Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот dunavfc » 15 апр 2016 00:38

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Mosad like this

Детски работи, къде беше Мосад, че не спря Абдул Кадир? :roll:

Би ми било полезно да ми споделиш, кой е Абдул Кадир !? Колкото до Мосад, не знам, дали е детско, наивно или нещо подобно, но никога да повярвам, че евреите ще оставят най-големият си враг, съвсем спокойно да си направи атомна бомба например...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 апр 2016 00:41

За друг случай, особено пък за Северна Корея и евреите не знам да има :roll: То ми е много интересно и как черният чифут ще се маскира като кореец, та да се добере до севернокорейските учени :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 апр 2016 00:44

dunavfc написа:Би ми било полезно да ми споделиш, кой е Абдул Кадир !? Колкото до Мосад, не знам, дали е детско, наивно или нещо подобно, но никога да повярвам, че евреите ще оставят най-големият си враг, съвсем спокойно да си направи атомна бомба например...

Ръководил е черен пазар за разпространение на ядрени материали и планове на центрофуги откраднати от Холандия, продавал е на Иран и Северна Корея.
Между другото атомната бомба не е чак толкова трудна за направа, доколкото знам ракетната технология е по-големия проблем.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 апр 2016 00:53

CTAHKO написа:За друг случай, особено пък за Северна Корея и евреите не знам да има :roll: То ми е много интересно и как черният чифут ще се маскира като кореец, та да се добере до севернокорейските учени :lol:

Да, прав си. За Иран става въпрос, а объркването ми със Северна Корея е, понеже, солидна помощ в тогавашният проект оказва Северна Корея, като изпраща ученик, материали и т.н.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 апр 2016 00:54

МОСАД изби иранските учени,никога не е атакувал Северна Корея.Те за това и имат ядрено оръжие.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 апр 2016 00:55

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Би ми било полезно да ми споделиш, кой е Абдул Кадир !? Колкото до Мосад, не знам, дали е детско, наивно или нещо подобно, но никога да повярвам, че евреите ще оставят най-големият си враг, съвсем спокойно да си направи атомна бомба например...

Ръководил е черен пазар за разпространение на ядрени материали и планове на центрофуги откраднати от Холандия, продавал е на Иран и Северна Корея.
Между другото атомната бомба не е чак толкова трудна за направа, доколкото знам ракетната технология е по-големия проблем.

Не съм спец, но общо взето, това, което имах предвид е, че Израел, никога няма да остави Иран да създаде оръжие, способно да застраши сигурността им.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 апр 2016 01:03

dunavfc написа:Не съм спец, но общо взето, това, което имах предвид е, че Израел, никога няма да остави Иран да създаде оръжие, способно да застраши сигурността им.

Ами, в интерес на истината Иран може и да си го купи, но като цяло разбирам какво имаш предвид.
Така или иначе израелците не направиха нищо срещу иранските балистични ракети, нито пък някой чу протестите им срещу иранската сделка, която вероятно ще иде в коша, освен ако Килъри не стане президент, в интерес на истината оставяйки настрана приказките за влиянието и могъществото на ционизма, Израел далеч не е толкова могъщ.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 апр 2016 01:08

Само могъща държава може да е толкова малка и да продължава да съществува въпреки,че е обградена от врагове.Ако света ги остави те са приключили с ядрената програма на Иран за дни.Друг е въпроса,че ако Русия бе действала като тях и избила цивилни цели (и то учени при което загиват и други невинни хора),до сега да са я осъдили 100 пъти в Хага.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 апр 2016 01:13

Русия е избила толкова цивилни цели, че Израел не може и да сънува толкова. И никога за нищо не е осъждана.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 апр 2016 01:14

Да ви се струва познато 8-) Не искаха да пускат бежанци, ей на, спретнаха им преврата 8-) Явно еврейчетата нямат интерес да се спре бежанският поток към Европа 8-)

Щурм и унищожение на офиса на Георге Иванов - помилвал политици мафиоти

[rimg]http://clubz.bg/ckfinder/userfiles/images/%D0%A1%D0%92%D0%AF%D0%A2/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%B51.jpg[/rimg]

Десетки протестиращи нахлуха в кабинетна на президента на Македония Георге Иванов и го опустошиха напълно, предава "Фокус", цитирайки скопската телевизия „Телма”.Според телевизията през прозореца са изхвърлени всички мебели и документи на президентството.

На много места се виждат да горят купчини от документи и счупени шкафове. Демонстрантите скандират „Превзехме крепостта” предава „Телма”.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”