Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот vasilnv » 02 авг 2015 19:52

Кашчей написа:
vasilnv написа:
Кашчей написа:
vasilnv написа:Хаджитсу каза, че не е манипулирал нищо и също така Кашчей да спре да се прави на ударен. Не се намесвам в спора, просто предавам квото ми е казано. :lol:

Да ти кажа ли какво казаха за един парламентьор в един български детски филм?! А манипулацията е явна и долна, нещо нормално за ХаджитУ!

Ко са казали?

Теб те вълнува какво са казали, а не че твоят "приятел", който ще те зареже веднага, след като му станеш ненужен, манипулира чужд акаунт във Фейсбук?! Тоя левент пловдивски защо не пусне линк директно към страницата, а си играе със скрийншотове?!

В момента пак посреднича, да се знае :lol: :arrow: facebook.com/profile.php?id=100008684170960
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2015 19:59

vasilnv написа:
Кашчей написа:
vasilnv написа:
Кашчей написа:
vasilnv написа:Хаджитсу каза, че не е манипулирал нищо и също така Кашчей да спре да се прави на ударен. Не се намесвам в спора, просто предавам квото ми е казано. :lol:

Да ти кажа ли какво казаха за един парламентьор в един български детски филм?! А манипулацията е явна и долна, нещо нормално за ХаджитУ!

Ко са казали?

Теб те вълнува какво са казали, а не че твоят "приятел", който ще те зареже веднага, след като му станеш ненужен, манипулира чужд акаунт във Фейсбук?! Тоя левент пловдивски защо не пусне линк директно към страницата, а си играе със скрийншотове?!

В момента пак посреднича, да се знае :lol: :arrow: facebook.com/profile.php?id=100008684170960

Да пусне само линк към харесванията! Ако не може, да спре с простотията!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 02 авг 2015 20:03

Май не разбираш, че не може на черното да се каже бяло. И на двата профила пише Ангел Панов и същите снимки са поствани и качвани и от двата профила. Кое е неясното? Какво ще ти стане, ако те разберем кой си във фейсбук?! :lol: Ти май си по-голяма мишка, отколкото си мислех. Разкрихме те и това е.
Здраейти

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 авг 2015 20:05

Ха-ха, Кашчей-християнин??? И много плевенски съвпадения в този профил. Бургаски клуб. Глупости...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 авг 2015 20:07

https://facebook.com/profile.php?v=info&id=100008684170960
ето му линка с харесванията
http://s269.photobucket.com/user/kasche ... t=3&page=1
ето му фотобукета

Я глейте кво яко седи с тоя цитат :o
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2015 20:11

Paul Scholes написа:Май не разбираш, че не може на черното да се каже бяло. И на двата профила пише Ангел Панов и същите снимки са поствани и качвани и от двата профила. Кое е неясното? Какво ще ти стане, ако те разберем кой си във фейсбук?! :lol: Ти май си по-голяма мишка, отколкото си мислех. Разкрихме те и това е.

Тъп ли си, или да, или просто си маша на ХаджитУ, което не отменя предните две?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 02 авг 2015 20:14

Кашчей написа:
Paul Scholes написа:Май не разбираш, че не може на черното да се каже бяло. И на двата профила пише Ангел Панов и същите снимки са поствани и качвани и от двата профила. Кое е неясното? Какво ще ти стане, ако те разберем кой си във фейсбук?! :lol: Ти май си по-голяма мишка, отколкото си мислех. Разкрихме те и това е.

Тъп ли си, или да, или просто си маша на ХаджитУ, което не отменя предните две?!

Да, аз имам тъпоъгълна глава. 8-) Но пак съдържа повече акъл от тебе. :mrgreen: Няма какво повече да кажа, то е ясно, че си ти. Оттук нататък можеш само и единствено да отричаш истината, но това не променя факта, че ти се криеш зад тези два профила, така че тихо дедо. :)
Здраейти

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2015 20:15

Paul Scholes написа:
Кашчей написа:

Да, аз имам тъпоъгълна глава. 8-) Но пак съдържа повече акъл от тебе. :mrgreen: Няма какво повече да кажа, то е ясно, че си ти. Оттук нататък можеш само и единствено да отричаш истината, но това не променя факта, че ти се криеш зад тези два профила, така че тихо дедо. :)

Го тури дедо на кака ти!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 02 авг 2015 20:20

Кашчей написа:
Paul Scholes написа:
Кашчей написа:

Го тури дедо на кака ти!

Няма и да се учудя, ако и на нея имаш снимка. Ти половината момета от форума ги имаш на снимки, та да има на кво да лъска гадния ти немит уй. Гаден девственик. Ходи да ебеш някоя *****, да си направиш сефтето, глупак. 8-) :lol: Баси изнасиления от живота. :mrgreen: Аре стига, че ти падам на нивото. Забавно е, но си хабя ценни минути от живота ми, за да се занимавам с утайки като тебе. Мне... не си струва определено. :) 8-) Айде със здраве, беше забавно неска!
Здраейти

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2015 20:31

Paul Scholes написа:
Кашчей написа:
Paul Scholes написа:
Кашчей написа:

Го тури дедо на кака ти!

Няма и да се учудя, ако и на нея имаш снимка. Ти половината момета от форума ги имаш на снимки, та да има на кво да лъска гадния ти немит уй. Гаден девственик. Ходи да ебеш някоя *****, да си направиш сефтето, глупак. 8-) :lol: Баси изнасиления от живота. :mrgreen: Аре стига, че ти падам на нивото. Забавно е, но си хабя ценни минути от живота ми, за да се занимавам с утайки като тебе. Мне... не си струва определено. :) 8-) Айде със здраве, беше забавно неска!

Изображение
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”