Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Георг
Контакти:

Re: 30 евро стипендия за цигани с над 3,5 успех

Мнениеот Георг » 22 окт 2016 10:37

Eто как разсъждава соросоида:"Единственият начин тези утайки да се асимилират в обеществото е чрез образование. Стига сте ревали за 30 евро жалкари, това е нещо хубаво."
Интересно т.н."червена къща"и ХК ще реагират ли на тази брутална етническа дискриминация срещу българчетата?!Вероятно- НЕ?!Пак идете и изберете Боковци,Цецки-Мецкии останалите боклуци управлявали и крали повече от 25-години!Дошло е време българи патриоти да управляват държавата ,с надеждата да бъде спасена от соросоидите!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот redhooligan » 22 окт 2016 17:02

Thsmith написа:Г-жата обаче вярно успя с едно изречение да пробва да обиди всички. Обиди нормалните хора, които никога не са били достатъчно глупави и ги нарече хора без сърца, обиди и глупавите :lol:
pomiqr272 написа:Какво е ПМ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Prime_minister

Госпожата постоянно си обижда хората. Дори и когато беше председател на Народното събрание.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

ShooterMan
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ShooterMan » 23 окт 2016 00:13

Госпожата е партийна секретарка, нищо повече. Дори и от призмата на просто интервю за работа, а не дебат на кандидат президенти...Абе не може да се явиш на интервю за работа и да заявяваш публично, че ще искаш компетентно мнение по НАЙ-ВАЖНАТА си роля от своя заместник защото си НЕКОМПЕТЕНТЕН в сферата на отбраната и въоръжените сили!!! Смешно е, това основна функция на Президента, не може да искаш да си там, а хал хабер да си нямаш какво е армия и, че е РАЗЛИЧНО понятие от въоръжени сили, дотам некомпетентна, че да прехвърля директно масрафа на Вицепрезидента...Ами да бяха пуснали адм. Манушев срещу ген. Радев след като тази е напълно неготова?! И типично в стила на мутрафона - резки изказвания, депортации на дисиденти, газене на човешки и демократични права, а уж е правистка...ама май и там е пълна смехория. Да не вземе някой, който не го езкекутира сега Ердоган да ни даде под съд в Страсбург и да ни осъди за немалко милиони, а и за смях да ни направи? Доста ни се насъбра позора...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: 30 евро стипендия за цигани с над 3,5 успех

Мнениеот redhooligan » 24 окт 2016 14:10

doktora25 написа:Тая държава няма да се оправи със стимули, а с безмилостни санкции на всяка крачка. Не ходи някой на училище, има неизвинени отсъствия или проблеми с дисциплината - спираш на семейството му всякакви видове помощи

Това е пътят. Който е против е солидарен със свободията и нарушителите. Няма да има нищо по-хубаво парите, събрани от тях, да бъдат пренасочени за стимулиране на достойните, трудолюбивите и наистина нуждаещите се от образование, здравна грижа или равен старт ученици и млади семейства, които са изрядни във всяко отношение.

Това го има за манговците(ромите) ако не ходят на училище няма да взимат детски. За Българчетата не съм сигурен дали го има, но за мангалите си спомням че го приеха защото по този начин шели да ги наарат да се образоват. Самоче и така не става защото те пак не учът ами ги гонят от часовете без да им пишът отсъствия защото пречели в час! Пак си намират техника. Може да не са образовани,но винаги намират начин да са на печалба и разбира се си знаят правата, докато сигурно 70% от населението на България не си ги знае!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Родната полиция ни пази

Мнениеот redhooligan » 24 окт 2016 14:31

http://nova.bg/news/view/2016/10/24/162745/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%BC%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/

Това е вече второ или трето интервю от професора за последните няколко дни, но от полицията все още мълчът като неми. За жалост полицейско насилие не е нещо ново във България!!!

orlando7
Контакти:

Re: Родната полиция ни пази

Мнениеот orlando7 » 24 окт 2016 18:19

Най-прогнилата институция в държавата! От негодник нагоре са в МВР!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: ДОСТ ще подкрепи Цецка Цачева на президентския вот

Мнениеот tiamat » 25 окт 2016 08:13

v.r.s. написа:
Thunderheart написа:Точно ти ли ще наричаш другите тролове, безмозъчна герберастко? Какво ще стане на втори тур не знам, но ти явно си някаква циганска гледачка, на която кристалното кълбо й е казало какво ЩЯЛО да се случи преди балотажа. Аз ти говоря с новини и факти от днешния ден, а ти, като типичен платен трол, бълваш някакви хипотези, пророчества и опорни точки от герберастката гнЪс, която иска да прави от България бежанския център на Европа. Другите турци(ДПС) засега си имат кандидат и той се казва Орешарски. Какво ще става на балотажа ти няма как да знаеш. Когато стане факт, тогава ще го коментираме.

Не се пени толкова, нали си заработи паричките от Позитано. Аз също ти говоря с факти, че БСП и ДПС не само се подкрепяха и управляваха до преди няколко години, а го правят и в момента. Факт е, че и двете партии са за предсрочни избори, против задължителното гласуване и против ограничението за секции извън страните от ЕС, като против последните две е и ДОСТ на Местан. Факт е, че за сега ГЕРБ и ПФ се съобразяват един с друг относно законите, срещу които са се обявили както от ДПС, така и от ДОСТ. Ето това са реални факти, а това, че Местан е решил да подкрепи Цачева си е негов личен избор, на който никой не може да влияе и да му казва да не го прави.
А аз опорни точки няма как да имам, защото не пускам постоянно теми, а също така не съм казал, че ще гласувам за кандидата на ГЕРБ, защото много повече ми допадат патриотите и единствената резерва към тях е, че се обединиха за тези избори с Атака. Само това може да ми попречи да не гласувам за тази кандидат президентска двойка. Също така и Калфин е достойна кандидатура, която може да подкрепя. Така, че аз все още не съм решил кого ще подкрепя, но зная кого няма и това е ген. Радев и не за друго, а защото за мен той е човек, който няма опит в политиката и дипломацията, което е много важно за един президент. За мен той е непознат човек, за разлика от останалите сериозни кандидат президенти.
А след като си пуснал темата, това не означава, че в нея могат да пишат само хора плюващи по ГЕРБ, аз също мога да пиша и да изкажа мнение, а ако то не ти харесва си е твой проблем.

Какво ти е мнението за Трайчо Трайков за президент, ако мога да попитам? Благодаря.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 окт 2016 10:47

tiamat написа:
v.r.s. написа:
Thunderheart написа:Точно ти ли ще наричаш другите тролове, безмозъчна герберастко? Какво ще стане на втори тур не знам, но ти явно си някаква циганска гледачка, на която кристалното кълбо й е казало какво ЩЯЛО да се случи преди балотажа. Аз ти говоря с новини и факти от днешния ден, а ти, като типичен платен трол, бълваш някакви хипотези, пророчества и опорни точки от герберастката гнЪс, която иска да прави от България бежанския център на Европа. Другите турци(ДПС) засега си имат кандидат и той се казва Орешарски. Какво ще става на балотажа ти няма как да знаеш. Когато стане факт, тогава ще го коментираме.

Не се пени толкова, нали си заработи паричките от Позитано. Аз също ти говоря с факти, че БСП и ДПС не само се подкрепяха и управляваха до преди няколко години, а го правят и в момента. Факт е, че и двете партии са за предсрочни избори, против задължителното гласуване и против ограничението за секции извън страните от ЕС, като против последните две е и ДОСТ на Местан. Факт е, че за сега ГЕРБ и ПФ се съобразяват един с друг относно законите, срещу които са се обявили както от ДПС, така и от ДОСТ. Ето това са реални факти, а това, че Местан е решил да подкрепи Цачева си е негов личен избор, на който никой не може да влияе и да му казва да не го прави.
А аз опорни точки няма как да имам, защото не пускам постоянно теми, а също така не съм казал, че ще гласувам за кандидата на ГЕРБ, защото много повече ми допадат патриотите и единствената резерва към тях е, че се обединиха за тези избори с Атака. Само това може да ми попречи да не гласувам за тази кандидат президентска двойка. Също така и Калфин е достойна кандидатура, която може да подкрепя. Така, че аз все още не съм решил кого ще подкрепя, но зная кого няма и това е ген. Радев и не за друго, а защото за мен той е човек, който няма опит в политиката и дипломацията, което е много важно за един президент. За мен той е непознат човек, за разлика от останалите сериозни кандидат президенти.
А след като си пуснал темата, това не означава, че в нея могат да пишат само хора плюващи по ГЕРБ, аз също мога да пиша и да изкажа мнение, а ако то не ти харесва си е твой проблем.

Какво ти е мнението за Трайчо Трайков за президент, ако мога да попитам? Благодаря.

Не е от фаворитите ми, но смятам, че и той е по-подготвен за президент от ген. Радев. При него минусът е, че е кандидатура на хора като Радан Кънев и реформаторския блок, от който една част са управляващи, а другата опозиция. Там кашата е пълна и честно казано мисля, че той ще е след Цачева, Радев, Каракачанов и Орешарски, дори не съм сигурен дали и Калфин няма да е пред него. Това е мнението ми за него.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 окт 2016 12:10

v.r.s. написа:
tiamat написа:Какво ти е мнението за Трайчо Трайков за президент, ако мога да попитам? Благодаря.

Не е от фаворитите ми, но смятам, че и той е по-подготвен за президент от ген. Радев. При него минусът е, че е кандидатура на хора като Радан Кънев и реформаторския блок, от който една част са управляващи, а другата опозиция. Там кашата е пълна и честно казано мисля, че той ще е след Цачева, Радев, Каракачанов и Орешарски, дори не съм сигурен дали и Калфин няма да е пред него. Това е мнението ми за него.

А Иво Прокопиев е егати пича, а 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 окт 2016 12:59

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:
tiamat написа:Какво ти е мнението за Трайчо Трайков за президент, ако мога да попитам? Благодаря.

А Иво Прокопиев е егати пича, а 8-)

Каква е връзката на Прокопиев с коментара ми, нещо не схванах репликата ти?

Върни се в “Свободна зона”