Маги Стралска написа:разликата е.... че в САЩ и Западна Европа престъпниците ги наказват.... а в пост-камуняшките Раша и БГ.... си се разхождат на свобода.... и дори управляват....
Хайде бе, не думай
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Маги Стралска написа:разликата е.... че в САЩ и Западна Европа престъпниците ги наказват.... а в пост-камуняшките Раша и БГ.... си се разхождат на свобода.... и дори управляват....
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Маги Стралска написа:разликата е.... че в САЩ и Западна Европа престъпниците ги наказват.... а в пост-камуняшките Раша и БГ.... си се разхождат на свобода.... и дори управляват....
Хайде бе, не думайЯ ми посочи един осъден за световната финансова криза
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа: Провери какво се случи с голяма част от спекулантите след икономическата криза 2008г. Даже и един българин натрупал милиони с търговия с облигации беше вкаран в панделата. Да не говорим в САЩ колко банкери, бивши кметове, политици и крупни бизнесмени минаха през панделата. Пълна глупост е това което си написал. Ако говорим за социално равенство и т.н. в ПЪТИ е разликата между Раша и запада, ама в ПЪТИ! Един БЕЗРАБОТЕН в САЩ взима 3.5 пъти повече пари на края на месеца от един РАБОТЕЩ руснак.
Всичко друго е тинтири минтири!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
River Plate написа:CTAHKO написа:Маги Стралска написа:разликата е.... че в САЩ и Западна Европа престъпниците ги наказват.... а в пост-камуняшките Раша и БГ.... си се разхождат на свобода.... и дори управляват....
Хахахах изби рибата с тая глупост. Като не си чел не се обаждай![]()
http://billmoyers.com/2013/09/17/hundre ... nk-crisis/
River Plate написа:CTAHKO написа:Маги Стралска написа:разликата е.... че в САЩ и Западна Европа престъпниците ги наказват.... а в пост-камуняшките Раша и БГ.... си се разхождат на свобода.... и дори управляват....
pampi написа:River Plate написа:CTAHKO написа:Маги Стралска написа:разликата е.... че в САЩ и Западна Европа престъпниците ги наказват.... а в пост-камуняшките Раша и БГ.... си се разхождат на свобода.... и дори управляват....
И кой точно отиде в затвора? Хорицата получиха ли си обратно парите? Никакъв те няма в тая материя, че да употребяваш думата "глупост". Изгоряха няколко дребни рибки, милиони останаха без пенсии и здравни осигуровки, а големите играчи както винаги се измъкнаха чисти...
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
demy27 написа:River Plate написа:CTAHKO написа:Маги Стралска написа:разликата е.... че в САЩ и Западна Европа престъпниците ги наказват.... а в пост-камуняшките Раша и БГ.... си се разхождат на свобода.... и дори управляват....
Преведи му статията на руски, че нищо няма да разбере.
River Plate написа:pampi написа:И кой точно отиде в затвора? Хорицата получиха ли си обратно парите? Никакъв те няма в тая материя, че да употребяваш думата "глупост". Изгоряха няколко дребни рибки, милиони останаха без пенсии и здравни осигуровки, а големите играчи както винаги се измъкнаха чисти...
И как разбра, че никакъв ме няма в тая материя? Точно тия спекуланти, които трябваше да са в затвора са в затвора. Служители в банки, които даваха на всеки кредит, дори на безработни даваха жилищни кредити, само за да си взимат бонусите, на които им е базирано възнаграждението. В същото време много борсови играчи отидоха в панделата, защото купуваха жилищни облигации на клиентите си, за да си взимат процентите, без да са били упълномощени, само за да си взимат процентите и бонусите. Просто нито банкерите, нито брокерите очакваха да се срине "желязната" кредитна система в САЩ, която се оказа един балон.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ReBorn1982 и 7 госта