Бижутера написа:стига си ни облъчвал с тия сръбски мандрамуняци![]()
Simply The Best

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eyX9L2g2y6c&feature=related[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:стига си ни облъчвал с тия сръбски мандрамуняци![]()
Бижутера написа:тия скапани сърби не могат живи да ни гледат,ти по цел ден `с*ирки по форумите` им правиш...стегни се малко
Бижутера написа:slavia_forever написа:Бижутера с нов аватар и БЯЛА ФЛАНЕЛКА... Ще си каже той, че е фен на Белите...
тва е резервния екип на Хофенхайм бре![]()
![]()
И може Славия,ама Прага
aloha^guy написа:cska_90 написа:Алоха-се забравямд а те питам -на колко години си??
Хехе , как така забравяш ...На колко мислиш ,че съм
Converse написа:Бижутера написа:тия скапани сърби не могат живи да ни гледат,ти по цел ден `с*ирки по форумите` им правиш...стегни се малко
Koмплексар!Стига си завиждал!![]()
slavia_forever написа:Бижутера написа:slavia_forever написа:Бижутера с нов аватар и БЯЛА ФЛАНЕЛКА... Ще си каже той, че е фен на Белите...
тва е резервния екип на Хофенхайм бре![]()
![]()
И може Славия,ама Прага
Аз къде казах друго?!![]()
Бижутера написа:ти каза белите, а на Хофе прякора е сините
cska_90 написа:aloha^guy написа:cska_90 написа:Алоха-се забравямд а те питам -на колко години си??
Хехе , как така забравяш ...На колко мислиш ,че съм
23-
Бижутера написа:Converse написа:Бижутера написа:тия скапани сърби не могат живи да ни гледат,ти по цел ден `с*ирки по форумите` им правиш...стегни се малко
Koмплексар!Стига си завиждал!![]()
кво да завиждам?
като ги целкаха американците ми беше яко кеф защото векове наред сме ги е*али и ни мразят до дъното на душичките си!
и сега алоха гъй пропагандира сръбски тенисисти, а трябва да ги ненавиждаме до дупка!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта