trokadero_ написа:Божинката еба хубаво путе като Николетка , сега е толкова пропаднал , че зарибява някви селски студентки .
Абе ... Студентката на снимките си беше доста добре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:Божинката еба хубаво путе като Николетка , сега е толкова пропаднал , че зарибява някви селски студентки .
boabbb написа:1982 написа:daduradam написа: полиглот
Култовото му интервю на сръбско-българско-английски миш-маш е един от бисерите на века.
Примерно, като интелектуално ниво, ми прилича на един бивш нападател на Левски от близкото минало![]()
![]()
boabbb написа:trokadero_ написа:Божинката еба хубаво путе като Николетка , сега е толкова пропаднал , че зарибява някви селски студентки .
Абе ... Студентката на снимките си беше доста добре"Путето" е максимум 1,50 висока и така като я гледам - подкарам ли я, нещо ще се счупи
![]()
![]()
daduradam написа:boabbb написа:1982 написа:daduradam написа: полиглот
Култовото му интервю на сръбско-българско-английски миш-маш е един от бисерите на века.
Примерно, като интелектуално ниво, ми прилича на един бивш нападател на Левски от близкото минало![]()
![]()
Божи не е инженер, само туй му липсва във витрината на иначе прекрасните му качества
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
trokadero_ написа:boabbb написа:trokadero_ написа:Божинката еба хубаво путе като Николетка , сега е толкова пропаднал , че зарибява някви селски студентки .
Абе ... Студентката на снимките си беше доста добре"Путето" е максимум 1,50 висока и така като я гледам - подкарам ли я, нещо ще се счупи
![]()
![]()
Я дай да видя снимка , не съм я видял ?
trokadero_ написа:Шшшш тая си е хубавичка , с тия млекодайни централи![]()
Става си момичето , ама Божинката му се е разминало май .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта