Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Отново се изказа неподготвен 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4hzCY1QREt4[/youtube]
Леброн я пръсна тая мацка
Интересното е, че до последния момент гледа тъпо и не вземе да се опита да се отмести

Леброн я пръсна тая мацка

Леевски, оле

-
На линия
Рискът да си на първият ред. 

Нищо ѝ няма, но сега ще изкара некой лев обезщетение и снимка с Леброн. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Нищо ѝ няма, но сега ще изкара некой лев обезщетение и снимка с Леброн.
Не вярвам .Той не го е направил нарочно .Ще и поднесе букет в болницата , ще си направят едно селфи и следващия мач тя пак ще е там на първи ред .
Вчера направих грешката да си купя дезодорант Old Spice ... "Аз съм на кон" ... и мириша на него

Леевски, оле

boabbb написа:Вчера направих грешката да си купя дезодорант Old Spice ... "Аз съм на кон" ... и мириша на него![]()
![]()
Остави майтапа, познавам един кретен, който е заговарял момиче с репликата "Мириша ли на кон?". Естествено, на диалект е много по-благозвучно.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Остави майтапа, познавам един кретен, който е заговарял момиче с репликата "Мириша ли на кон?". Естествено, на диалект е много по-благозвучно.

boabbb написа:Ако може да ми кажеш разликата между AEG и Electrolux
Едното е качество другото е компромис.Това,че Електролукс е придобил АЕГ, не променя нещата.Качеството се запазва при АЕГ.Електролукс си добавя името само след АЕГ.Скъпият им спектър продуктите се водят АЕГ, ментаците, електролукс само.Едната печка срува 1000лв другата 500 що.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Някой може ли да ми обясни с думи прости защо мачовете на лайф по интернет вървят с 5 до 10 секунди напред по интернет в сравнение на същите по телевизията ?