https://www.facebook.com/wach4fun/video ... 574486574/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
boabbb написа:petko.h.markov написа:А тези от вас,които нямат деца,имат право да получават пенсии.Или тези,чиито деца не работят.
Аз на пенсия не разчитам да го знаеш.Надвил съм си на масрафа и съм си заделил пари.А дали ще доживея до пенсия-въобще не го мисля.
А ти си тук защото нямаш дупе да отидеш някъде.
Или пък не искам ... ЗасегаПо отношение на ученето - за мен няма разлика дали ще завършиш ТУ-София, или в Карлсруе, например, стига да учиш съвестно. Айде, да речеме, че MIT е едно ниво нагоре, но другото е бошлаф работа
В крайна сметка винаги е важно какво можеш след това и дали имаш нещо в главата
Nuke написа:1982 написа:Ами и аз писах за емигрантите към Русия, ама дойде Станко с дежурното "Ама САЩ бият негрите"![]()
, но ти тези работи, както винаги, не ги виждаш.
За емигрантите в Русия пак си писал извадени от под ноктите неща. Понеже идвали от Казахстан (примерно), значи са тъпи и прости ли? Ми точно обратното е - доста по-интелигентни са от назобените с кейефси американски бидони.
Nuke написа:
Крахът отдавна е дошъл за обикновения американец. Над 100 милиона човека не бачкат нищо! Па ти си се радвай на корпоративните мастодонти.
Thsmith написа:Кво ни засяга дали турците връщат талибани от там от където са дошли или какви са коментарите под дадена статия?
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 6 госта