vasilnv написа:THE G.A.M.E написа:vasilnv написа:Да бяхте вкарали по-рано, ся се пръскам от яд. Ми те нашите последните минути, понеже дадоха няква статистика, имаха 7% притежание на топката.
Аз не мога да си обясня, що се дръпнахте толко назад.
Видя се, че като овладеете топката, я разигравате добре, като Челси изглеждат доста безобидно.
Като цяло се получи мач на приливи и отливи.
Едните като рекоха да атакуват, атакуваха здраво.
После идваше ред на другите... Въри ги разбери замислите на двамата холандци.

Щото ЛвГ е малоумен и ги върна нашите назад. Ние след 80-тата минута дали пипнахме топката десетина пъти.

Ми добре е, че беше Де Хея, щото ако ни вардеше оня рибок Ромеро, направо си ни качвахте на разлика.
Поне беше готин мача.
Ама как обичам като говорите наизуст. Ван Гаал нищо не е върнал, просто повечето ни футболисти за едни безгръбначни педалчета, които се страхуват от собствените си сенки и не умеят да поемат отговорност в тежките напрегнати моменти.

Поне го слушайте какво приказва преди и след мачовете на интервютата, защото човекът винаги е бил честен в оценките си на мачовете, както и не си спестява нужните критики.
Ама нали сега на 99% футболистчетата са мега-гига-хипер-турбо звездите, с огромни претенции, огромно его и мъничко дребно сърчице, в което няма капка доблест или чувство за принадлежност. Очаква се треньорите с перце да ги галят, да ги ухажват, да им обясняват колко са велики, да не ги навикват, че са много нежни души и веднага се сърдят. Заради това Ван Гаал е толкова недолюбван в новата футболна ера - абсолютен класик в отношението си към футболистите. За него няма звезди и всеки бива третиран по същия начин. Аз лично много го харесвам и за мен вината е в жалките футболистчета, които нямат нито хъс, нито желание за да обърнат ситуацията. В Челси е същата работа, където футболистите свикнаха да решават всичко и заради това махнаха Моуриньо, който явно прекалено ги е изтормозил накрая заради слабите резултати. Това е жалко и отвратително.