dzhambov написа:RedeviL написа:dzhambov написа:RedeviL написа:dzhambov написа:RedeviL написа:Какви топки има Бойко!? Не ставайте смешни! Картата с Южен поток е много по-голяма, а и като прибавим към нея геополитическата война между Русия и Америка за Украйна, нещата си стават направо сериозни.. Както вече стана ясно, глупостите за спазване на европейско законодателство бяха за замазване на очите, така че ми е много интересно какво щеше да направи Бойко в случая! А да, щеше да им излиже гъза на американците и ЕС от-до..
Какъв Бойко те гони,тея мекотели за една година разсипаха държавата ти Бойко та Бойко.
Кое точно, дето не беше разсипано, го разсипиха!? Аман от заучени герберастки мантри!
Аха,значи ГЕРБ са виновни за днешното унижение.Унижението си е голямо,за това никой не спори вярвам.
Ти нали си от тия, дето им харесва да сме маша в ръцете на Америка!? По-скоро унижението е за такива като мен, които са си мислели различно, но...
А ти си от тези,дето им харесва да сме маша на Русия,така ли?Унижението е за всички българи!
Не искам да сме ничия маша! А ти, ще ми отговориш ли в крайна сметка - харесва ли ти да бъдем такава в ръцете на американците?? Защото това унижение не го търпим от вчера или днес.. Просто десега беше меко казано публична тайна!