Messi_fan написа:teerr написа:На този 60-годишен брак по сметка отдавана трябваше да му дойде краят.
Не можеш да се пишеш лидер на цивилизованият и демократичен свят и първа дружка да ти е най злият враг на всяка цивиилизованост ,модерност и средновековен ислям -Саудитска Арабия.
Факт. Болезнен при това. На мен обаче друго нещо ми е любопитно. Сега се сетих, че тук има не малка част форумници, които с готовност се мятаха на амбразурата досущ като един Матросов, да бранят и да защитават СА. Понеже по техни думи била пример за модерна монархия и как други трябвало да се поучат от тях. Та ми е чудно, сега след така създалата се ситуацийка, на къде ще обърнат дирника ? Или отново ще чакат опорна точка от амбасадата.

Очаквах да прочета такова мнение и ето, не останах разочарован.
Не мисля, че има нормален човек, който би се застъпил за СА в каквото и отношение да си говорим и за какъвто и спор да става дума.
Можем да видим от историята как са изглеждали държави, като Иран, Сирия, дори Афганистан и то до преди 40-на години. За СА не можем да кажем същото. Стереотипа (според мен стереотипите съществуват заради явни причини и често има известна истина в тях. Може да е само малка извадка от процент от населението, но го има) за арабите и всичко негативно, което мисли останалия свят за тях, е налаган от СА.
Но твоето мнение е изсмукано от пръстите.
Все едно да четем писанията на някой русофил колко хубаво било в Куба, как всичко им било уредено и си живеели безгрижно. Обаче той никога не би си хвърлил паспорта и прием кубинско гражданство, щото ....