Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ега ти прецакването
Нашият завърши на десето място 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- trokadero_
- Контакти:
Ооо Станкич как е 
Неска си хоратим с една дама за наказания разни и докъде стигнахме:
Ако осъден на смърт в САЩ, който има право на последно желание, пожелае да изчука Мишел Обама или самият Барак Обама, дали ще му изпълнят желанието, след като то е свято и неприкосновено
Ако осъден на смърт в САЩ, който има право на последно желание, пожелае да изчука Мишел Обама или самият Барак Обама, дали ще му изпълнят желанието, след като то е свято и неприкосновено
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Неска си хоратим с една дама за наказания разни и докъде стигнахме:
Що да не му го изпълнят
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Кашчей написа:Неска си хоратим с една дама за наказания разни и докъде стигнахме:
Що да не му го изпълнятНа кого му пука за два броя американски травестити
![]()
Ами, ако си пожелае Путин? Тогава да ли ще му отменят присъдата
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:CTAHKO написа:Кашчей написа:Неска си хоратим с една дама за наказания разни и докъде стигнахме:
Що да не му го изпълнятНа кого му пука за два броя американски травестити
![]()
Ами, ако си пожелае Путин? Тогава да ли ще му отменят присъдата
Явно при на Станко партита в 'Аскоу ходят само травестити, щото гледам голям разбирач е станал на тая тема.
-
THE G.A.M.E
Кашчей написа:Ако осъден на смърт в САЩ, който има право на последно желание, пожелае да изчука Мишел Обама или самият Барак Обама, дали ще му изпълнят желанието, след като то е свято и неприкосновено
Аз до колкото съм запознат, въпросното желание е свързано само с яденето.
Даже съм чувал определението - "Право на последно ядене"... Тоест, каквото и кулинарно чудо да си пожелае осъденият на смърт, то ще му бъде предоставено.
Дори в "Бягство от затвора" на Линкълн Бъроуз му зададоха този екзестенциален въпрос.
И той си поръча "палачинки с боровинков сос".
THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:Ако осъден на смърт в САЩ, който има право на последно желание, пожелае да изчука Мишел Обама или самият Барак Обама, дали ще му изпълнят желанието, след като то е свято и неприкосновено
Аз до колкото съм запознат, въпросното желание е свързано само с яденето.
Даже съм чувал определението - "Право на последно ядене"... Тоест, каквото и кулинарно чудо да си пожелае осъденият на смърт, то ще му бъде предоставено.![]()
Дори в "Бягство от затвора" на Линкълн Бъроуз му зададоха този екзестенциален въпрос.
И той си поръча "палачинки с боровинков сос".
А аз пък го свързах с шега и със страната на неограничените възможности, в която всеки има право..да....
ПП- Всъщност, това е перефразиран стар виц, за Бай Ганьо и Тодор Живков, но звучи добре
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
THE G.A.M.E
Кашчей написа:А аз пък го свързах с шега и със страната на неограничените възможности, в която всеки има право..да....
Се еВава с Президента ?
Това към момента, не е особено здравословно... Не че го знам от собствен опит, ама до колкото съм чувал, след обида или заплаха към Президента, или някой от висшите държавни служители, след около два часа на вратата ти звънят от ФБР.
Всъщност ние тука не оценяаваме в каква свобода живеем... Бе направо сЛободия.
Пишем си Боко, "Кратуня", "Мутрата"... Пожелаваме смърт, псуваме, почти всички министри, политици... И те така.