Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Имам екзистенциален въпросНякой знае ли къде се намира Диема спорт 2 на Булсата
CTAHKO написа:Имам екзистенциален въпросНякой знае ли къде се намира Диема спорт 2 на Булсата
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Имам екзистенциален въпросНякой знае ли къде се намира Диема спорт 2 на Булсата
При мен е на тоя "Трейс спорт"... К'во беше там.
diplomat написа:Искате да се насладите на тазвечерния мач с бъдещите шампиони, а?![]()
CTAHKO написа:Ами аз май нямам Трейс спортДали въобще са го пускали
Иначе Диема спорт я имам, ама другата нещо не мога да я намеря
CTAHKO написа:diplomat написа:Искате да се насладите на тазвечерния мач с бъдещите шампиони, а?![]()
Не виждам как Астън Вила ще станат шампиони
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Ами аз май нямам Трейс спортДали въобще са го пускали
Иначе Диема спорт я имам, ама другата нещо не мога да я намеря
Би трябвало да го имаш тоя Трейс, щом имаш Д.С.![]()
Освен да провериш всички налични канали, като не гледай само логото, ами остави няколко сек. да видиш, какво предават по-даденият канал.
При мен, като включа Трейс, си ми пише Трейс, но след няколко сек. ми излиза логото на Д.С.2![]()
При теб може да е на друг канал, та ти остава да ги провериш всичките.
Ако нямаш Трейс и съответно Д.С.2 но пък ако си платил за пакета, трябва да отскочиш до най-близкият ти клон на БСК и да ги подложиш на разпит.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта