Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 14:11

Аз лично не държа да убеждавам никого в нищо, пробвах, за пореден път, като човек да ти обясня, но видях, че ти ни приемаш, ни предаваш .... в момента, в който сравни Б25 и Боинг 767, ми стана ясно, че е кауза пердута всичко.

Бе то и на мен ми стана ясно, като взе да ми обясняваш за разните екстремни температури и горящата с часове сграда, че не си много на ти с темата, ама пак продължи да се излагаш. Помолих те примери да ми дадеш за пожари и колапс на небостъргачи. И още си чакам.

Явно и в ЦРУ, ФБР, НТСБ и т.н., също нямат основно образование .... така зле да скалъпят един атентат, направо пръстите са си оставили, и бебе ще ги разкрие. :mrgreen:

Tе вече са разкрити:
http://www.ae911truth.org/signatures/ae.html
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 14:14

Искаш да те убеждаваме .... че нали си убеден вече ?? ... нали ние сме въздух под налягане ??! .....

Напротив ти си убеден в теорията на конспирацията. Не аз. Аз я оспорвам само и я подлагам на съмнение. Ти я приемеш без замисляне. ;)

Аз веднага ще си променя мнението. Просто чакам да ми постнеш снимки от Боинг, летящ с 900 км/ч на морско ниво и небостъргач рухнал свободно след пожар. Това само искам. Друго нищо. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 14:14

il4o_iliew написа:
bobmarli написа:Относно т.нар free fall падане на сградата във всяка снимка и всяко видео ясно се вижда, че колоните се чупят много преди пропадането на самата сграда. Не само че, колоните падат по бързо от сградата, но изпреварват и облака с останки, който също ясно се вижда, че пада по-бързо от самата сграда. Това ясно доказва, че сградата пада доста по бавно от free fall скорост

:lol: Този коментар ме развесели.
Влизаш в ютюб, отваряш клип на падането на южната кула. Засичаш началото на колапса с хронометър, а после. При края на колапса спираш хронометъра. Получаваш времето. Взимаш формулата h=g.t^2/2, където t e времето, g е земното ускорение, а h височината на сградата. Сверяваш по формулата дали равенството излиза, после идваш пак тук да докладваш.
:lol: Какви са тези глупости за колони, облаци, останки и т.н. :lol: :lol:

Обяснението ти за пожара и рухването обаче е култово. Имаш ли основно образование? :lol:

Както многократно споменах, това не са мои обяснения, а мнението на стотиците експерти изготвили доклада за случилото се. Е, да те не са ютуб експерти като вас, но все пак отново ви приканвам да прочетете въпросният доклад, защото оставяте впечатление, че вие сте в тази тема не да дискутираме, а просто да налагате вашето виждане за нещата, което не води до нищо съществено.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 14:17

il4o_iliew написа:
Аз лично не държа да убеждавам никого в нищо, пробвах, за пореден път, като човек да ти обясня, но видях, че ти ни приемаш, ни предаваш .... в момента, в който сравни Б25 и Боинг 767, ми стана ясно, че е кауза пердута всичко.

Бе то и на мен ми стана ясно, като взе да ми обясняваш за разните екстремни температури и горящата с часове сграда, че не си много на ти с темата, ама пак продължи да се излагаш. Помолих те примери да ми дадеш за пожари и колапс на небостъргачи. И още си чакам.

Явно и в ЦРУ, ФБР, НТСБ и т.н., също нямат основно образование .... така зле да скалъпят един атентат, направо пръстите са си оставили, и бебе ще ги разкрие. :mrgreen:

Tе вече са разкрити:
http://www.ae911truth.org/signatures/ae.html

Вижте, няма как да ви покажем клипче от падащ небостъргач в следствие на разбил с в него 767, тъй като досега това не се е случвало. Ако очаквате това от нас, то и ние очакваме от вас да ни покажете клипче на небостъргач, в който се разбива 767 и небостъргача не пада. Хайде чакаме, за да продължъм дискусията.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 май 2016 14:18

il4o_iliew написа:
ivan56 написа:Илчо, аз на клиповете виждам самолети, ти ако виждаш нещо друго е значи "Houston, we've had a problem" :lol:

Бе то и аз като ходя на кино виждам как Хълк разбива небостъргачи, а железния човек с костюма си преодолява гравитацията. Оня ден гледах и Игра на тронове, там некви бели бродници има, една русокоса мацка, дето огън не я хваща, едни дракони. Всяка година по време на рождество христово разказват как с шейната дядо коледа идва от Лапландия да раздава подаръци, дърпан от елени и излиза от комина. :lol:

Все реални работи, бе Ванка. И по телевизията ги дават даже. Как да не са истински. :lol:

Е аз на за това не гледам фантастики и прочие глупости.Един път отидох на такъв филм Интерстелар, то пък се запали мола и евакуираха киното. :lol:
Всеки и свободен да вярва в каквото иска, стига да не налага на другите своите виждания. ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 14:19

bobmarli написа:Черната кутия от полет 77, която записва звукът от кабината е намерена.Записът е пускан а семействата на жертвите. Също така са намерени части от самолета разбил се в пентагона.

Нали знаеш, че черната кутия не записва само записа. Тя записва и пътя на полета и много други данни. Възстановката на самолета къде е, бре Боб. Нали знаеш, че при самолетна катастрофа се прави възстановка, експертиза и чак тогава се правят изводи. За MH17, взривен в Украйна лятото на 2014 една година и повече тече разследване. И възстановка се направи даже. Къде са отломките бобчо от 50-метровия самолет? Да ти постна ли пак снимката от зелената полянка пред Пентагона или и сам ще си я намериш?

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 14:22

il4o_iliew написа:
bobmarli написа:Черната кутия от полет 77, която записва звукът от кабината е намерена.Записът е пускан а семействата на жертвите. Също така са намерени части от самолета разбил се в пентагона.

Нали знаеш, че черната кутия не записва само записа. Тя записва и пътя на полета и много други данни. Възстановката на самолета къде е, бре Боб. Нали знаеш, че при самолетна катастрофа се прави възстановка, експертиза и чак тогава се правят изводи. За MH17, взривен в Украйна лятото на 2014 една година и повече тече разследване. И възстановка се направи даже. Къде са отломките бобчо от 50-метровия самолет? Да ти постна ли пак снимката от зелената полянка пред Пентагона или и сам ще си я намериш?

Явно не знаете, че самолетите имат по две черни кутии. Да, покажете ми снимката с полянката. Очаквам и клипчето, в което 767 се разбива в небостъргач и небостъргачът не пада. Ваше е твърдението, че няма как такава сграда да падне след като самолет се забие в нея, така че ваше е задължението да си докажете твърдението. Хайде, покажете клиповете.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 14:23

il4o_iliew написа:

Не знам кой се излага, това го казват много по-знаещи хора от мен, хора-специалисти, които на място са разследвали останките, гледали са документи, видеа, радарни разпечатки и т.н. доказателствен материал от всякакво естество, съжалявам, но ще се доверя на тях, а не на един форумен лаладжия. Извинявам се за което.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 14:26

bobmarli написа:
Вижте, няма как да ви покажем клипче от падащ небостъргач в следствие на разбил с в него 767, тъй като досега това не се е случвало. Ако очаквате това от нас, то и ние очакваме от вас да ни покажете клипче на небостъргач, в който се разбива 767 и небостъргача не пада. Хайде чакаме, за да продължъм дискусията.

За да ви покажа такова клипче първо трябва да докажете, че сградата пада, заради сблъсъка със самолета. А преди това трябва да докажете и, че такъв самолет може да развие 900 км/ч на морско ниво и да бъде управляем.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 14:26

1982 написа:
il4o_iliew написа:

Не знам кой се излага, това го казват много по-знаещи хора от мен, хора-специалисти, които на място са разследвали останките, гледали са документи, видеа, радарни разпечатки и т.н. доказателствен материал от всякакво естество, съжалявам, но ще се доверя на тях, а не на един форумен лаладжия. Извинявам се за което.

Нека г-н Илчо, покаже клиповете, в които 767 се разбива небостъргач и небостъргача не пада. Нека да изчакаме да докаже твърденията си и тогава да коментираме. В противен случай, ще бъда принуден да се съглася, че си имаме работа с най-обикновен лаладжия.

Върни се в “Свободна зона”