този
Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”