Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Ботев "гори" и за "А" група?

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 юни 2014 23:24

slash1912, тия проценти никой не може да каже колко са в едната или в другата посока.
Моето лично мнение, е че Цветан няма шанс срещу Пеевски...Цецо не случайно се крие в Австрия, взеха му банката и е вън от банковата система у нас.
С две думи Цецо е бита карта, на която е утопия да разчитате повече.
Вие се издържахте с държавни пари, и това не е като да даваш лични :!:
Пък, и като го гледам Цецо, колко ви е фен, и на футбола като цяло силно се съмнявам, че ще продължи да ви издържа.
Ще прояви някакъв морал, но няма да е за дълго.
През това време Бюрека ще лижи ли, ще разтваря бузи ли не знам, но не ви ли намери някой друг ще кретате в Б гр.
Дербитата в близко бъдеще май гледат натам.
Аз, обаче няма да плача на чужд гроб, щото гледаш Господ, как връща нали? ;)
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 юни 2014 23:25

На Морето дадоха ли лиценз за евротурнирите?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 25 юни 2014 23:27

Ванко_Ултраса написа: slash1912, тия проценти никой не може да каже колко са в едната или в другата посока.
Моето лично мнение, е че Цветан няма шанс срещу Пеевски...Цецо не случайно се крие в Австрия, взеха му банката и е вън от банковата система у нас.
С две думи Цецо е бита карта, на която е утопия да разчитате повече.
Вие се издържахте с държавни пари, и това не е като да даваш лични :!:
Пък, и като го гледам Цецо, колко ви е фен, и на футбола като цяло силно се съмнявам, че ще продължи да ви издържа.
Ще прояви някакъв морал, но няма да е за дълго.
През това време Бюрека ще лижи ли, ще разтваря бузи ли не знам, но не ви ли намери някой друг ще кретате в Б гр.
Дербитата в близко бъдеще май гледат натам.
Аз, обаче няма да плача на чужд гроб, щото гледаш Господ, как връща нали? ;)

Кога му взеха банката, че нещо съм пропуснал?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 юни 2014 23:29

DarkPsy написа:
Ванко_Ултраса написа:
DarkPsy написа:
Ванко_Ултраса написа:ЖълТИТИ се надяват от Майнц да им преведат пари по трансфера на белоземския, и с това да закърпят малко положението...през това време ще се надяват Пеевски и Василев да се разберат и ще се ослушватза нов благодетел.
Те даже и сега може тайно да бият сонди за нов собственик.
Абе пред разпад са, но ще въртят, ще сучат, но ще се опитат да изплуват някак си.
Все ще намерят президент, премиер, кмет или депутат да ги оправи...да не забравяме, че техен фен е подлогата на Доган Ники Дудуков :!:
Бюрекоф е жълт в червата и все ще им намери някой...именно Бюрек паша им докара Цветан Василев.

Такае. Ама вие завалийки какъв ще го дървите :roll:

Нашата е ясна, ве наборе - скачаме в дълбокото и Божа работа вече.
Тоя път оная "ябълка" дето не можа да гръмне, ще гръмне и отиваме в чистилището, колко ще се задържим там пак Божа работа, щото ние нямаме Бареков,Петър Стоянов, кметове, депутати или журналя за фенове.
Вас , обаче ще ви пекат на бавен огън - или ще рухнете съвсем, или ще закърпите положението с някой друг, но няма да е като Мустака.

Сульо, вие там където отивате ние сме го минали. Преживели сме го и пак ще го преживеем, ако се налага. Ама вие няма да оцелеете! Помни ми думата!

Пльокъл, вие така говорихте и след Жоро, Тасев...Галя и т.н.
С времето сме доказали, че можем да се справим с повратностите на съдбата, докато на вас ви трябваха 10г. да се справите с един прост селянин, на когото скочихте, когато ви врътна кранчето и нямахте пари за хорео и екскурзийки навън с отбора.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 юни 2014 23:31

Тоя сайт го чета само когато някой цитира нещо, щото отдавна съм го блокирал, но определено поддържат долния си плювачески стил.
Как точно горят Ботев за "А" група, при положение, че имат издаден лиценз? - интересно ми е някой от списващите тук да ми отговори.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 25 юни 2014 23:50

Това само заяждания, Ботев няма как да си изгуби лиценза.
Но на 99% ще изгуби договора си с КТБ. 14млн. лева не могат да ги оправдаят по никакъв начин, това ще е силна точка срещу Цветан Василев за умишлено ущетяване на банката и по-лесно ще му я вземат.
На мен по-интересно ми е дали ще му вземат Виваком, който бсп-дпс му го даде за стопанисване.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 юни 2014 23:51

абе адано ,ама едва ли ,боби-перуката ще ги спаси,ако ще и от джоба си пари да вади ,както спаси и цска-то
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Долу ръцете от Цветан Василев!

Мнениеот Готвача » 26 юни 2014 00:17

botevforever написа:
Кашчей написа:
Между братя, между родители и деца, стават такива дрязги и разлъки, та камо ли между партийни другари, ако единият от двамата, или двамата поотделно нещо съгрешат.
И ще помоля да не ме вземаш за наивник, защото е безкрайно ясно каква е причината да защитавате Василев и тя няма нищо, ама нищо общо с това, че бил се опълчил на ДПС. Ако не ви беше собственик щяхте да си траете, а ако беше избрал Лаута, щяхте да злорадствате сега!

Най-после загря.Ами естествено, че ако не беше наш собственик, не беше построил прекрасната база, не строеше новия ни стадион, щяхме да запазим неутралитет.
И в декларацията е посочено точно това.
Първо, благодари му се точно за споменатите неща,
и
Второ, пожелава му се кураж в момента на гнусната атака на прасето.
Някъде да виждаш политически пристрастия?Та по тази логика я ми кажи какви са феновете на "Челси", "Монако" и ПСЖ, които със сигурност изпитват благодарност към собствениците си?
На много отворени се правите всички, но ако Ц.Василев беше собственик на Вашите отбори и правеше за Вас това, което прави за "Ботев", също щяхте да го уважавате ЗА ТОВА.
А на онези,които сложиха паметна плоча на топмафиота на Новото време на порутения си стадион и продължават да веят парцала с лика му по стадионите заради една купена титла, без да е забил и един пирон на стадиона,без да е направил нищо ДОБРО, подчертавам "ДОБРО" за децата на Пловдив(за другото ако не се сещате-питайте Гочо Василев) ще им кажа:толкова сте ниски, че не заслужавате никакво внимание, а единствено презрение.
Същото се отнася и за всички, които им пригласят и не си признават, че биха реагирали като нас ако това беше направено за тях.

От първа ръка за феновете на Челси,обикновени хора като мен-НЕ СИ ХАРЕСВАТ СОБСТВЕНИКА .Това достатъчно ли ти е?И не биха писали декларации в негова защита със сигурност,ако му се случи нещо подобно.Също така и феновете на Портсмут не писаха такива декларации за сърбина собственик на отбора.В белите държави,нормалните хора не толерират мошениците,независимо от това дали в даден момент са получавали облаги за отбора си.Има и други примери,не искам да пиша повече.Надявам се че идеята ти стана ясна.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 26 юни 2014 01:07

ivodm72 написа:Абе в Пловдив има ли нормални фенове или всички са кретени?

Нормални фенове има,ама какво да очакваш от фенове чиито отбор(Локо Пд) беше спонсориран с пари от наркотици и убийства,цяла България видя как се радват на кървавата купа,а сега са най-големите моралисти,разбирашли.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2014 01:16

Logical person написа:Те лиценз за настоящия сезон вече имат. Може да не им дадат за следващия.
Твърденията че "ЦСКА" е изхвърлен от Европа за подобни машинации е невярна.

п.п. Ако мустака не им е собственик на хартия, той кой им е собственик по документи ?

Лиценз може и да се отнеме и в Ботев го знаят отлично това, от февруари 2010.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”