Добре,че имаше САЩ,добре че си избраха Рейгън за президент иначе миналата събота щяхме да сме на манифестация.
Много удобно забравяте,че съвсем наскоро загинаха 200 невинни руснаци.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Балкански Орел написа:veni__85 написа:Балкански Орел написа:Ше ревете за Русия, ама вече е късно.
Аз лично съм против политиката на ЕС , НАТО и САЩ , но никога няма да рева за Русия. На всеки средно интелигентен човек е ясно , че САЩ са в основата на световния тероризъм и в последните години се опитват да въвлечат и Европа в създадената от тях война, но Русия е част от големия сценарии за облъчване на населението.
Не знам аз ли съм глупав или е толкова трудно няколко стотици хиляди терористи да бъдат изтрити от лицето на земята с няколко милионна армия от цяла Европа, или на някои хора им е по изгодно да си продават оръжията на ИД и други терористи и да ни говорят как самите те се борят срещу тероризма , а в същото време пращат собствените си сънародници да се бият срещу същите терористи.
То това е така, ама дори и да унищожат 300 хиляди човека от ИД в Ирак и Сирия съм сигурен, че на териотирията на Ефропа има поне петорно повече симпатизанти на ИД, които са готови за екшън.
Европа е пред гражданска война и всичко се режисира от хора, които са над Меркел, Путин и т.н.Но в момента Русия е единствената адекватна ДЪРЖАВА, която отстоява поне малко интересите си и всеки техен съюзник може да се чувства сигурен.
petko.h.markov написа:Балкански Орел написа:Ше ревете за Русия, ама вече е късно.[/qu
Добре,че имаше САЩ,добре че си избраха Рейгън за президент иначе миналата събота щяхме да сме на манифестация.
Много удобно забравяте,че съвсем наскоро загинаха 200 невинни руснаци.
veni__85 написа:И пак да питам питам в Европа говорим за толерантност към мюсилманите, в мюилманските държави има ли толерантност към християните?
dafquezz написа:Мхм, като ида да правя атентат, не трябва да забравям да си взема паспорта в мен. Атентат без паспорт не се прави. Ще се постарая да улесня максимално властите в идентифицирането ми. Да.

dafquezz написа:Русия си има свои мюсли, които на всичкото отгоре са (почти) бели хора. Нормално да си се грижи за тях. От мюсли до мюсли има разлика, макар и в моменти като този нормалната първа реакция да е да се поставят всички под общ знаменател.
Има си начини сравнително лесно да се преборят ненормалниците, като се ударят източниците им на финансиране. Просто няма желание, удобни са на някой, бил той САЩ, Русия, Китай или някой друг.
Пример - ако американците искаха бързо да преборят талибаните, трябваше просто да им метнат напалм върху полетата с мак, и после да гледат сеир как ония мрат от глад. Ама ръководителите им искаха съвсем друго нещо, и го получиха...
Darth_Maul написа:Ако не беше тяхната политика,тези хора сега щяха да са живи!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта