Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Мисля че ББ трябва да върне мерките, само за 24 часа значително са се увеличили ПТП-тата по пътища, като има и две жертви, двама брата на 33 и 35 години. Ти какво мислиш по въпроса, след като КПП-тата дават ефект и се намалява смъртността по пътищата не е ли редно да са целогодишно и да се пътува само по неотложни причини.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Thsmith написа:
Какво е това "хамериканец", а скъпи ми Айнщайн? Нз как точно възприемаш и колко бързо загряваш, но ситуацията в Мексико няма нищо общо с нашия часови пояс за да се опитваш да събираш някакви извадки и да ги смяташ от ден за два спрямо нашия.
Нека да станат и по 1000, пак няма да е нещо страшно за 120-150 млн държава. Успяваш ли да го проумееш или предпочиташ да изкопаеш някоя дупка в земята като шраус и да си заровиш главата от страх?![]()
Толкова е смешна тази паника, че просто нямам думи.
Сигурно сте като Монк, но не на акъл, а само на паническо ниво
Ами...има общо! Защото по времето, когато съм написал този коментар в Мексико е било към 4 през нощта, а инфото за новите 199 бройки вече беше излязло!! Та едва ли някой е подавал инфо на сайта по това време, не и от правителството или упълномощените лица на Мексико! Затова смятам, че трябва да се прибавят към вчерашния ден! А те наричам хамериканец, защото по държание и принадлежност си повече такъв, отколкото българин!
ПП И за пореден път казвам - паника няма, а само "студена" аритметика!
А ти ми приличаш на някой хотелиер! Който ще отвори хотела си, та ако ще и ебола да върлува! И ще раздава на гостите си по един скафандър собственоръчно, но ще държи хотела отворен! Въпросът е да има по нЕкой лев да капе!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Thsmith написа:
Какво е това "хамериканец", а скъпи ми Айнщайн? Нз как точно възприемаш и колко бързо загряваш, но ситуацията в Мексико няма нищо общо с нашия часови пояс за да се опитваш да събираш някакви извадки и да ги смяташ от ден за два спрямо нашия.
Нека да станат и по 1000, пак няма да е нещо страшно за 120-150 млн държава. Успяваш ли да го проумееш или предпочиташ да изкопаеш някоя дупка в земята като шраус и да си заровиш главата от страх?![]()
Толкова е смешна тази паника, че просто нямам думи.
Сигурно сте като Монк, но не на акъл, а само на паническо ниво
Ами...има общо! Защото по времето, когато съм написал този коментар в Мексико е било към 4 през нощта, а инфото за новите 199 бройки вече беше излязло!! Та едва ли някой е подавал инфо на сайта по това време, не и от правителството или упълномощените лица на Мексико! Затова смятам, че трябва да се прибавят към вчерашния ден! А те наричам хамериканец, защото по държание и принадлежност си повече такъв, отколкото българин!![]()
ПП И за пореден път казвам - паника няма, а само "студена" аритметика!![]()
А ти ми приличаш на някой хотелиер! Който ще отвори хотела си, та ако ще и ебола да върлува! И ще раздава на гостите си по един скафандър собственоръчно, но ще държи хотела отворен! Въпросът е да има по нЕкой лев да капе!
Няма значение какво смяташ. Мексико (не че ме интересуват) публикува някаква статистика и те определят начина и времето на публикуване, а не ти. Релевантни са техните данни, а не какви сметки си правиш ти и как можело да събираш дните.
Това е все едно някой "rapists" да събере данните за България за два дни понеже часа било еди колко си и така бил "смятал". Абсурдно е!
п.с. Пак не разбра и питането ми. Казах ти, че нз какво е това "хамериканец". Иначе ме радва твоята асоциация. За пореден път показва до какви изкривявания води рубладжийското загряване, загряване, а не мислене.
--
Безплатни скафандри? Откъде на къде? Безплатни неща няма!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Dust написа:Мисля че ББ трябва да върне мерките, само за 24 часа значително са се увеличили ПТП-тата по пътища, като има и две жертви, двама брата на 33 и 35 години. Ти какво мислиш по въпроса, след като КПП-тата дават ефект и се намалява смъртността по пътищата не е ли редно да са целогодишно и да се пътува само по неотложни причини.
Трябва да има по-големи наказания, особено за причинителите на ПТП! А за тези, които са отнели човешки живот наказанието трябва да е от 20 години затвор до живот!
Dust написа:Хората отвориха границите си, отвориха курортите, всеки ден свалят мерките, да не са луди да си убият икономиката.
Масово лекуват с кръвна плазма, която не е замразявана и има много бърз ефект. Хванаха му цаката и не са луди да се самоубият икономически.
Добре, че си нямат референтни между тях щото не ми се мислеше. Техният локдаун беше за само седмица, но го направиха точно както трябва.
Бягай из световния метър да търсиш горещи точки, че не е интересно така.
Локдаунът при тях е бил навреме?! Ще се съглася! Но ще видим дали отслабването на мерките ще са навреме?! Ще си проличи скоро!
ПП А ти се подготви за отиването до Африка?! Как ли са ти избрали тази дестинация?! Сигурно си бил служител на месеца?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Thsmith написа:CSKA 78 написа:
Ами...има общо! Защото по времето, когато съм написал този коментар в Мексико е било към 4 през нощта, а инфото за новите 199 бройки вече беше излязло!! Та едва ли някой е подавал инфо на сайта по това време, не и от правителството или упълномощените лица на Мексико! Затова смятам, че трябва да се прибавят към вчерашния ден! А те наричам хамериканец, защото по държание и принадлежност си повече такъв, отколкото българин!![]()
ПП И за пореден път казвам - паника няма, а само "студена" аритметика!![]()
Няма значение какво смяташ. Мексико (не че ме интересуват) публикува някаква статистика и те определят начина и времето на публикуване, а не ти. Релевантни са техните данни, а не какви сметки си правиш ти и как можело да събираш дните.
Това е все едно някой "rapists" да събере данните за България за два дни понеже часа било еди колко си и така бил "смятал". Абсурдно е!
п.с. Пак не разбра и питането ми. Казах ти, че нз какво е това "хамериканец". Иначе ме радва твоята асоциация. За пореден път показва до какви изкривявания води рубладжийското загряване, загряване, а не мислене.
--
Безплатни скафандри? Откъде на къде? Безплатни неща няма!
Да техните данни са релевантни! Но ако не си разбрал грешката е по-скоро на сайта! Та...
Така, така...Ще включиш в цената на нощувката(но, ако може и без закуска
Генерала ако се разходи ИЗ центъра ще се върти цяла нощ в кревата.
хах, забавно
Има смисъл само ако търговската р-ка на скафандъра е достатъчно голяма и не засяга ползването на други платени услуги. 
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Как реши, че локдауна при тях е бил навреме като последни въведоха ограничителни мерки нямам идея.
Иначе това лято всички на морето: https://news.bnt.bg/news/ucheni-covid-1 ... 7news.html
Иначе това лято всички на морето: https://news.bnt.bg/news/ucheni-covid-1 ... 7news.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Това е добре, ама повечето летовници прекарват едва 1/3 от деня на плажа, а през останалото време се отдават на други по-интересни за тях мероприятия! Та може би ще е удачно някои фирми отсега да се замислят и да започнат да произвеждат бутилиран течен пясък, за да може летовниците, както се дезинфекцират с гелове, така да прилагат и течния пясък върху телата си, за още по-голяма "дезинфекция"!
Добре че поне морската вода ще може да си я носиш със себе си в бутилка!
ПП Извън майтапЯ - не е ясно какво ще се случи при откриването на един-двама Ковид положителни летовници, или не дай боже огнище, причинено от споменатите 1-2-ма?! Дали не следва карантина на целия курорт и забрана за напускането му?! Питам за един прЕятел!
ПП Извън майтапЯ - не е ясно какво ще се случи при откриването на един-двама Ковид положителни летовници, или не дай боже огнище, причинено от споменатите 1-2-ма?! Дали не следва карантина на целия курорт и забрана за напускането му?! Питам за един прЕятел!
Ами може, ако продължаваме да се поддаваме на акъла на разни паникьори, колко му е? Някой кашля и карантинираме града заради това.
Това да знае твоя "приятел".
Това да знае твоя "приятел".
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]