Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 01 апр 2016 14:48

Малко да разведрим обстановката.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
https://www.facebook.com/wach4fun/video ... 574486574/
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 апр 2016 14:51

boabbb написа:
petko.h.markov написа:А тези от вас,които нямат деца,имат право да получават пенсии.Или тези,чиито деца не работят.
Аз на пенсия не разчитам да го знаеш.Надвил съм си на масрафа и съм си заделил пари.А дали ще доживея до пенсия-въобще не го мисля.
А ти си тук защото нямаш дупе да отидеш някъде.

Или пък не искам ... Засега :roll: По отношение на ученето - за мен няма разлика дали ще завършиш ТУ-София, или в Карлсруе, например, стига да учиш съвестно. Айде, да речеме, че MIT е едно ниво нагоре, но другото е бошлаф работа :| В крайна сметка винаги е важно какво можеш след това и дали имаш нещо в главата

Ти така си мислиш.Икономиката е огледало на образованието.Не напразно в ТУ -София имаха филиал на Карлсруе.
Дъщерята сега завършва докторантура в Берлин.Само миналата година ходи на конференции и семинари в Канада,Швеция и няколко града в Германия.
Преди няколко дни се видях случайно в ВИАС с един мой приятел проф.в университета.Думите му бяха"Сега магистрите са ниво на знания на стр.техник
от наше време"
А иначе ти си мисли свободно.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 апр 2016 14:55

Аз гледам инженерите, с които имаме контакти в чужбина ... Болшинството са минимум едно ниво надолу - не се знаят елементарни работи :| Докторантурата и т.н. е вече друга бира, там биеме в научната дейност :roll: ФАГИОПМ мисля, че са към ТУ-Карлсруе, даже и преподаватели идват ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 апр 2016 15:04

Бе мани ги тия бе, един чушкопек не могат да направят кат хората....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 апр 2016 15:40

Nuke написа:
1982 написа:Ами и аз писах за емигрантите към Русия, ама дойде Станко с дежурното "Ама САЩ бият негрите" :lol: :lol: , но ти тези работи, както винаги, не ги виждаш. ;)

За емигрантите в Русия пак си писал извадени от под ноктите неща. Понеже идвали от Казахстан (примерно), значи са тъпи и прости ли? Ми точно обратното е - доста по-интелигентни са от назобените с кейефси американски бидони.

Само Казахстан не споменавай, кой е луд да емигрира от там, при положение,че са нещо като Саудитска Арабия. Сума ти българи работят там главно за "Шеврон". На 1982 му миришат краката за Казахстан :lol: , там не приемат емигранти, а се работи на срочен договор и търсят само висококвалифицирани кадри...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 апр 2016 16:36

Nuke написа:
Крахът отдавна е дошъл за обикновения американец. Над 100 милиона човека не бачкат нищо! Па ти си се радвай на корпоративните мастодонти.

Т'ва са си 50 % безработица бе пич. :lol:

Ако караме по-статистика, нещата отвъд Океана са добре... Всъщност най-вероятно карат най-силният си период от около 10-на години насам.
Но реалноста е малко по-различна, безработните са към 30-на млн. което пак си е сериозен % , но социалната им политика все още успява да притъпи този проблем.
Но до кога, т'ва е хубав въпрос.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 апр 2016 16:52

http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/04/01/2734629_amnesti_interneshunul_turciia_prinuditelno_vrushta/

Почвате да преглеждате мненията надолу и рекламата на "Америка за България" отдясно ви следва неотлъчно. :lol:

Ма и те леб искат да ядат от шефовете... Не е лесна и съдбата на грантаджията, ей.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2016 17:09

Кво ни засяга дали турците връщат талибани от там от където са дошли или какви са коментарите под дадена статия?

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 апр 2016 17:11

Thsmith написа:Кво ни засяга дали турците връщат талибани от там от където са дошли или какви са коментарите под дадена статия?

Аааа, не, акцентът е върху рекламата. ;) Така е на всяка новина в сайта. :lol: Нешо са им дърпали ушаците шефовете явно.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2016 17:19

Ква реклама бре? Седя и се пуля и никакви америки за бг не виждам :lol:

edit:
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение

Сиг ще ми извади очите :shock:[/offtopic]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Свободна зона”