Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2015 21:33

diplomat написа:
za nas e toj religiq написа:Както и очаквах, съвсем естествено пропусна да ми отговориш :)
Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира :x
И за разлика от теб, аз не искам нито в Ню Йорк, нито в Москва !!! Устроил съм си добре живота тук, в България и си ми харесва !!!
Това обаче не ми пречи да имам мнение и да мисля, нещо което ваще закърнели мозъци отдавна са спрели да правят! Достатъчно ви е да повтаряте като зомбита, пропагандните и изкривени до неузнаваемост "демократични" ценности на великите янки :twisted:

Не съм пропуснал, просто ти отговорих вече и не обичам да се повтарям. Ти ми слагаш думи в устата, което изобщо не е коректно. Сега, ако обичаш, покажи мой коментар, в който аз възхвалям, безрезервно подкрепям, симпатизирам и т.н. на САЩ. Аз също имам мнение, което обаче не се харесва на русофилите и веднага ме заклеймяват като "хамериканофил", "соросоид" и други подобни глупости. Аз също не искам да живея в Ню Йорк, защото вече съм живял в чужбина и съм видял, че по-хубаво място от Родината няма!! :!: И няма да се извинявам за вижданията си и идеологията си, която отхвърля анти-човешкия комунизъм и неговите производни, които създадоха кагебейците, с помощта на евреите.

Я ми посочи къде точно споменах за комунизъм, социализъм, нацизъм или каквото и да е било там , че ми разясняваш за него :?:
Смешното е че всички "демократи" се възхищавате на една страна, която е стиснала половината свят за топките и живее добре на негов гръб :!:
Това обаче не ви пречи да я сочите за носител на ценности и идеология :oops: Имай си я идеологията, ама не ми обяснявай ние какви сме, и не ни насаждайте изопачената ви "демокрация" :x

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 юли 2015 21:42

Безделникът цар Кире доколкото виждам добре си е прекарал деня у форумо. А да го питам прочете ли историческия документ, който така услужливо му намерих и показах -

http://www.vlastta.com/displaynews/61614 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И преди да е скочил с пяна на устата, да го предупредя, че писмото е на 100 процента автентично и ако се съмнява, може да пита който историк срещне на улицата. Или да се разходи до Държавния архив или СУ, или който и да е исторически факултет към който и да е университет. С този финален удар вдигам глава и напускам с достойнство темата ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 21:48

diplomat написа:Не съм пропуснал, просто ти отговорих вече и не обичам да се повтарям. Ти ми слагаш думи в устата, което изобщо не е коректно. Сега, ако обичаш, покажи мой коментар, в който аз възхвалям, безрезервно подкрепям, симпатизирам и т.н. на САЩ. Аз също имам мнение, което обаче не се харесва на русофилите и веднага ме заклеймяват като "хамериканофил", "соросоид" и други подобни глупости. Аз също не искам да живея в Ню Йорк, защото вече съм живял в чужбина и съм видял, че по-хубаво място от Родината няма!! :!: И няма да се извинявам за вижданията си и идеологията си, която отхвърля анти-човешкия комунизъм и неговите производни, които създадоха кагебейците, с помощта на евреите.

Може ли най-учтиво да Ви помоля да не споменавате "КГБ" и "Русия" в едно изречение с "евреи"!!!Това е нацията пострадала най-много от еврейските безнаказани своеволия!!!Всички знаем какво се случи с колегата Романов,заради тези симпатяги!!!А да напомням ли за колегата Светослав,който унищожи Хазарският хаганат,макар и с цената на неимоверно много жертви!!!Дори няма да е изненада за маен,ако именно това е причината за тяхното отмъщение,векове по-късно!!!А ние какво???Като типични подлизурковци ходим да ги крием и да ги спасяваме,за което поднасям своите извинения от името на колегата Борис!!!

П.П.Благодаря Випредварително за положените усилия от Ваша страна!!!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 21:52

Siegfried написа:Безделникът цар Кире доколкото виждам добре си е прекарал деня у форумо. А да го питам прочете ли историческия документ, който така услужливо му намерих и показах -

И преди да е скочил с пяна на устата, да го предупредя, че писмото е на 100 процента автентично и ако се съмнява, може да пита който историк срещне на улицата. Или да се разходи до Държавния архив или СУ, или който и да е исторически факултет към който и да е университет. С този финален удар вдигам глава и напускам с достойнство темата ;)

Тъкмо срещнах един историк на улицата,питах гои ми каза че няма нищо такова и че се хвърлят луди пари от НПО-тата за подмяна на историят и ценностната система!!!

П.П.Човекът е прподавател по История,в образователната система е и е русофоб!!!
Последна промяна от Tzar_Kiro на 21 юли 2015 21:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 юли 2015 21:52

Tzar_Kiro написа:
Siegfried написа:Безделникът цар Кире доколкото виждам добре си е прекарал деня у форумо. А да го питам прочете ли историческия документ, който така услужливо му намерих и показах -

Тъкмо срещнах един историк на улицата,питах гои ми каза че няма нищо такова и че се хвърлят луди пари от НПО-тата за подмяна на историят и ценностната система!!!

П.П.Човекът е прподавател по История!!!

Пич, нищо лично, ама си безнадежден случай.

Peace out :arrow:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 21:53

za nas e toj religiq написа:
diplomat написа:Не ми е любим алиансът. Факт е, че американците го управляват главно, защото са най-силната страна членка. Факт е, че заради това се ползват с повече привилегии. Не знам какво очаквате, след като си нямаме никаква войска и никаква техника. Това е положението.

ААА взе да издишаш май :lol:
Фактите са, че Амерка има воиски из целия свят, без дори да ги е канил някой :!: Всички други набедени врагове имат войски единствено в техните си страни :!: :!:
Това ако не е окупиране на територия здраве му кажи! Та кой и от какво пазят янките в целия свят с армията си :?: Мисля че е очевадно но все пак ще почакам да ми го кажеш !!!

А Русия някой покани ли я в Украйна, че даже си и окупира част от територията й ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 21:54

Кашчей написа:
scb написа:Лъжата съпровожда цялата съветска политика от момента на създаването на Съветска Русия
....................................................................................................................................

Оттук, до края на поста ти каква е връзката с темата?

Това съм го чел някъде, някаква статия е. :roll:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 юли 2015 21:57

1982 написа:
diplomat написа:Не ми е любим алиансът. Факт е, че американците го управляват главно, защото са най-силната страна членка. Факт е, че заради това се ползват с повече привилегии. Не знам какво очаквате, след като си нямаме никаква войска и никаква техника. Това е положението.

Фактите са, че Амерка има воиски из целия свят, без дори да ги е канил някой :!: Всички други набедени врагове имат войски единствено в техните си страни :!: :!:
Това ако не е окупиране на територия здраве му кажи! Та кой и от какво пазят янките в целия свят с армията си :?: Мисля че е очевадно но все пак ще почакам да ми го кажеш !!!

А Русия някой покани ли я в Украйна, че даже си и окупира част от територията й ??

Щатите некой покани ли ги в Сърбия, че откъснаха парче от страната и си вдигнаха там най-голямата си база в Европа?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 22:00

1982 написа:

САЩ я покани най-официално!!!По същият начин,в момента ги кани и тук в България!!!Ама съюзници,трябва да сме солидарни с тях!!!Това повелява политиката ни на васална държава!!!
Последна промяна от Tzar_Kiro на 21 юли 2015 22:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 юли 2015 22:01

Колко трябва да му е акълът на човек, за да пише за Съветския съюз в тема за прелитащи американци! Ей затова ще прелитат всякакви прелетни блатни птици, щото сме си шамандури българите за мое най-голямо съжаление. :cry:

Как да ви пожелая да сме живи и здрави, като виждате какво лети в небето? :lol: :x :( Според мен наистина трябва да се разследва този случай и държавата да излезе с някакво становище, защото ми минават всякакви мисли през главата, ама чак до Съветския съюз не стигам поне.

[offtopic]Господ да чува и да брани, само това ще кажа, че светът е станал един никакъв, но доста от нещата не зависят и от сейбията, а от слаби политици - чуждопоклонници! :cry:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”