diplomat написа:za nas e toj religiq написа:Както и очаквах, съвсем естествено пропусна да ми отговориш![]()
Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира![]()
И за разлика от теб, аз не искам нито в Ню Йорк, нито в Москва !!! Устроил съм си добре живота тук, в България и си ми харесва !!!
Това обаче не ми пречи да имам мнение и да мисля, нещо което ваще закърнели мозъци отдавна са спрели да правят! Достатъчно ви е да повтаряте като зомбита, пропагандните и изкривени до неузнаваемост "демократични" ценности на великите янки
Не съм пропуснал, просто ти отговорих вече и не обичам да се повтарям. Ти ми слагаш думи в устата, което изобщо не е коректно. Сега, ако обичаш, покажи мой коментар, в който аз възхвалям, безрезервно подкрепям, симпатизирам и т.н. на САЩ. Аз също имам мнение, което обаче не се харесва на русофилите и веднага ме заклеймяват като "хамериканофил", "соросоид" и други подобни глупости. Аз също не искам да живея в Ню Йорк, защото вече съм живял в чужбина и съм видял, че по-хубаво място от Родината няма!!И няма да се извинявам за вижданията си и идеологията си, която отхвърля анти-човешкия комунизъм и неговите производни, които създадоха кагебейците, с помощта на евреите.
Я ми посочи къде точно споменах за комунизъм, социализъм, нацизъм или каквото и да е било там , че ми разясняваш за него

Смешното е че всички "демократи" се възхищавате на една страна, която е стиснала половината свят за топките и живее добре на негов гръб

Това обаче не ви пречи да я сочите за носител на ценности и идеология