70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: 70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 авг 2015 00:46

Madonna написа:
za nas e toj religiq написа:
А някой пита ли ги кво искат да ближат :?
Ти на тва ако му викаш "приятелство", пожелавам ти все такива приятели да имаш ;)

дай Боже всекиму такива приятели,заедно са и в беда,не само военно и икономически. 8-) Вечна японоамериканска дружба 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fWEMWk9v9oU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9qDWgTIQkD4[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NnmJzOFQ8aY[/youtube]
8-)

А не мерси, да си те ползват със здраве твойте приятели :lol:
Аз предпочитам да не ближа никой ;)
Последна промяна от za nas e toj religiq на 07 авг 2015 00:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 авг 2015 00:52

JACKO написа:
JACKO написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:В Афганистан за какво се биеха, разясни ми, тъп русофил ??

За да не позволят на подкрепяните от американците муджахидини, да свалят правителството...
Там се биеше и НРБ, между другото. :lol:

Та какво общо има СССР с Афганистан по това време!!!И какво правеше в Прага?
В крайна сметка аз си пожелавам един лидер като Путин или Ердоган за България, хора които отстояват своето, а не робуват на чужди интереси.

Общото е тероризма и лудоста на определени хора, ей тва е общото ! Що същите американци дето даваха пари на тия афганистанци после се биха срещу тях, също както и Русия :?: Що същите американци които подкрепяха ислямистите да се борат срещу соц режимите, сега отново се бият срещу тях :?: Примерите далеч не свършват до тук !
Отговора мисля е един ;)

Казах:било е война.
Нито съм Русофил,нито Американофил, просто си карам живота- докато мога!
Карам Американска кола(служебна) и слушам Руска музика(Александр Малинин) в нея, виновен ли съм че искам аз и моето семейство да живеем щастливо без да се противопоставяме на някой си?!

Не си и не трябва да бъдеш, това е истината! Факт е обаче че на някои колеги им е трудно да го проумеят и са изгубили връзка с реалноста :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2015 00:54

1982 написа:САЩ е главният виновник страни като Япония и Южна Корея да са това, което са днес. Виж, съветските подчинени, като Северна Корея, по-добре да не ги споменаваме, че става малко тегаво. :oops: :oops: :oops:

Който е бил под руския ботуш, бял ден не е видял.

Ти си тотално повреден ! Светът е достатъчно голям, за да може всеки сам да избере и се справи по своя си начин! Не е нужно някой да е под нечий ботуш :oops:

Това са фактите, малоумен русофил, това че не ти изнасят, не значи, че съм повреден.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 авг 2015 09:10

1982 написа:
1982 написа:САЩ е главният виновник страни като Япония и Южна Корея да са това, което са днес. Виж, съветските подчинени, като Северна Корея, по-добре да не ги споменаваме, че става малко тегаво. :oops: :oops: :oops:

Ти си тотално повреден ! Светът е достатъчно голям, за да може всеки сам да избере и се справи по своя си начин! Не е нужно някой да е под нечий ботуш :oops:

Това са фактите, малоумен русофил, това че не ти изнасят, не значи, че съм повреден.

1982, това е поредната тема, в която се убеждавам, че си абсолютен малоумник :roll: Хората те плюят, ти си викаш, че дъжд вали ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2015 11:58

Луд Гидия 123 написа:Ти как би реагирал ако днес Япония бомбардира България и избие голяма част български войници и нанесе значителни щети? Как ще се почувстваш ако сред загиналите има твои скъпи близки? Ще искаш ли разплата, ще търсиш ли отмъщение, ще ти пука ли колко цивилни японци ще загинат, ще използваш ли всички средства за да предотвратиш евентуален втори подобен удар? Отговори честно, моля.

За японците не знам, ама американските и английските "малчугани" над София са си факт 8-) Та то само преди няколко години отново имаше американска бомбардировка над София или май забравихте :mrgreen: И акъла не ми го побира как може да има хора, които да защитават американските окупатори 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2015 13:13

boabbb написа:
1982 написа:

1982, това е поредната тема, в която се убеждавам, че си абсолютен малоумник :roll: Хората те плюят, ти си викаш, че дъжд вали ...

Знаеш ли колко ми пука, че шепа тъпоглави русофилчета ме плюели, кюстендилски лизач, те плюят всеки, който отрича "правата" вяра, дори се радвам, че е така, щях да се притесня, ако беше обратното. Боли ме шмайзера за жалкото ти мнение.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2015 13:53

1982 написа:Знаеш ли колко ми пука, че шепа тъпоглави русофилчета ме плюели, кюстендилски лизач, те плюят всеки, който отрича "правата" вяра, дори се радвам, че е така, щях да се притесня, ако беше обратното. Боли ме шмайзера за жалкото ти мнение.

Споко, никой не те плюе, само изкарваме на показ щетите нанесени ни от еврейските и американски НПО-та върху образователната и ценностната ни система на поколенията след 89-та 8-) Останалото си го правите вие сами, даже и без да се усетие 8-) Резултатът го виждат всички. Тотална щета и ширеща се неграмотност 8-) Ще има тема за събитие от преди 70 години, те ще намесят Волен Сидеров, Путин, че и Станишев :lol: Щом тройкаджията агент Ивайло ви е отличника на класа, какво повече да говорим 8-) И то тройката я е взел само заради заслуги към партията-майка 8-) Цъкайте си кънтърстрайка, пълнете колбите с кръв и си вЕрвайте, че и в реалноста нещата стоят по същия начин 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2015 14:01

CTAHKO написа:Споко, никой не те плюе,

Благодаря ти, сега вече се успокоих, иначе така бях се притеснил.

Върни се в “Свободна зона”