HardWork написа:parvanoff написа:Сигурно пак трябва да ти кажа, че не съм визирал него, че е обиждал някой! Може би ще трябва да ти го кажа за трети път... Дори съм визирал един, но сигурно не си го прочел...
Освен това те попитах за тълкование, а ти не го направи. Или не можеш да си го изтълкуваш, или нарочно не го правиш, защото така ти е удобно!
Аз ще ти дам тълкованието ако ти е трудно. Той казва на много хора-всички симпатизанти на ГЕРБ, че са били яхнати. Кои се яха-предполагам на този въпрос може да си отговориш! Т.е. той нарича всички симпатизанти на ГЕРБ животни. И освен животни ги нарича и платени агитатори-значи 20 процента от животните са и платени писачи... Казвам ти го, защото виждам, че ти е трудно да анализираш думите му.

А аз не обичам хора, които обиждат други, които не познават-просто не е справедливо, а аз не обичам несправедливостите.
Надявам се, че сега си разбрал.

Не тълкуваш правилно мнението ми! Имам предвид, че ГЕРБ са яхнали народа - хората вече не ги искат, но те не искат да си ходят и правят манипулации! Платените писачи се познават по това, че са фанатизирани! Аз съм сигурен, че всичко това е един голям цирк, политиците си разиграват коня преди изборите, но после всичко ще си се нареди! Ще видите, че след една седмица няма да има и помен от скандала!
По същата логика всеки може да каже, че и ти си яхнат-не е приятно нали?

Няма нужда от квалификации, защото е ясно, че всеки може да ги даде. И по същия начин всеки може да каже, че и ти си платен писач. Критериите са ти субективни, това е ясно. Така че не е редно да се дават квалификации, защото ако вземем да изкараме мненията на тези, които плюят по една партия и другите, които я защитават може да се окаже, че положението е точно обратното.

За едно нещо и аз съм на това мнение-след изборите ще се чуе за тези неща, само ако една партия не набере нужните проценти, за да участва в управлението, но за съжаление, според мен, тя ще ги набере, особено след днес...