alexveselinov написа:dunavfc написа:Ти как разбра,че е плащал на тия от АТАКА ? Предполагам за източник на тези неща използваш лицето В.С ? Или С.С ? Или Л.М ?
Иначе,наистина е очарователно,как всяка тема в която се критикува АТАКА,най-тенденциозно се прехвърля върху ГЕРБ
Комунистическите похвани не са забравени....
А вие колко теми срещу Атака ще пуснете?
Защо не критикувате ДПС и БСП те управляват!
Виж сега,когато ГЕРБ беше на власт,се пускаха теми,абсолютно всеки ден,ама абсолютно всеки. И това е напълно нормално,първо че бяха управляващи и второ,че бяха сами и всичко се концентрираше върху тях. Сега имаме двойна коалиция + някаква странна подкрепа от АТАКА,така че нормално е да има критики към този,който забърква най-много скандали и глупости. В момента АТАКА създава безпрецедентни циркове и имам някакво чувство,че всичко това се прави за да се отплесне общественото внимание към съществените проблеми - АЕЦ Белене и пушенето,но това си е само мое разсъждение.
БСП + ДПС са доказани некадърници и престъпници и техните глупости се дъвчат,вече толкова години,докато АТАКА досега беше една партия в миманса с периодични изблици на идиотизъм. Сега обаче,тази партия има съществено значение,защото ако реши и се обърне против БСП + ДПС,правителството си отива...
ПП: Имам няколко поздрава специално към привържениците на АТАКА,които твърдяха,че ББ и ГЕРБ работят мутренски.
Вижте,моите видеоматериали,които предоставям и ми кажете,нещо подобно видяхте ли при управлението на ГЕРБ през последните 3 год. и половина...
youtube.com/watch?v=kgXlUtzIwrM - С Тео Ангелов.
youtube.com/watch?v=hwzN1O-4QW8
youtube.com/watch?v=aCXVtNexpa4
youtube.com/watch?v=Y0F-74KkJsw - След първата минута е нещо,което в една нормална страна би смутило цялата нация,но тук някак си мина,ей така..
youtube.com/watch?v=wynkH5lkTK4 - Инцидента пред джамията
Знам,че никой няма да ги изгледа,но си остава за ваша сметка,само да съм чул от някой от вас,да каже,че ГЕРБ се държали като мутри и веднага му пращам линковете.