rhaegar написа:Проблеми със скайп някой, нещо?
Не, никакви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Проблеми със скайп някой, нещо?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:Ракия се пие с мярка - стане ли ти най-сладко, спираш, иначе на другия ден ще има басове в главата![]()
THE G.A.M.E написа:boabbb написа:Ракия се пие с мярка - стане ли ти най-сладко, спираш, иначе на другия ден ще има басове в главата![]()
Зависи от мезето.![]()
Аз съм имал тежки махмурлуци след като съм се наджанкал с ракия, ама това става обикновено лятото, с мезе от обикновенна салата, от домати и краставици.![]()
Пия ли ракия с таратор или със сирене, нямам ник'ъв проблем след това.![]()
Инак сега е сезона на следното мезе - яйца на очи, полети обилно с кисело мляко, в което са настъргани на ситно копър и магданоз.
Мезе трепач.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:rhaegar написа:Проблеми със скайп някой, нещо?
Не, никакви![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:JackPackage написа:rhaegar написа:Проблеми със скайп някой, нещо?
Не, никакви![]()
Ъпдейтна се и сега е празен син екран, няма къде да си въведа данните. Оправял съм го преди, ама сега не става.
rhaegar написа:JackPackage написа:rhaegar написа:Проблеми със скайп някой, нещо?
Не, никакви![]()
Ъпдейтна се и сега е празен син екран, няма къде да си въведа данните. Оправял съм го преди, ама сега не става.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Не става с преинстал, не става с ресет на настройките на IE, не става с login cleanup, не става с връщане към стар login.
Само със стара версия не съм пробвал. От къде да я влача?
Middlesbrough написа:rhaegar написа:Не става с преинстал, не става с ресет на настройките на IE, не става с login cleanup, не става с връщане към стар login.
Само със стара версия не съм пробвал. От къде да я влача?
http://dox.bg/files/dw?a=9e8f4cfb62
трай дис
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта