Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Neck » 16 дек 2015 13:27

Red_Pride написа:Кор за семейният живот.13-тата заплата ще отиде за нова пералня :x

Колега, ако това ще те успокои, моята заминава за някаква измишльотина Rumba на iRobot, дето уж чисти сама ....
Това според жената било "коледен подарък с общосемейна значимост" :o
Предложих аз да чистя (ведъж седмично), а кинтите да си ги похарча за риболвни принадлежности, ама .... не ме огря :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2015 13:39

Red_Neck написа:
Red_Pride написа:Кор за семейният живот.13-тата заплата ще отиде за нова пералня :x

Колега, ако това ще те успокои, моята заминава за някаква измишльотина Rumba на iRobot, дето уж чисти сама ....

Не знам дали чисти само, ама изглежда като нещо, което можеш да настъпиш и да се пребиеш без проблеми. Внимавай къде му приключва движението, че да не стане сакатлък.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 дек 2015 13:43

rhaegar написа:
Red_Neck написа:

Не знам дали чисти само, ама изглежда като нещо, което можеш да настъпиш и да се пребиеш без проблеми. Внимавай къде му приключва движението, че да не стане сакатлък.

Това от опит ли го казваш :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2015 14:16

Аз съм обикновен ерген, ползвам нормална прахосмукачка. :lol: :lol: Просто ми стана интересно каква е тая Rumba и гледах клипче. :lol:

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 дек 2015 14:52

rhaegar написа:Аз съм обикновен ерген, ползвам нормална прахосмукачка. :lol: :lol: Просто ми стана интересно каква е тая Rumba и гледах клипче. :lol:

Ти хвани махни тоя аватар, че жената вече е с друга физиономия :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2015 15:59

Има време, още не ми е омръзнал. Ще слагам пак Йохауг май.

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 дек 2015 16:12

Aе, стига с тия прахоперални :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VlWgVdrnuhU[/youtube]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 дек 2015 16:45

Red_Pride написа:
boabbb написа:
ЕМИЛ написа:
trokadero_ написа:

:mrgreen: :mrgreen: Еми няма как

Ти па все едно си семеен и знаеш дали има или няма как :mrgreen:

Може и да не е, ама не му се пере в леген :lol: :lol: Препоръчвам му Панасоник на човека, миналия месец си купих и е стабилна машина с 5 години гаранция 8-)

Харесах вече АЕГ.Я кажи модела на тоз Панасоник да го видя какво представлява :roll:

Взимай АЕГ, за бяла техника няма кой да ги бие, като изключим Miele, ама там отиваме на голяма цифра ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 дек 2015 16:46

Ако може да ми кажеш разликата между AEG и Electrolux :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 дек 2015 16:50

Red_Neck написа:

Това според жената било "коледен подарък с общосемейна значимост" :o
Предложих аз да чистя (ведъж седмично), а кинтите да си ги похарча за риболвни принадлежности, ама .... не ме огря :)

Да бе, жена и да ти влезе в положение, още повече пък за риболовни принадлежности :mrgreen:
Обичайният отговор: Че нали миналата година си купува въдица с машинка или, че кво и има на старата :mrgreen:
Обаче не така стои въпроса, като я питаш за кво са ти тия обувки или блузка :mrgreen:
Жени :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”