Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН. АНКЕТА

Мнениеот alexveselinov » 10 юни 2013 14:05

dunavfc написа:
alexveselinov написа:
Значи ги оправдаваш така ли ?

Какво значение има дали ги оправдавам,всеки носи сам отговорност за действията си.

Толкова сте елементарни всички,че няма накъде...Свикнахте 3 год. и половина само да плюете,да злобеете,да тъсите под вола теле,а сега когато палачинката се обръща "Всеки да отговаря за действията си". Значи от тук нататък ти лично,нямаш никакво право да кажеш и думичка на ББ,защото каквото и да е направил си е негова отговорност...

Кой търси под вола теле?
Ти не виждаш ли на какво дередже е държавата след управлението на ББ!??
Като данъкоплатец и работодател имам право да държа сметка на бившия премиер и разсипник на България.Друг въпрос е дали някой ме пита.На Цв Цв вече почнаха да му излизат далверите,съвсем скоро ще стигнат и до Бойко не се притеснявай!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 юни 2013 14:12

alexveselinov написа:
dunavfc написа:Ти как разбра,че е плащал на тия от АТАКА ? Предполагам за източник на тези неща използваш лицето В.С ? Или С.С ? Или Л.М ?
Иначе,наистина е очарователно,как всяка тема в която се критикува АТАКА,най-тенденциозно се прехвърля върху ГЕРБ :mrgreen:
Комунистическите похвани не са забравени....

А вие колко теми срещу Атака ще пуснете?
Защо не критикувате ДПС и БСП те управляват!

Виж сега,когато ГЕРБ беше на власт,се пускаха теми,абсолютно всеки ден,ама абсолютно всеки. И това е напълно нормално,първо че бяха управляващи и второ,че бяха сами и всичко се концентрираше върху тях. Сега имаме двойна коалиция + някаква странна подкрепа от АТАКА,така че нормално е да има критики към този,който забърква най-много скандали и глупости. В момента АТАКА създава безпрецедентни циркове и имам някакво чувство,че всичко това се прави за да се отплесне общественото внимание към съществените проблеми - АЕЦ Белене и пушенето,но това си е само мое разсъждение.

БСП + ДПС са доказани некадърници и престъпници и техните глупости се дъвчат,вече толкова години,докато АТАКА досега беше една партия в миманса с периодични изблици на идиотизъм. Сега обаче,тази партия има съществено значение,защото ако реши и се обърне против БСП + ДПС,правителството си отива...

ПП: Имам няколко поздрава специално към привържениците на АТАКА,които твърдяха,че ББ и ГЕРБ работят мутренски.
Вижте,моите видеоматериали,които предоставям и ми кажете,нещо подобно видяхте ли при управлението на ГЕРБ през последните 3 год. и половина...

youtube.com/watch?v=kgXlUtzIwrM - С Тео Ангелов.
youtube.com/watch?v=hwzN1O-4QW8
youtube.com/watch?v=aCXVtNexpa4
youtube.com/watch?v=Y0F-74KkJsw - След първата минута е нещо,което в една нормална страна би смутило цялата нация,но тук някак си мина,ей така..
youtube.com/watch?v=wynkH5lkTK4 - Инцидента пред джамията

Знам,че никой няма да ги изгледа,но си остава за ваша сметка,само да съм чул от някой от вас,да каже,че ГЕРБ се държали като мутри и веднага му пращам линковете.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 юни 2013 14:15

alexveselinov написа:
dunavfc написа:
alexveselinov написа:
Значи ги оправдаваш така ли ?

Какво значение има дали ги оправдавам,всеки носи сам отговорност за действията си.

Толкова сте елементарни всички,че няма накъде...Свикнахте 3 год. и половина само да плюете,да злобеете,да тъсите под вола теле,а сега когато палачинката се обръща "Всеки да отговаря за действията си". Значи от тук нататък ти лично,нямаш никакво право да кажеш и думичка на ББ,защото каквото и да е направил си е негова отговорност...

Кой търси под вола теле?
Ти не виждаш ли на какво дередже е държавата след управлението на ББ!??
Като данъкоплатец и работодател имам право да държа сметка на бившия премиер и разсипник на България.Друг въпрос е дали някой ме пита.На Цв Цв вече почнаха да му излизат далверите,съвсем скоро ще стигнат и до Бойко не се притеснявай!

Все още си мисли,че вината за кризата е в ББ,така ли ? Аз затова и твоя колега Гоце му казах,хубаво да анализира,това което ще се случи в следващите години,ако случайно кабинета на Орешарски издържи 4 год. Да видим,какво ще бъде положението в твоя семеен бизнес. След 2 год. ако не забравя,ще те попитам,как е бизнесът ти,върви ли има ли голяма разлика с преди и ще се радвам да чуя,какво ще кажеш...
Естевено,Орешарски и компания ще излязат и ще се оправдая,че за заварили оглозгана държава,празна хазна и не са могли да направят нищо...А иначе ББ се оправдава с предишните ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 юни 2013 14:17

http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=12493
За това какво ще кажеш?
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 юни 2013 14:23

ББ 100 % има тъмно минало и със сигурност е свързан по някакъв начин с мафията. В това съм тотално убеден и няма какво да го оправдавам.
Друго е обаче,каква е била ролята на ББ в тези структури !? Личното ми усещане,без естествено да е подкрепено от някакви доказателства е,че ББ се е възползвам икономически от свои добри приятели от подземния свят. За мен ББ не е човек,който е участвал в убийства,рекети,кражби,отвличания и др. тежки претъпления.
Проблема е,че за толкова години,не излезе нито едно доказателство срещу него и всичко се развива във въобръжението на хората. ББ няма досие,няма регистрирано нито едно престъпление,няма атентат срещу него,няма някакви поне косвени доказателства,че е извършил някакво престъпление.

Има и една съществена разлика,едно да си имал взимане-даване с мутрите,друго е да се държиш като мутра....Ако някой ми каже,че ББ се е държал като мутра в качеството си на премиер,значи наистина е сериозно зомбиран от хора като Слави Трифонов,Сергей Станишев и социолозите-капацитети.

Отговорих ти на въпроса,въпреки,че няма нищо общо с темата и Волен Сидеров,но така ще е явно в следващите месеци.За всичко случващо се в парламента,виновен естествено ще е ББ. Ако недай си боже утре Волен Сидеров застреля някой журналист,кой отново ще е виновен ? ББ,разбира се ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 юни 2013 14:42

Все още си мисли,че вината за кризата е в ББ,така ли ? Аз затова и твоя колега Гоце му казах,хубаво да анализира,това което ще се случи в следващите години,ако случайно кабинета на Орешарски издържи 4 год. Да видим,какво ще бъде положението в твоя семеен бизнес. След 2 год. ако не забравя,ще те попитам,как е бизнесът ти,върви ли има ли голяма разлика с преди и ще се радвам да чуя,какво ще кажеш...
Естевено,Орешарски и компания ще излязат и ще се оправдая,че за заварили оглозгана държава,празна хазна и не са могли да направят нищо...А иначе ББ се оправдава с предишните ;)

Дано да издържа до тогава ;)
Със сигурност ако Орешарски не се справя народа ще излезе и ще го измете от властта.Надявам се той и всички около него да го осъзнават.
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 юни 2013 16:00

Тук някой хора се правят на луди.Атака били подкрепили ДПС защото така гласували против ГЕРБ!Алоооо!Като гласуваш за турците даваш управлението на България в ръцете на Доган.Сега в българските министерства ще се настанят протежета на ДПС и те ще колят и бесят в тях.Като добавим и областните управи които ще поеме ДПС,картината става плачевна.Няма истински националист който да иска турчин да го управлява.Само мекеретата се радват на това.И най-грозното е,че се хвалят как са прецакали българите ,като са дали кворум на турците за да направят правителство.Разбира се,новата тройна коалиция има огромно мнозинство и ГЕРБ няма как да я свали от власт,но на следващите избори ,Волен няма да може да накара българите да гласуват за него.Просто предателите никой не ги обича!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 10 юни 2013 16:08

Па голямо турско мекере от мутрата -еничар няма

Върни се в “Свободна зона”