modor написа:Бойкот! Стой по гащи
Беги, беги, голям зор ми е пазаруването на дънки, панталони и други такива адски изобретения.
Абсолютно "ЗА" връщането на Смокиновото листо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Бойкот! Стой по гащи
Groucho написа:modor написа:Бойкот! Стой по гащи
Беги, беги, голям зор ми е пазаруването на дънки, панталони и други такива адски изобретения.
Абсолютно "ЗА" връщането на Смокиновото листо
modor написа:Подкрепям. А зимъска какво правим
Финално.......
3-ти етаж(в центъра)
Това е помещението за първа помощ (и вратата отвеждаща към 2-те тоалетни към него)
[rimg]http://s24.postimg.org/ayofnyfmd/IMG_20150908_120752.jpg[/rimg]
memnto написа:Пак ти казвам - твоите, а не моите не тръгват.![]()
![]()
ДинамИк.![]()
субтитрите на стават за този рилийз
Субтитрите, които сте линквали тук, не са за този релийз, а за public-hd релийза, в който некадърниците там са обърнали ляв и десен фрейм и са отрязали 8 секунди. Най-малкото кропнатата картина в настоящия релийз няма да съответства на субтитрите, освен различния тайминг.
Кашчей написа:memnto написа:Пак ти казвам - твоите, а не моите не тръгват.![]()
![]()
ДинамИк.
субтитрите на стават за този рилийзСубтитрите, които сте линквали тук, не са за този релийз, а за public-hd релийза, в който некадърниците там са обърнали ляв и десен фрейм и са отрязали 8 секунди. Най-малкото кропнатата картина в настоящия релийз няма да съответства на субтитрите, освен различния тайминг.
Сигурен съм, че щеше да се оправиш, точно като мен, ако не прочетеш това, както не го прочетох и аз!
diplomat написа:Кашчей написа:memnto написа:Пак ти казвам - твоите, а не моите не тръгват.![]()
![]()
ДинамИк.
субтитрите на стават за този рилийзСубтитрите, които сте линквали тук, не са за този релийз, а за public-hd релийза, в който некадърниците там са обърнали ляв и десен фрейм и са отрязали 8 секунди. Най-малкото кропнатата картина в настоящия релийз няма да съответства на субтитрите, освен различния тайминг.
Сигурен съм, че щеше да се оправиш, точно като мен, ако не прочетеш това, както не го прочетох и аз!
Още ли се джафкате с МимеНто?
memnto написа:Направи си 3Д гиф и си го пускай на тИлИвизора.![]()
Кашчей написа:memnto написа:Направи си 3Д гиф и си го пускай на тИлИвизора.![]()
Аз мога, а ти можеш ли?!
boabbb написа:Кашчей написа:memnto написа:Направи си 3Д гиф и си го пускай на тИлИвизора.![]()
Аз мога, а ти можеш ли?!
Аз, примерно, мога да изпия едно шише ракия и изобщо не ми трябва 3D технология, щото я имам вградена![]()
Лошото е, че не мога да гледам телевизия тогава
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: slash1912 и 7 госта